Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voljeh

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában csak belinkelem a mester videóit, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Már csak azért sem, mert titeket ez láthatóan nagyon felspannolt. Hazaérek egy jó 12 órás műszak után és értesítés értesítés hátán. Mindenki elküldte nekem, hogy ezt nem fogom elhinni. Hát…..
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
voljeh 2012.06.09 15:28:45
@prédikátor: te jó ég :D
Az üveges verziójának a vonzó külseje csábított el és adtam neki esélyt a citromos Karamalznak. Ez egy alkoholmentes malátaital, amelynek 3 alapvető tulajdonsága van: -Hűtve istenien finom -Megdöbbentően sokat (és nagyokat) kell böfögni tőle -Van ára... Csak 0,33-as…..
voljeh 2011.09.29 22:43:25
@koimbra: A Sommersby almabor, tényleg nehéz lenne ráfogni, hogy sör:D

De amúgy finom.
Ádám a héten tette ki az Appleblog facebookos oldalára azt a screenshotot, ami többé-kevésbé mindenhol felbukkant a világon. Ez az iPhone üzenetküldési szolgáltatására építve teremtette meg az sms-bálnát, ami egyrészt persze óriási ökörség, másrészt viszont rendkívül…..
voljeh 2011.09.11 11:41:56
A kilencvenes években, amikor én is a metálkoncerteken ráztam a séróm (akkor még volt), nem voltak még emósok, így önkényesen kinevezhettük magunkat a társadalom lelkiismeretének, akinek nincs más választása, mint inni. Ilyen időkben. Vérzivatar, halálsikoly.A szomorú…..
voljeh 2011.09.06 07:13:07
@AnnM: köszi szépen.
Appleblog Utazó iPhone: Esztergom 2011.08.21 09:47:00
A kis ribanc nem átallt egyházi programot szervezni magának. Felháborító. Esztergomba ment DaeMonS-szal, hogy megnézze a világ 18. legnagyobb bazilikáját. Meg aztán várost is nézett. Megálltunk a Bazilikánál, csináltunk pár szép képet, majd átsétáltunk a Mária Valéria…..
voljeh 2011.08.21 10:17:52
@gyepetto baggio: Nincs tömegközlekekedés a városon belül, ha ezt kérdezted, de le tudsz jutni busszal vagy vonattal a városba.
Appleblog Megjelent a Lion pendrive 2011.08.16 11:02:00
Ahogy az várható volt, az Apple piacra dobta az operációs rendszer megfogható verzióját. A 69 dollárba, kábé 14 ezer forintba kerülő verzió ugyan több mint kétszer drágább az App Store-ból letölthető Lionnál, ráadásul akármilyen béna a sávszélességünk, még mindig…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
voljeh 2011.02.17 19:55:04
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
A horrorfilmekkel ellentétben, itt nem tudnék egyértelmű kedvencet kijelölni, úgyhogy sorrend nélkül jöjjenek azok, amelyek ikszedik alkalom után is megnevettetnek: -Borat: Szerintem moziban még nem nevettem soha annyit, mint ennél. Sasha Baron Cohent már az Ali G óta szerettem, de a…..
voljeh 2010.11.22 22:53:43
@Mutek:
A Fanboys sablonos? Szerintem nagyon eredeti film.
Blogolkodom, tehát vagyok Hibrid 2010.11.13 11:13:00
Jó pár hete nehezen lehetett találni nézhető filmet a mozikban, de mivel mozizhatnékunk volt, beültünk erre a zsákbamacskára.A történet egész érdekesnek hangzott:Egy tudóspár titokban kifejleszt egy olyan élőlényt, amelyben minden lehetséges organizmusból…..