Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paugasol

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltámadás 0:3-ról 2008.08.19 10:21:00
A magyar asztalitenisz csapat egyetlen férfi tagja, Jakab János három szettes hátrányból megfordította a mérkőzést a francia Patrick Chila ellen. A meccs pikantériája, hogy a nyár végén Franciaországba igazoló Jakab, az utolsó - mindent eldöntő - szettben 7:9-ről győzött,…..
E.T.-vel, Chewbakkával és Marslakókkal úszni, űridőkkel az űrben. Ez való Michael Phelpsnek. Hasonszőrűek között válik el igazán, mekkora király.Bár elküldték volna neki a nevezési lapot, és villoghatott volna az űrolimpián! Ha "odahaza" versenyzett…..
Színes vizeken 2008.08.19 07:37:00
Nem garantálom, de gyanítom, hogy nem sok olimpián nyert az úszóversenyek során -az Antarktiszt leszámítva - minden kontinens aranyérmet. Ráadásul többé-kevésbé kiegyenlített módon.Mi, (az öreg kontinens), büszkék lehetünk! A nevéből adódóan fórból induló Ausztrália és…..
Kosaras leg-leg-leg 2008.08.09 19:43:00
Vasárnap startol az olimpia egyik leginkább várt viadala, a férfi kosártorna. Az esélylatolgatást az illendőség kedvéért kezdjük a címvédővel:A legrutinosabbak: Argentína 6 athéni bajnokkal, és kicserélt kiegészítősorral vág neki a címvédésnek. A kulcsemberek már nem…..