Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márti***

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..
Ingyen cuccok Actimel újra 2009.09.08 14:44:00
Ismét vannak akciói az Actimelnek érdemes megnézni őket. A Nagy Actimel Támogatás roadshow keretében az ország 19 városában 500 000 palack Actimelt osztunk ki. Keresse az Actimel csapatainkat 2009. szeptember 1. és november 1. között (amely időtartam indokolt esetben…..
Ingyen cuccok Re: Véleménybank 2009.03.22 08:38:00
Véleménybank Néhány héttel ezelött tettem fel a blogra, azóta megérkezett pár ajándék. Tegyen javaslatot, írja le véleményét az ország vagy a közvetlen lakókörnyezetét érintő legfontosabb kérdésekről, feladatokról, vagy éppen problémákról. Ezért pontokkal jutalmaznak,…..
Ingyen cuccok Bahlsen 2009.06.02 17:09:00
#25 nevezés a blogjátékra A honlap nyitó képsora egy örömteli baráti összejövetelt idéz fel. A képek megtekintése után válaszoljon 4 kérdésre és nyerje meg a 3 db 2 főre szóló WellCome élménycsekk egyikét, mellyel egy 3 napos wellness hétvége helyszínét több, mint 200…..
Ma mindenkit ez az üzenet fogadott a Prizee-on:News on Prizee! The Show Window, Auction, Queue and Scratching are disapearing... Goodbye gifts, Bubz will now have a new use ! You had engaged Bubz for several gifts ? Don't worry, they have been added to your chest and are now available ! From now…..
Ingyen cuccok Prizee - Beach Flingo 2009.04.13 08:23:00
Prizee - Beach Flingo Ismét egy Prizee nyeremény. :) 10.90 Bubzba kerül. Megérkezés: 2 hét. A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt olvashatsz: Link: Prizee története, és a Regisztráció ..
  PRIZEE Minden amit tudni kell a Prizee-ról Titkos játékok megszerzése: 1. Silver V.I.P: Játék típusa:Kaparós jegy/bónusz Max.Nyeremény: 1.00 Bubz   Ezt a kaparóst akkor kapod meg ha eléred a Silver (ezüst) VIP rangot. És ez a kaparós öröké meg lesz nem tudod…..
Ingyen cuccok Prizee Market 2009.05.07 13:33:53
Prizee Market2009.05.13-án indul a Prizee Market.A Prizee Market lényege hogy a megnyert ajándékokat felkínálhatod megvételre a többi játékos számára.Az általad felkínált ajándéknál beállíthatod, hogy mennyiért akarod eladni így akár többszörös nyereség is lehet egy-egy…..
PRIZEE Minden amit tudni kell a Prizee-ról Frissítve: 2008.07.16. 1.      Prizee története: A Prizee.com egy 2000-ben alakult francia játékoldal, ahol különböző (logikai, ügyességi) játékokkal, illetve kaparós sorsjegyekkel lehet játszani. A…..
Márti*** 2009.05.24 22:32:33
Hali!

Találtam valamit egy másik oldalon. Megosztom veletek:


8. Vidd el a 16. szintig a "Sinkyfrog Ark" játékot,majd ott ugorj bele a vízbe a békával, tehát ne teljesítsd a szintet!
Ezután menj bele a "Waterbubbles" játékba,
és akkor ott 100%, hogy a háttérben ott fog úszkálni a békád,méghozzá egy cápa hátán! Ezután gyorsan kattints rá,és már kaptál is 1 Bubz-ot!

9. Gyűjtsd össze a "Guardian Angel" játékban,a Paradicsomot, a Karfiolt és a Hagymát, mást ne! Ezután gyorsan lépj be a "Bubly Team"-be,és a 3. epizódon belül az első oldalon kattolj rá a nyuszi levesestálkájára!
Innentől kezdve, ha elbuksz a "Guardian Angel"-ben,akkor mindig onnantól fogod folytatni, ahol elbuktál!

10. Gyűjts össze 30 PP-t, majd minden nap aktiválj egyet,ha ezt megteszed, akkor a 30. nap után 30 napig minden ingyenes kaparós sorsjegyed tutira nyerni fog!

11. 3 Patkót (kék, zöld, piros) kell keresnünk az oldalon,különböző időpontokban és rájuk kell kattintanunk!
A patkók minden órában megjelennek valamikor,a piros patkót a "Bubbly Team"-ben, a zöldet a "Contact Us"-ban és a kéket pedig a "Bubbly"-ben találhatjuk,a hátulütője a dolognak csak az, hogy egy patkót,1 órában, csak egyetlenegy ember tud megszerezni,tehát nagyon gyorsnak kell lennünk, NET-kapcsolat téren is!

Egyéb extrákat adó prizee mondatok:

Ezeket a lent található bubbule (Bubbly) linkre kattintva írhatod be.

(!CSAK AKKOR MŰKÖDIK, HA ÁTVÁLTOTOK FRANCIA NYELVRE!)

1) "la charité s'il te plait" - ad 1 Bubz-t;

2) "Bloub blib blob blub" - ad 5 Bubz-t

3) "c'est quoi la triforce" vagy "Est ce que je peux recommencer la triforce" -

30 nap alatt vidd végig a Snuggy Pilot-ot , a The Dare of Diabolo-t,és a Guardian Angel-t, utána kapsz 3 PP-t ingyen!

4) "Je suis nul en maths" (francia) vagy "I am bad at maths" (angol) -

A legújabb titkos játék aktiválása (részletek később!)!

5) "Que le pouvoir du poisson soit en moi" - Megemeli a rangodat!

És ezeket is ki lehet próbálni,bár nem igazán tudom, hogy mik ezek:

01) "Le galet de ricochets est trop facile !"

(Lance un enclume a ricochets)

02) "J'ai une tendinite !"

(Reprendre la caillou)

03) "C'est une belle journée pour aller a la peche !"

04) "Comment on fait les bébés ?"

05) "T'as pas 100 balles ?"

06) "Double Cheesburger svp !"

07) "De quand date mon inscription ?"

08) "T'as pas une bonne blague ?"

09) "Tu as de belles nageoires !"

10) "Tu connais Prizee ?"
Az Ootz.org az első magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetőségeket és az összegyűjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándék tárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy…..
Ingyen cuccok véleménybank.com 2009.02.10 08:51:00
Véleménybank Tegyen javaslatot, írja le véleményét az ország vagy a közvetlen lakókörnyezetét érintő legfontosabb kérdésekről, feladatokról, vagy éppen problémákról. Ezért pontokkal jutalmaznak, amiket később ajándékokra válthatsz be. Ezenkívül mindennap éjfélkor egy…..