Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paganus

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Na csopvez úr, látom, mit játszottatok tegnap, gratulálok! A United ellen azért nem lesz ilyen könnyű dolgotok!-Ne viccelj, Imikém, a Barca szénné aláz mindenkit, főleg a beltenyész angolokat!Gyönyörű tavaszunk van, ami az időjárást illeti - nem csoda, hogy hétvégente a…..
25 éve nem kezdett ilyen jól a Rangers, 4. meccsét is sikerrel vette, Philadelphiából hozta el a két pontot. Zserdev volt a meccs legjobbja, Aaron Voros pontot szerzett. A New York Rangers legutóbb az 1983/1984-es szezont kezdte ilyen sikeresen, akkor öt meccset nyert egymás után. A…..
paganus 2008.10.12 17:01:58
Ha már South Park volt az előző, akkor folytatom még egy kicsit. A minap Fábrynál szinkronhangok vendégeskedtek, így került az adásba Bozsó Péter, Csőre Gábor és Dolmány Attila is, akikkel a nemzet showmanje a következő beszélgetést bírta elkövetni. Igen, valószínűleg…..
Azt mi nagyon nem szeretnénk, ha a jégkorong olyan sportággá változna, mint a vízi- vagy a kosárlabda, ezért egyáltalán nem örültünk, hogy a csehek és az oroszok összecsapásán nem kevesebb, mint 42 perc büntetést osztottak a bírók a semmiért.Elég volt belebotlani egy ütőbe,…..
Bekövetkezett az, amire kevesen gondoltak. A Philadelphia kiverte a Montrealt, keleten a Flyers az egyik döntős, amely idegenben nyerte a párharc ötödik meccsét.      Kiesett a legerősebbnek vélt csapat keleten, a Montreal, és a tavalyi szezonban leggyengébb…..
Elkezdődött. A vb első napján négy mérkőzés volt, egyet láttunk a sporttelevízióban, de aki elmélyül a streamtévék adta lehetőségekben, bármelyiket követheti. Nagyszerű vb lesz, ezt máris látjuk és állítjuk. Visszatekintünk és előrenézünk. Nap mint nap.Egyesült…..
Az északiak előzetes keretében mindössze hat játékos van, aki hazájában, az SM Liigában szerepel. Természetesen a finnek is az NHL-ből válogattak elsősorban. Tízen érkeznek az észak-amerikai profi ligából, heten a svéd Elitserienben játszanak. Remek kis csapat lesz ez is. Elég…..
Ahogy arra kedves olvasónk felhívta a figyelmet, nem a pittsburghi Sidney Crosby kaparta be egy nappal ezelőtt a mindent eldöntő korongot a washingtoni Huet ketrecébe, hanem a jobb sorsra érdemes Nicklas Backström. Itt a videó, erősen kell figyelni: Ritkán láthatóan ostoba öngól ez,…..
Alex Ovecskin és Jevgenyij Malkin hetek óta egymást előzgeti az NHL különböző statisztikai mutatóiban. Ha idevesszük, hogy Ilja Kovalcsuk 45 találatával második a góllövőlistán (Ovecskin mögött), feltétlen érdemes írást szentelni a kiváló szláv triónak. Még a blog…..
Remélem, a Dallas Stars játékosa leszek az NHL-ben – mondta a Jégkorongblognak adott nagyinterjújában a nagy lehetőség kapujában álló Vas János. Ha terve sikerülne, ő lenne az első magyar, aki koronghoz jut a világ legjobb bajnokságában. Ez a szélesebb…..
Földiek Rákattantam az NHL-re 2008.01.11 09:32:00
Tudom, hogy ez a bejegyzés a fő szakértő jegkorong.blog.hu-ra passzolna inkább, de hát a foldiek.blog.hu sokszínűsége nem ismer korlátokat. Anno csak a téli olimpiák és A csoportos vébék idején ültem le hokimeccset nézni és igazán csak akkor szerettem bele ebbe a sportba, mikor…..
(Mivel Némó mindig nyaggat, hogy írjak bármit, akár a kedvenc zenekaraimról is, hát legyen óhaja szerint.)A Karóbahúzott Nazarénus zenekar nem mai csirke (az első hanganyaguk 1991-ben jött ki), de még a legújabb lemezeiken is érződik valami olyan energia, ami minden egyes…..
Halad a város feltérképezése grefiti témakörben. Mire végzünk vele, kezdhetjük elölről, mivel régiek tűnnek el és újak jelennek meg. Az első videóban a vasútállomás és a sportpálya környéke kapott főszerepet, plusz egy kis belváros. Nemrég bemutattunk néhény…..
Földiek Paprika kiskáté 2007.05.07 16:08:00
Manapság a Red Hot Chili Peppersről nekem már nem a zenekar jut elsősorban eszembe (a Kalifornikésön és egyéb nyilinyáli slágerek óta meg pláne), hanem a jófajta erős paprika. Igaz, főzésnél néha én is az Erős Pistához nyúlok, de azért nem vetem meg a jófajta házi cuccokat…..
Kissé ambivalens érzéseket fakasztott bennem, amikor meghallottam, hogy tinédzserkorom bálványa, Robert Smith is szerepelt a Korn március 5-én megjelent Unplugged felvételén. Nos, most végre rátaláltam a tecsőn és minden kételyem eloszlott. A Make Me Bad és az In Between Days…..
Földiek Cirkuszi (tré)fa 2007.02.28 16:23:00
Mint ahogyan arról, a hétvégi progarmajánlónkban beszámoltam, a Cirkusz Berlin társulata lépett föl a PMK-ban. Helyszíni beszámoló következik.nemtombajeA belépő:1200,kétezerből nem tudtak visszaadni.Lehetett friss popcornt kapni,meg kettőötvenért,ihatatlan Plus-os…..
Vannak srácok, akik pár sikeres c-dúr skála és Metallika nóta akkordmenetének elsajátítása után nem kisebb fába vágják a fejszéjüket, mint nekiugranak a Pink Floyd klasszikus, Comfortably Numb szólójának. Ezek után felrakják a végeredményt a "tecsőre", hogy jól…..
Egy beszélgetés során szóbakerült, hogy milyen eszközök állnak a vágóhídak rendelkezésére, a hatékony mészárláshoz. Azt hallottam, hogy baromfivágáshoz használnak körkéses ölőgépet. Eddig csak a South Park egyik hálaadós epizódjában láttam ilyet,  konkrétan, mikor…..
w De profundis 2007.01.29 05:00:00
Túl van Orbán Viktor is a maga teljesen felesleges megszólalásán. Szembenézett magával, elmondta ő is ugyanazt még egyszer. Lehetne most gurulva nevetni, ahogy a bumburnyák Jones gazda a nők felé fordul, és szól, hogy törődjünk többet asszonyainkkal és leányainkkal. Lehetne a…..
Új Ramsay-sorozatot vásárolt a TV Paprika, a bazmegoló szakács rajongói táborának ma este a tévé előtt a helye. Ha jól értem, akkor a mostani sorozatban Ramsay nem annyira razziázni fog az éttermekben, hanem inkább főzőcskézni, ami mondjuk annyira nem is meglepő egy szakácstól.…..
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...
Azt állítom, hogy míg Magyarországon eléggé öles léptekkel fejlődik a bortudás – noha sok tanulnivalónk van még, ugye –, addig a pezsgőkultúra sehol sincsen. Magunk sem sokat foglalkozunk vele. Nem nagyon iszunk szpárklingot, vagy ha mégis, legfeljebb szilveszterkor és…..