Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ftibi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Óda egy öreg Golfhoz 2014.07.21 17:36:03
Azt hiszem rossz dolog, ha az ember tárgyakhoz kezd kötődni, de sajnos hajlamos vagyok rá. Van, amikor egy különleges dologról van szó, például egy sportkocsiról, ott érthető az izgalom, de én a világ talán legunalmasabb autója iránt érzek így. Adott az öreg hármas Golf, amit…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
ftibi 2014.06.30 20:41:30
@stofilol:
Barátom, ezek még ezután jönnek biztos, eddig még nem. Igaz még csak 348000 km van benne :)92-ben került hozzánk 100.000-rel. Képben vagyok! :) Alaptípus, nincs minek elromolni :) Tekerős ablak, klíma nélkül, kéziváltós! Voltak, vannak frissebb autóink is, de ilyen tökéletes egy sem!
Megvárom, mikor kezd rozsdásodni (a gyári kipufogót is):)
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
ftibi 2014.06.01 10:41:22
Benyomások az idénynyitóról  „Mondhatta volna szebben kis lovag, / Más-más hangnemből…Így ni, hallja csak: / Kihívón: „Én nem járnék ám vele! / Sebészt hívatnék, hogy metélje le!” / Barátilag: Hisz findzsájába ér! / Igyék vederből, abba belefér! / Leírón:…..
Belsőség Egyliteres benzintemető 2012.10.01 16:55:57
Sokan tartják, hogy az elsőre mindig emlékezni fogunk. Én tizennyolc voltam, amikor megtörtént: gyorsan beleszerettem a gyönyörű feketébe, olyannyira, hogy túlságosan el is kapkodtam a dolgot. Az idő persze megszépíti az emlékeket, de az együtt eltöltött két év alatt rengeteg…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gyuri Bácsi eredeti szakmáját tekintve fodrász volt, Laci Bácsi pedig főállású gázóra-leolvasó. Az ő műhelyükben készült el Magyarország első katalizátoros, lambda-szondás, injektoros, kereklámpás Ladája. Szándékosan nem írok autószerelő műhelyt. Egyrészt, mert ezzel…..
ftibi 2009.09.11 17:07:49
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..
Napokon át készítettem a piacot áttekintő megatáblázatomat, néztem a tavalyi árakat, melléjük csaptam az ideieket. Aztán ültem a számítógép monitorja előtt, és nem láttam semmit. Itt egy kis mínusz, ott egy kis plusz, alig-alig egy kis dráma, foltokban. Aztán a kereskedő…..
autózz! Bunkóbb-e a BMW-s? 2008.08.09 07:41:00
Tamás egészen frusztrálttá vált a posztjaink olvasása közben, mert folyton mindenki a BMW-seket bántja, miközben az Audisokat ugyanúgy cseszteti a nép, de ennél is érdekesebb, hogy pont a suzukit hozza fel ellenpéldaként, mikor a suzukisokat gyakrabban éri inzultus a sok…..