Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PennyUS

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem számít, hogy mennyi ideig voltál együtt a pároddal, 5 hónap vagy 5 év, a hűtlenség fáj. A megcsalást vannak, akik nem tartják nagy ügynek, amíg nem házasok. Végülis még nem köttetett meg a hatalmas fogadalom egymás iránt. De ha kapcsolatban vagytok és mindketten megegyeztetek abban, hogy a…..
PennyUS 2021.05.18 12:40:15
@fö: Mi van akkor ha "szünetet" tartatok a kapcsolatban? Nem megcsalás, nem félrelépés miatt, csak "szünetet" tartatok. Az is olyan szintű bizalomvesztés, amit már nem lehet összeragasztani? Vagy nem éri meg, mert nem lesz ugyanaz?
Sokak számára furcsa sőt, egyenesen elfogadhatatlan probléma lehet, ha a párunk továbbra is kapcsolatban van az exével. Ezzel tehát nem vagyunk egyedül, de sokak számára ez emészthetetlen helyzet. Fontos kiemelni, hogy a tény, hogy az párod még mindig beszél az exével nem a te hibád és nincs veled…..
PennyUS 2021.04.28 17:37:30
@Örömhernyó: +1 , elég csak megnézni a blogos profilját. 680 hozzászólás közül 679 mások leszólása és a tipikus "ki, ha nem én" stílus, valószínűleg most is egyedül él és kisebbségi komplexusban szenved vagy legalábbis erősen próbál kompenzálni valamit. Bár inkább IQ-ra kellene gyúrni.

Én azt mondom, aki sose olvasott bele a párja üzenezeibe, az nem tudja kivel él.

Ilyen ember, nem is nagyon létezik már, pláne ebben a mai világban, ahol a technológia eléggé eluralkodott. A korábbi és a mostani kapcsolatomban is arra törekedtem, hogy mindketten nyílt lapokkal játszunk...először nem jött össze, most pedig már 17 éve működik.
"Egyenesen a lényegre térek. A feleségemet és engem teljesen eláraszt a munka és a gyerekek, így nincs sok időnk szexre. Ennek kiküszöbölésére a feleségem azzal az ötlettel állt elő, hogy osszuk be a szexuális együttléteket és szó szerint ütemezzük be a szexet a közös Google naptárunkba. Emiatt úgy…..
PennyUS 2021.04.09 07:43:21
@Viola68: Talán mert a szexről van benne szó?
2021-ben is mindenki szeretne valamilyen sikert elérni és folyamatosan keresgetjük a legjobb sikertippeket. A Smallbizgenius internetes oldal szerint 583 millió vállalkozó van a világon. Van, aki nagyban kezdi, van, aki kisvállalkozással indul neki. A piaci túlélés esélye azonban kiegyensúlyozott.…..
PennyUS 2021.03.14 20:28:14
@Matthew30: Engem inkább @Terensz és Filip: kijelentése gondolkodtatott el. "Sajnos Elon Musk sikerreceptjei úgy sülnek fel, mint a rakétakísérletei."

Ellentmondásos. Lehet, hogy tapasztalt kudarcot, de a végén ő vitte sikerre. Nyilván nem csak ezekkel a tippekkel, de az itt leírtak elengedhetetlenek. Így sem a sikerreceptjei, sem a rakétakísérletei nem sülnek fel, a te életed viszont annál inkább.
Az online társkeresőkben számtalan olyan dolog történhet velünk, amely kiábrándítónak hat és megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mit is keresünk ezeken az oldalakon vagy applikációkban. Ebben a posztban 10 olyan gyakori viselkedési mintát mutatok be, amellyel többen is szembesültek már a különböző…..
A nárcisztikus emberektől való megszabadulás nagyon nehéz tud lenni. Ha ugyanis még nem végeztek veled teljesen, akkor könyörögni fognak, hogy maradj. Ha pedig már ilyen embertől függsz, akkor a hamis ígéretek és a könyörgések hatással lesznek rád. Nagyon sok erőre van szükség ahhoz, hogy elszakadj…..
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
PennyUS 2020.10.27 21:15:35
@il_mio_nome_é_nessuno: Tény, hogy szükség lenne arra, hogy pénzügyi tudatosságot minél előbb megtanulják az emberek.
Persze soha nem késő, de minél előbb annál jobb.

@StickyLaj2678: Csak egyetérteni tudok veled. :)

Köszönet a posztért!!