Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verojuventino1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus kezéből végérvényesen kicsúszott a bajnokság, a csapat az első perctől az utolsóig rendkívül gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett kínos vereséget a Torinóba látogató Benevento csapatától. "Nem volt rajtunk nyomás, csupán az elvárás, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk ennél. Ehelyett ez…..
Nem volt igazán sikerült választás Maurizio Sarri kinevezése a Juventus kispadjára, s ugyan az olasz szakember egyetlen Torinóban töltött szezonjában bajnoki címet nyert, idő előtti menesztése 17.335 millió euróba kerül a klubnak. A Calcio e Finanza a Juventus pénzügyi adatait vizsgálta egészen…..
verojuventino1 2021.03.18 00:05:40
@Rikoo: Igen,az idei bérét még köhögtük,de elvileg a záradék értelmében most júniusban felbontjuk a szerződést,aminek 2,5 milka lesz az àra,viszont a következő idényben már nem kell állni a fizuját
A Juventus távolról sincsen csúcsformában, de a Crotone felett aratott 3:0-ás győzelemmel a címvédő jelezte, továbbra is harcban marad a bajnoki címért. Andrea Pirlónak a számos sérült miatt lesznek gondjai a kezdő tizenegy összeállítása során, s így nem elképzelhetetlen, hogy a védelem jobb…..
Andrea Pirlo Juventusa a Dinamo Kijev elleni idegenbeli győzelemmel mutatkozott be az európai színtéren, s jövő szerdán egy igazi rangadó vár a zebramezes csapatra, hiszen az FC Barcelona látogat majd Torinóba. A nagy érdeklődést kiváltó Bajnokok Ligája-megméretés előtt azonban a Juventusnak az…..
verojuventino1 2020.10.25 21:39:43
@MdewC: Még jó,hogy a VAR-t nem Inzaghi idejében találták ki...Izzadnának a VAR-szobában rendesen...