Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dem]E[ntO

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dem]E[ntO 2011.08.01 20:10:50
@syforceHUn: nekem még működött pedig később próbáltam mint te XD
Dem]E[ntO 2011.08.02 17:24:59
@syforceHUn: nekemMűködik!, most mit akarsz ? még te írtad hogy neked nemjó -.-
Dem]E[ntO 2011.08.05 15:53:46
@Abydos: melyik magazinból szedted a kódot gamestar vagy pc guru ?
SziasztokElőször is, nem akarok senkit sem megvádolni azzal, hogy mások miatt lépek ki a GMST csoportból, hanem inkább egyedi komplikációk miatt. Mindig is szerettem GMST videókat csinálni egyszerűen elkápráztatott engem az a tudat, hogy ennyi embernek tudok boldogságot hozni az…..
Bug News Ejnye-bejnye Rainse.... 2010.02.20 18:50:00
Mielőtt bármit is írnék, be kell, hogy valljak valamit! Most ezen a héten még csak hozzá sem nyúltam a videóhoz. És nem azért mert nem értem rá, nincs semmilyen kifogás, hogy sok volt a tanúlni való, vagy hasonló, hanem egyszerűen annyira nem volt kedvem videót készíteni, hogy…..
Jól van, jól van... Gyerekes disznók vagyunk mind, de leginkább "ZalyBarzini", mert ő készítette ;) Az utóbbi hetekben elkezdtem játszani az új Brothers in Arms résszel.Meguntam,és búcsúzóul megdobtam a barátaimat egy gránáttal,akik erre heves és félreérthető…..
Kezdem azzal, hogy a szinkronizálás tetszett. Bár Abydossal az volt a gond, hogy nagyon leharapta a mondatainak végét. Mazsikával viszont semmi gond nem volt választékosan, és igényesen beszéltetek mindketten, és nagyon tisztán lehetett hallani hangotok. A videó jól nézett ki (HD…..
Két fronton is dúl a szerelem!Küldte: Capeta ..
Dem]E[ntO 2010.03.30 19:12:49
LOL
Küldte: CRIS (megint)..
A jól ismert Citys problémák...   "Pedig kikapcsoltuk a füvet" :D..
Dem]E[ntO 2009.04.10 19:17:53
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Dem]E[ntO 2008.08.09 17:29:33