Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrailMakesz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3reszAliexpress:…..
Így a lanyha választási kampány kellős közepén érdemes odafigyelni mindenre, ami politika, még akkor is, ha a bulvárba kell lebukni érte. Hajdú Péter a Frizbiben először Fásy Ádámot látta vendégül, aki valószínűleg először és utoljára ott mondhatta el magáról, hogy…..
TrailMakesz 2010.03.23 22:45:58
az autonak azé enyi a az ára mert van rajta hitel az alényeg nem muszáj atválani a hitelt hanem közjezö által átadom a kocsit és ön füzeti továb nem kel bankba menyünk csak 1 jegyzöhöz és má vihetti is a kocsit makximum 50km körzetbe adom át. 2 éve felvetem rá 3300000ft hitelt…..
Laci leveléből jól látszik, hogy nem mindig történnek a valóságban úgy a dolgok, mint ahogyan azt elképzeljük. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy reagálunk. Persze biztos lesz most is olyan, aki szerint hülye a posztoló, mert a földbe gyökerezett a lába ahelyett, hogy elugrott…..
TrailMakesz 2009.12.21 13:33:26
@wagabound: azért ezt nem mondanám jó példának. Elvileg egy 30-al haladó autós, ha figyel, akkor akármilyen váratlanul is lépnek le elé, nem fogja halálra gázolni a szerencsétlent/hülyét (ahogy tetszik). Ahhoz nagyon extrém körülmények kellenek. Egyszer apám egy busz mögül kiugró kisiskolást ütött el szintén 30-al, mert ahogy kell lassított amikor elhaladt a busz mellett, de azért 0-ra sem lassíthatott. könnyű zúzódásokon kívül semmi baja sem lett a kislánynak szerencsére!!
TrailMakesz 2009.12.21 13:36:11
@Silent Bob:

teljesen egyetértek, pedig autós vagyok...

A postban említett eset a tipikus "Még átérünk" szitu... rohadjon le a keze a sofőrnek.
TrailMakesz 2009.12.21 13:45:31
@Spikk: igaz:) főleg most hogy ellopták az autóm.

De legalább a hozzáállásom jobb mint az ilyen parasztoknak, mert persze én is csinálok kisebb nagyobb hülyeségeket, de mindig pontosan tisztában vagyok vele, hogy faszság volt, és levonom a következtetést. Tudom hogy ez nem mentség, de jobb mint amikor valaki még röhög is, illetve a legrosszabb amikor azt sem tudja hogy mit baszott el...
A GQ magazin összeállított egy válogatást a legjobb irodai táskákból. Az egyszerűség vezérelte a listát. Az alapforma szinte ugyanolyan téglalap alak, az eltérések az anyagban, színekben és a részletekben keresendőek. Nézzük, mely darabokra esett a választás. A tovább után…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..