Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vényesssy

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha még visszaütni se lehet, akkor mi marad világosnak? Sötét lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
Pedig csak egy egyszerű metro szakaszjegy vásárlásnak indult a Móricz Zsigmond körtéri aluljáró automatájában és akkor még - mentségükre szóljon - nem tudhatták, hogy megírom. Menet közben aztán tájékoztattam erről őket. Úgy indult, hogy sietvén a Kelenföldi…..
Á, dehogy! Kizárt. Amerika pénzeli őket, meg a terroristák. Meg a vudu. Meg a tudjukkik. A sok össze-vissza-esküvés-elmélet helyett mi lenne, ha megkérdeznénk őket? Így tett egy barátom, aki egy gyorsétteremben beszélgetett egy fiatal "gazdasági bevándorló" családdal. A világ…..
vényesssy 2015.07.25 09:15:05
@Gégény István: Azt hiszem a cím miatt értetlenkedtem! Ott többesszám van és általában a bevándorlókat említed.
Információink szerint Amin Zoltán, az MTVA programigazgatója már csak péntekig ül a székében, ugyanis hétfőtől a HírTV egykori programigazgatója, Gyurity Mónika igazgatja az köztévés műsorrendek sorsát. A köztévés nézettségek láttán persze érthető a dolog, sőt, ha azt…..
Úgy hat-hét éve elkezdtem hajnalonta kijárni a piacokra. Bárhol vagyok az országban az árupakolás rítusát, az árusok, trógerek felkészülését csodálattal nézem. A kor Tamburásai alig változtak az elmúlt ötven évben, szorgosan pakolnak, közben ugratják egymást. A piaci…..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
vényesssy 2012.06.08 11:57:59
@kitiltott kennimekkormikk: és a csoda? vatikán esetében nem kizárható!
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
OkosPista FERI 2011.09.25 16:18:00
 A politikai elemzők szerint mára kiderült, hogy Gyurcsány az MSZP-ben se olyan népszerű, mint korábban gondolta ő maga, illetve sokan gondolták. Ez az okfejtés azonban némi pontosításra szorul. Gyurcsány soha nem volt népszerű az MSZP-ben.Gyurcsány soha nem lehetett volna az…..
 Érdekes, hogy pont az előző posztban írtam ZEVS-ról; gyakorlatilag az Exit Through the Gift Shop-ot leszámítva nem hallottam korábban róla, és utána sem; ma viszont újból. Amikor a régi videóját fellinkelte a Street Art News, akkor láttam, hogy volt idén kiállítása is. A…..
vényesssy 2011.09.11 23:36:29
ÜT
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
hogyvolt Alekosz - 1x03 2011.05.13 18:00:00
Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
vényesssy 2011.04.12 17:30:00
Ma egy jobbikos aktivista ádventi keresztállításra toborozta a miséről távozó híveinket. Én is kaptam tőle egy röplapot. Amikor elolvastam és láttam az alján aláíróként a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, felszólítottam, hogy hagyja abba az osztogatást és távozzon.…..
vényesssy 2011.03.23 20:52:00
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
vényesssy 2011.02.16 18:00:39
@ktamas:
Ha már Biblia, akkor nézzük az Újszövetséget is. Korintusiaknak írt I. levél 7. fejezet

"Jó, ha az ember asszonnyal nem érintkezik. 2A kicsapongás veszélye miatt azonban legyen csak minden férfinak felesége és minden asszonynak férje. 3A férfi teljesítse házastársi kötelességét feleségével szemben, hasonlóképpen az asszony is férjével szemben. 4Az asszony testével nem maga rendelkezik, hanem a férje, éppígy a férfi testével sem ő rendelkezik, hanem a felesége. 5Ne tartózkodjatok egymástól, legföljebb közös megegyezéssel egy időre, hogy azt imádsággal töltsétek. Azután térjetek vissza egymáshoz, nehogy a sátán megkísértsen benneteket, mivel nem tudtok megtartóztatásban élni."

Kérdésem: miért nincs a férfi-férfi, nő-nő együttéléssel kapcsolatban előírás, javaslat, ilyesmi?
Vagyis valamiféle támogató megjegyzés??
Ettől persze még, az általad emlegetett vadkeresztény prédikátornő érdekesss...
Nemrég gyermekeknek adtam életet. Elhatároztam, hogy elrakom őket, mint két tojást, tartósítom, lefagyasztom, valahogy úgy, hogy megmaradjanak, olyannak, amilyennek látni szeretném őket majd sok év távlatából. Hús-vér csodákról van szó. Nem a temérdek kakis pelus ösztönöz,…..
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
Gondoltál már rá, hogy Magyarországon is jól bevált nászajándék listádon egy szervezetet jelölj meg, hogy a számodra teljesen felesleges 6. edénykészlet helyett egy neked szimpatikus célt vagy szervezetet támogass? Kis hazánkban egyelőre kicsit furcsának tűnik a dolog, de…..
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..
Magyarország futballválogatottja tökéletes edzőpartner volt a vb-főpróbát tartó Hollandia számára, hiába vezetett Erwin Koeman csapata a hatodik percben Dzsudzsák Balázs révén, a második félidőben összeomlott, és végül brutális, 6-1-es vereséget szenvedett. A győzelem…..
”Már együtt voltak, vagy 3 éve, de a pulóveren-simogatáson kívül semmi nem történt” – következő beszámolónkból kiderül, hogy nem mindenki a hormonok rabszolgája. Történetünk főhőse egy igen vallásos fiatalember, akire a legjobb nők nyomulnak, de felvértezi…..
vényesssy 2010.03.19 09:43:05
@-JzK-: Hittanárként kérlek, ezt ne...
A többieknek, akik azt mondják, hogy Z. megtagadja, elfojtja,stb... életének egy részét:
Amikor, a példa kedvéért, Egerszegi Krisztina éveken át hajnalban kelve, kilométereket tempózva a hideg vízben, bulimeghívásokat és vehemens férfirohamokat finoman visszautasítva csak a sportnak élt, hogy ötszörös olimpiai bajnokként, nekünk sikerélményre szomjazó magyaroknak, katartikus pillanatokat ajándékozzon akkor ő mi volt?????? Ja, hogy férjhez ment, gyerekei vannak és boldog???? Nem kéne megvárni amíg Z.is célbaér? Hogy megértsük, hogy volt-e értelme az áldozatnak amit vállalt vagy tényleg egy lúzer??
Üdv
Bayer Zsolt levelét megírta, és bár a címzett Vona Gábor még mindig nem válaszolt a Magyar Hírlap botrányújságírójának tényleg minden újságírói és nyelvtani szabályt felrúgó levelére – de egy másik, részben megszólított, a „Pörzse Sanyi” már…..