Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cassandra Gemini

28 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Making of 2 2011.09.23 13:22:00
Egyszer már volt itt ilyen játék kellemes reakciókkal. Csak a képek változtak, a lényeg nem: a fényképezőgép akkor exponált, amikor a kamera épp nem forgott. Tíz címet keresünk.Update: A játékot megfejtették. Aki próbára akarja tenni magát, ne nézze a kommenteket! Köszönöm…..
Cassandra Gemini 2011.09.24 19:06:15
Alekosszal az ágyban ismerkedtem meg. Nem tett rám nagy benyomást. Egy átszenvedett X faktor döntő után minden-mindegy hangulatban maradt az RTL Klubon a tévé az első beszavazó show-n, én meg félálomban hallgattam, amint Stohl András felkonferálja a régebbiekben utált műsor…..
Cassandra Gemini 2011.05.15 21:33:32
         Csodás napra virradtunk ma gyermekeim az Úrban. Az új abortusz ellenes (vagy örökbefogadás párti, attól függ, honnan nézzük) kampánynak köszönhetően újra előkerült a jobbostibik kedvenc gumicsontja miszerint: „Az abortusz…..
A legutóbbi bejegyzésben, amit még novemberben írtam, sajnos nagyon dühből írtam, és most visszaolvasva kimondottan bunkó, és bántó dolog Reckl Amálra nézve. Az oktatásról szóló gondolataival egyáltalán nem értek egyet, de az érzelmi felfokozottságom ebben a témában…..
Tudom, Wikipédiáról nem elegáns idézni, de nem érdekel.A pedofilizmus vádjaAmíg Fischert jobban lekötötték a tüntetések, Cohn-Bendit a Karl-Marx könyvesboltban dolgozott (már a neve is szép) és egy óvodát vezetett két-és öt év közötti gyerekeknek. A 2001-es vádat Cohn…..
Cassandra Gemini 2011.04.01 12:16:31
Olvasd el:

En 2001, une polémique éclate à propos de son livre, ces passages pouvant être alors considérés, vingt-cinq ans plus tard, comme une complaisance envers la pédophilie. Des citations du livre venaient en effet d'être diffusées à la presse internationale[26] par la journaliste allemande Bettina Röhl (fille d'Ulrike Meinhof, une ancienne membre de la Fraction armée rouge), qui s'en prenait à d'anciennes personnalités de Mai 68, notamment Joschka Fischer et Cohn-Bendit[27]. De manière récurrente, des responsables politiques ont également évoqué cette part d'ombre, notamment Marine Le Pen en 2004[28], François Bayrou à deux reprises en 2009[29], et le conservateur suisse Oskar Freysinger[30].

