Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pusztai Gábor

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tanítsunk Magyarországért Programról beszélgettünk a program egyik mentorával, a Debreceni Egyetem Mentornagykövetével, Kiss Fruzsinával, negyedéves tanár szakos hallgatóval. Nagyon szép feladat, amit vállaltatok, viszont nem mindenki ismeri magát a programot. Mutasd be kérlek néhány mondatban…..
Manapság elektronikus eszközök garmadájával körülbástyázva éljük az életünket. Térkép helyett GPS mondja meg, merre menjünk, ha eltévedtünk. Laptopon dolgozunk (vagy épp filmet nézünk, zenét hallgatunk), okostelefonnal kommunikálunk. Használjuk a munkában, a magánéletben, a kommunikációban, a…..
Új statisztikák születnek 2021-ben, a friss adatokról még csak találgathatunk. De talán az elmúlt évek tendenciái némiképp segítik a jóslást...
Tudtad, hogy Schumacher felébredt? Olvastad az első szavait? Tudtad, hogy forró teával lehet védekezni a koronavírus ellen? Tudtad, hogy hétvégén Gergelyiugornyán landoltak a földönkívüliek, és emberalakban azóta is köztünk járnak? Tudtad, hogy Michael Jackson és Avicii élnek, csak titkolják?…..
Vallási motivációjú konfliktusok múltja és jelene, illetve ezen konfliktusok hatása Európára. Interjú Dr. Pósán László történésszel...
A légiközlekedés érzékeny piacán újabb veszteségeket tapasztalhatunk. Milyen mértékű kiesésekről is beszélünk pontosan?..
  A XXI. század leglátványosabb tendenciájaként azt azonosíthatjuk, hogy a körülöttünk lévő világ rohamléptékben digitalizálódik. Az életünk gyakorlatilag minden területét átszövi az informatika. Jelen van többek között a szórakozásban, az oktatásban és a munka területén is. (Ezutóbbi esetében…..
  Konzervatív fiatalként kifejezetten foglalkoztat a nemzetünk jövőjének a kérdése. A fiataloké a jövő – gyakran halljuk. Számunkra ezért is folyamatosan aktuális a téma. Emellett a jelenlegi nemzetközi (különösképp az európai) politikai folyamatok egy újabb apropót adnak arra, hogy komolyabban…..