Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZlatyiB

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó egybehangzó állítása szerint áttörést hozott a szombati nap, s megszületett a megállapodás a Juventus és a Fiorentina között az argentin szélső, Nico González ügyében. Gianluca Di Marzio szerint a Juventus 8 millió eurót fizet majd a kölcsönért, majd 25 millió eurós átigazolási díj,…..
Alfredo Pedullà mai értesülései szerint a Juventusnál fog kikötni két szélső a Nicolás González, Jadon Sancho és Francisco Conceição hármasból, azonban akár mindhárom játékos is érkezhet, amennyiben a keretet elhagyja Federico Chiesa és Filip Kostić is. Minden az adott megállapodások feltételein…..
A Juventus egykori sportigazgatója, Luciano Moggi szerint a Juventus jól erősített a télen, azonban a szakember szerint továbbra is foghíjas a keret. „Denis Zakaria jó játékos, aki nem alakítja át teljesen a Juventus középpályáját, azonban valamivel jobb hozzájárulással szolgálhat, mint a többiek.”…..
Ugyan Dušan Vlahović várható érkezése elhomályosít minden egyéb híreket, a Juventus kapcsán egyéb fejlemények is napvilágot láttak. Romeo Agresti szerint az Aston Villa hamarosan ajánlatot továbbít a Juventusnak Rodrigo Bentancur leigazolása ügyében, így a labda a Juventus vezetőinek és Rodrigo…..
ZlatyiB 2022.01.25 21:01:23
liner.hu/juventus-barcelona-de-jong/
Azért ez se lenne rossz üzlet.