Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Lindsay Belan

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap felkerült egy fotóm a napiszar.com-ra. Juppijééé, híres lettem! Pedig már azt hittem, a magyar rajongóim elfelejtettek, mióta külföldre költöztem. Na jó, tudom, nem egy Playboy címlap, de valahol el kell kezdeni, na. De most komolyan: eddig - bár tudtam, hogy létezik az oldal - nem…..
Tabuk Nélkül Napi idézet 2021.02.14 15:49:00
Egyre több nő ismerősömtől hallom a szlogent, hogy szeretni nem csak Valentin-napon kell, de most engedjétek meg, hogy inkább a férfiakhoz szóljak. Egy kapcsolatot ünnepelni kell, nem pottyan minden csak úgy az ölünkbe. Legyen szó évfordulóról vagy a Valentin-napról, a nőnek jól esik az a…..
Tabuk Nélkül A kezdet 2020.12.19 13:25:53
"Táncos vagyok." "Milyen tánc? Balett? Latin?" Ilyenkor általában egy fanyar mosoly jelenik meg a szám sarkában, és ez biztosítja, hogy az illetőnek le legyen több kérdése. Miért kezdtem el írni a blogot? Azt valljuk, ha valamit nem mondhatunk el senkinek, elmondjuk hát mindenkinek. Nem tudom,…..
B. Lindsay Belan 2021.02.10 10:40:07
@Philadelphia: Nagyon sokszor nem maga a szex a konfliktusforrás, hanem emögött más tényezők húzódnak meg. Az elhidegülés, nem kielégítő szex inkább okozat és nem maga az ok, főleg, ha a kapcsolat elején minden jól működött. Ennek feltérképezésére mindenképp érdemes időt szánnunk, mind önmagunkban, mind a párunkkal együtt.
Szivesen folytatom privátban a beszélgetést, ha írsz a heartbrokenstilettos@gmail.com email cimre.
A sztiptíztáncos szexmunkás? Kérdezhetnéd. Először is tisztázzuk, ki is a szexmunkás, mert itthon még ennek a fogalomnak a meghatározásával gondok vannak. Kevesen tudják, hogy a szexmunka 1999 óta legális tevékenység Magyarországon, 2007 óta pedig lehetséges egyéni vállalkozói engedély kiváltásával…..
Unják az osztrák emberek a szexuális tevékenységet? Egyáltalán nem! Fucking - egy kis falu Nyugat-Felső-Ausztriában - lakóinak lett elege az oda érkező turistákból, akik csak a várostáblájukkal akartak fotózkodni. 2021 januárjától a falu neve tehát Fugging. Az elmúlt években a 100 fős kis falu…..
Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy fotóművész, aki egy szép napon talált egy gyöngyöt. Mivel úgy gondolta, hogy a gyöngy gömbölyűsége igazodik a női test idomaihoz, elkezdte azt használni a művészetében. Fotóit pedig hetedhét országon túl is megcsodálják. Stefan aktfotósként nem profi…..
Tabuk Nélkül Napi idézet 2021.01.06 17:04:25
Jól belegondolva nagy butaság, hogy néhány férfi még mindig kényelmetlenül érzi magát az óvszer vásárlása során, hiszen az már több, mint 13.000 éve létezik. Úgy van, az óvszer történetének kezdete egészen a barlangrajzok idejére nyúlik vissza, és bár a latex a mai kor találmánya, a múltban az…..
Tabuk Nélkül Utazásaim kezdete 2020.12.20 14:15:00
Görögországban találkoztam Gisellel. Az első perctől szimpatikus volt és barátnők lettünk. Emlékszem, a legelső dolog, ami feltűnt rajta, hogy ugyanolyan szív alakú rózsakvarc medált viselt a nyakláncán, mint ami nekem is volt. De nem csak a nyakláncunk volt hasonló, hasonló volt az érdeklődési…..
Tabuk Nélkül Az első utazás 2020.12.20 14:06:00
Egy napsütéses áprilisi napon történt, amikor becsuktam magam mögött az apartman ajtaját, vettem egy mély lélegzetet, kezembe vettem a bőröndöm és fejest ugrottam az ismeretlenbe. A hatalmas üvegajtó belső oldaláról nézve olyan hívogatónak és biztonságosnak tűnt minden, és annak ellenére, hogy…..
A blogom egy Londonban élő magyar lány története, aki egy szép napon gondolt egy merészet, beledobta a bőröndbe a bikinijét és egy pár magassarkú cipellőt, és elindult világot látni. A Lindsay nem éppen egy tipikus magyar név. A szakmámban teljesen normális, hogy a lányok művésznéven dolgoznak. A…..