Daniel Cohn-Bendit s'est toujours défendu en expliquant que ses textes et ses déclarations, destinées à « choquer le bourgeois des années 70 »[31], étaient à replacer dans le contexte des années 1970[32]. Des parents et des enfants de ces crèches alternatives avaient alors apporté leur soutien au leader écologiste[33]. Daniel Cohn-Bendit déclare : « Prétendre que j’étais pédophile est une insanité. La pédophilie est un crime. L’abus sexuel est quelque chose contre lequel il faut se battre. Il n’y a eu de ma part aucun acte de pédophilie. » Il ajoute néanmoins que « ce texte, qui n'avait pas fait scandale à l'époque, est aujourd'hui insoutenable[34] », et qu'il nourrit « des remords d'avoir écrit tout cela[35] ».
Ez bizony egy Omar dvd-nek néz ki. Ennyit lehet róla tudni: Omar Rodriguez Lopez Group -- Russia 2010 (Work in Progress) Director : Omar Rodriguez Lopez Camera/Editor: Paco Ibarra..
by Rammjaeger83 & SchA (Az első rész itt olvasható. Ígéretünkhöz híven a listát főleg repülőgépekkel folytatjuk.) He-177 Greif 1936. június 3-án Wever tábornok, a stratégiai bombázás koncepciójának fő képviselője, repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette. Vele együtt szálltak sírba a…..
Megjelent az idei -elméletileg- utolsó Omar lemez. Tracklist:1. Estrangular El Extranjero 06:302. Que Disse Pessoa? 07:073. Agua Dulce De Pulpo 05:434. Incesto O Pasion? 05:535. Mensaje Imputente 04:486. El Diablo Y La Tierra 07:42 Deantoni Parks Marcel Rodriguez Lopez Omar…..
Cassandra Gemini 2010.12.24 13:43:33
Ha elköltöznénk a blog.hu-ról akkor azt milyen mértékben sajnálnád? Nem másik blog oldal, hanem beköltözés a funkyforum alá, teljesen külön oldalként, csak saját motorral. Nem mintha olyan sokan kommentelnétek, bár azért van napi 20 látogató legalább. Nos?..
Idén már hanyadik is? Tudja még valaki számolni egyáltalán. Noh mindegy, lesz még két újabb Omar lemez, a Telesterion és a Un Escorpion Perfumado. Megjelenés szokásos, egyszercsak...
Szegény-szegény Reckl Amál. Komolyan, sajnálom. Volt egy jó blogja, jól írt, okosan írt, tetszett az egész. De hogy most mi a fene ütött szegénykémbe.... X-faktor és Megasztár elemzések? Heti tv műsor ajánló? Hja és bónuszba sikerült összehoznia a világ egyik talán…..
Előkerült a Rodriguez Lopez Production oldalán pár baszott jó videó a Los Angeles koncertről, aki kínozni akarja magát az elmaradt koncert miatt, az nézze. Aki nem, az is.http://rodriguezlopezproductions.com/video-live-from-los-angeles-omar-rodriguez-lopez-group/..
Ezt megszoptuk...
Cassandra Gemini 2010.10.01 13:49:42
http://omardigital.rodriguezlopezproductions.com/album/tychozorente Tychozorente by Omar Rodriguez Lopez ..
Tudom, hogy mostanában leginkább a pánik/szorongásos betegségekkel kapcsoaltban írok, de mivel ez foglalkoztat (lévén én is klubtag vagyok) arról kell írni ami bennem van.Furcsa, hogy mennyien nem kérnek segítséget, hogy mennyien nem mernek szólni, vagy panaszkodni, hogyha baj van. Az…..
Bizony, van bootleg a 4.ei koncertből, lehet hangolni a novemberi bulira. Omar Rodriguez Lopez Group September 4th, 2010 Solar stage @ Metamorphose Festival Izu, Shizuoka, Japan http://www.megaupload.com/?d=HBBF9DNV I don't know the taper of this MP3, but I'm very grateful for the person.…..
Sokáig nem írtam most ide, de valahogy nem is éreztem hiányát. Mindig voltak bennem kóbor ötletek, gondolatok, hogy „húúú ez érdekes lenne, ezzel kellene foglalkozni, azzal is kellene foglalkozni” etc, de a megvalósítás szintjére egyik sem jutott el. Volt egy érdekes…..
Omar Rodriguez-Lopez fellép november 24-én Budapesten az A38-on! Előzenekar a The Butcherettes. Jegyek elővételben 3200ft, helyszínen 4200ft. Gondolom érzitek, hogy ez FÁKKKYEAH! :D ..
Sok szeretettel mindenkinek, aki szorong, pánikbeteg, vagy csak a stressz miatt úgy érzi, eljön a világvége és nem éri meg a holnapot.   /és szeretettel peetnek aki már kezd kimászni, és a szememben a legnagyobb hősök egyike/   Mielőtt a lényegre térnék: Úgy írok,…..
Megjelent az első közös Omar Rodriguez Lopez és John Frusciante lemez, ráadásul az album ingyen letölthető az Rodriguez Lopez Production oldaláról! Az album 28 perc hosszú, 7 számot tartalmaz, amelyek között ott van a 0 és a 0=2 is. Nincs más dolgotok, mint elmenni a Rodriguez Lopez…..
Nem is hétvége a szombat-vasárnap pihenés, kirándulás, séta nélkül, két kiállításra hívnám fel hát a figyelmet. 1, Egyházüldözés és egyházüldözők a Kádár-korszakban (Párbeszéd Háza) A tárlat a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a…..
bLoge - Loge blogja Etikai kérdés 2010.03.19 18:22:00
Ezúttal arra kérnék minden kedves idelátogatót, hogy vegye a fáradtságot, és írjon egy kommentet, ő mit tenne a helyemben a történek főszereplőjélnek a helyében, hátha megkönnyítitek a döntést.    A következő dologról van szó. Adott egy képzeletbeli…..
A Cassandra kísérlet dobray! 2010.04.11 14:22:13
 Konzervatórium blog" Az egyházi pedofilbotrányok igazából melegügyek" by dobray És ezt így volt pofája leírni. Nem szakadt rá az ég, és Isten sem baszta tarkón egy szívlapáttal. Ennyire védjük az egyházat appa? Te nem vallásos vagy baszod, egy intézményben…..
MandínerMorvai Krisztina MSZP-s miniszternek dolgozottMennyire hiteles a Jobbik köztársasági elnökjelöltjének liberálisfaló radikalizmusa korábbi életútjának fényében?Komolyan mondom, a fideszes fancsapatnál egyedül a katolikus übervallás bloggerek idegesítőbbek. Yarrgh!Az…..