Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turner Marcell

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A magyar diákoknak fasiszta irodalmat kell olvasniuk” című cikk jelent meg a tagesanzeiger.ch svájci hírportálon. A Wilhelm Droste tollából származó cikk szerint az új tanterv antiszemita szerzők könyveit tartalmazza, és ez is csak az Orbán-kormány újabb próbálkozása arra, hogy teljes befolyása alá…..
A sikeres koronavírus elleni küzdelem a legtöbb európai országban szigorú intézkedéseket követel. Azonban néhány ország jóval drasztikusabb döntéseket hoz a járvány ellaposításának érdekében. Többek közt ilyen intézkedések léptek érvénybe Németországban is december 16-tól. Az 5 oldalas 16 pontból…..
Sebastian Kurz (ÖVP – Osztrák Néppárt) az osztrák szövetségi kancellár a vasárnapi ORF sajtótájékoztatóján fejezte ki lelkesedését a Szlovákiában tartott tömegtesztelés iránt: „A hihetetlen erőfeszítésük fantasztikusan jól működött”. A szomszédos országnak ugyanis sikerült több tízezer…..
A világjárvány Kínában kezdődött és a gazdaság bedőlt, azonban Peking ismét elképesztő növekedést jelentett be. Vajon hihetőek ezek a számok – és vajon ez jó jel Németország számára? Mennyire lehetnek hitelesek a Kínából érkező gazdasági adatok? Ezt kérdezik maguktól a német közgazdászok három…..