Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgári Zsolt István

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik legfontosabb témája ez, bár sokan úgy gondolják ez már lerágott csont. Mint földrajz-történelem szakos gyakorló tanár mondom azt, hogy a mai napig nincsenek tisztában azzal az emberek, mit is tehetünk azért, hogy legalább egy kicsit zöldek legyünk. A legnagyobb baj alapvetően…..
A címben megfogalmazott kérdés szerintem, már benned is felmerült. Alapvetően erre a kérdésre két választ lehet adni. Igen, mert csak ők értenek hozzá, ezt nagyon kevés magyar embertől hallanánk, amennyiben letesztelnénk. A tipikusabb a nem, mivel hazánkban, ugye, mindenki ért mindenhez. Maga a…..
Reaktor Konditermi 5+1 2020.08.29 15:45:28
Jövő nyárra elkészül az új forma? Vagy csak vissza szeretnénk kapni a karantén előtt kidolgozott állóképességet? A vírus átalakította a napi rutinunkat minden téren. Ebből nem maradhatott ki a mozgásra szánt (valószínűleg kevesebb) idő sem, hiszen egy darabig a konditermek is zárva voltak.…..
Az életünket megváltoztató vírus hatása természetesen az oktatást sem kerülte meg. Abban egyetérthetünk, hogy soha korábban nem volt ilyenre példa, ezért mind a hallgatók, mind az oktatók részéről gyors alkalmazkodást igényelt. Ez azonban nem ment zökkenő mentesen. Fontos tisztázni, hogy nem…..
Reaktor Tömeghiszti az Index miatt 2020.08.14 15:38:42
Az elmúlt napok hírei másról sem szólnak, mint a világot megváltó utolsó szabadság-szimbólum, az Index megszűnéséről. Már a fenti is egy hibás állítás, hiszen csak mások töltik be jelenleg a vezetőség szerepét, nem ez az első a történelemben. Az emberi ítélkezés pedig gyönyörűen megjelenik benne,…..
Reaktor Pontatlan ponthatárok? 2020.08.10 12:31:18
Ez a kérdés engem 2016-ban foglalkoztatott a legjobban, ugyanis nekem ekkor volt aktuális az egyetemi felvételi. A mai napig tisztán emlékszem, hogy barátaimmal mennyire vártuk az SMS-t, hiszen közös szakra jelentkeztünk. Természetesen nekem érkezett utoljára, viszont amint megtudtuk az eredményt,…..
Reaktor 48 óra offline 2020.07.22 15:41:59
Egy jó barátom intézett felém egy kihívást: kibírom-e 48 órán keresztül internet nélkül. Ebbe beletartozik a Facebook, a Messenger, az Instagram, vagy éppen a streamelt zene és film is. Ez teszt eredménye engem is megdöbbentett: úgy gondoltam, hogy simán teljesítem majd, hogy van akkora önuralmam…..
Sokan azt gondolják, hogy amikor felveszik őket az egyetemre, onnantól kezdve már sínen vannak. Ez azonban nem így van, hiszen igaz a mondás, hogy bent maradni legalább olyan nehéz, mint bejutni. A saját tapasztalataimat írom most le az olvasóközönségnek, hogy mi az, amire szerintem figyelni kell…..