Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skillbandit

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kvízünkből kiderül majd, hogyan hatott mindannyiunkra a koronajárvány, ha a munkánkról, munkahelyünkről van szó, a legérdekesebb egyéni történeteitek pedig sokaknak szolgálhatnak jó példaként, okulásul, vagy épp szomorú tanulsággal. Töltsd ki a kvízt, és küldd el nekünk a saját…..
Bőven olvashattál nálunk arról, hogy önéletrajzírásnál, álláspályázatnál miért érdemes nagyon odafigyelned a tudásodat, tapasztalataidat pontosan felcímkéző, egyúttal a következő, hozzád illő pozíciódban szükségesekhez jól passzoló kulcsszavakra. Sorozatunkban iparáganként, szakterületek szerint…..
A világméretű koronavírus-járvány okozta válságból az előrejelzések szerint talán már idén nyáron, a turizmus újraindulásával elkezdhet kilábalni a turisztika és a szállodaipar. Az elmúlt egy évben javarészt zárva tartó hotelek újranyithatnak, az utazásszervezésre ismét szükség lesz, ahogyan a…..
Sorozatunk korábbi cikkeiben arról volt szó, miért fontos, hogy önéletrajzod tartalmazzon minden fontos kulcsszót rólad, a tudásodról, az összes jártasságodról, és az összes tapasztalatodról, ha munkáról van szó. Röviden: azokkal kerülhetsz a HR-esek asztalán tornyosuló jelöltlisták tetejére. Egy jó…..
Korábbi cikkeinkben körbejártuk, miért érdemes nagyon odafigyelned a tudásodat, tapasztalataidat pontosan felcímkéző, egyúttal a következő, hozzád illő pozíciódban szükségesekhez átkozottul jól passzoló kulcsszavakra. Te tudod, mi mindent tanultál, miben szereztél rutint eddig, mik voltak eddig a…..
Akkor vagy jó munkádban, ha te is jól tudod érezni magadat, miközben veled is elégedett a munkahelyed. Mindez nem csupán a tudásodon vagy a tapasztalataidon múlik. Az ideális jelölt és az ideális pozíció egymásra találásának kulcsa szerintünk a megfelelő illesztés.  Munkahelyválasztásnál,…..
Akkor eredményes egy kiválasztási folyamat, ha a munkaerő az adott cégben az adott pozícióban hosszú távon is beválik. Ezt eddig is tudtad, ugye? És min múlik az, hogy ez megvalósuljon? A megfelelő illesztésen. Ez az, amiben a Skillbandit segít neked. Ez az eszköz a szokásos hard skill körökön túl…..
A Skillbanditnél abban hiszünk, hogy a személyes képességeid és a személyiséged legalább olyan fontos, mint a tudásod, ha munkáról van szó. Az igazán neked való munkakörben számíthatsz a saját képességeidre, és a munkahelyed is számít rájuk.    A Skillbandit tesztjével kiderítheted, mik a…..