Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Novák Dorka

112 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben feje tetejére fordultak az egyik legnépszerűbb social media platform, a TikTok mindennapjai - ez pedig csakis Reesa Teesa tartalomgyártónak köszönhető. Az amerikai nő egy 50 részes, akár kriminek is betudható true crime jellegű sorozata, az ex-férjével történt sokkoló kapcsolatát…..
Izgalmas dolog friss gazdinak lenni, hiszen egy kiskutyával az életedben garantáltan kalandokkal teli időszak vár rád. Ahhoz azonban, hogy jól kezdődjön ez az út, fontos betartani néhány alapvető szabályt, hiszen az első együtt töltött hetek talán a legfontosabbak az új jövevény életében. Cikkünkben…..
    Az egyetemre való felkészülés izgalmas időszak a friss hallgatók számára. Új barátokkal ismerkedhetnek meg, és megkezdhetik önálló életüket az egyetemi koleszban vagy albérletben. Az iskolakezdés előtt azonban fontos még egyszer utoljára átnézni a bevásárlólistát, hogy minden szükséges…..
Reaktor Házi "Danonino" receptek 2023.08.22 15:40:22
A nyári utolsó heteiben a hőség még mindig nagy erőkkel tombol – ilyenkor nem csak frissítő italokra, hanem édesebb, gyümölcsösebb ízekre is vágyunk... mi lehetne jobb tehát egy hűs joghurtos jégkrémnél, hogy „átvészeljük” az augusztusi hónapot? Csupán néhány alapanyagból elkészíthetőek ezek az…..
  A napozás sokaknak rémálom, sokaknak pedig az egyik kedvenc nyári időtöltésük, viszont ami bizonyos, hogy komoly veszélyeket is rejthet magában – ha nem figyelünk oda. Ahhoz, hogy élvezni tudjuk a napsütést és megőrizhessük bőrünk egészségét, fontos odafigyelni néhány alap, de annál fontosabb…..
A nyári hónapok egyik közönség-kedvenc időtöltése a strandolás, főleg az ilyen szuper meleg napokon. Hogy a strandolásunk zavartalanul és kellemesen teljen, érdemes előre felkészülni, és odafigyelni arra, hogy mit pakolunk a strandtáskánkba, hiszen nincs annál rosszabb, mint amikor egy fontos tétel…..
A nyári melegben nincs is jobb, mint egy finom, hűsítő fagylalt. A bolti változatok – bár finomak - viszont sajnos tele vannak adalékanyagokkal és cukorral, így nem mindenkinek fér bele az étrendjébe egy látogatás a fagyizóba. A családomban is van cukorbeteg, illetve laktózérzékeny is, ezért mai…..
  Balaton part, kerti parti, vagy egy nyugis szombat délután a barátokkal? Bármelyikre is essen a választásunk, egy hűsítő koktél – akár alkoholos, akár alkoholmentes – mindig fel tudja dobni a hangulatot. De ha már koktél... miért ne próbálnánk ki valami különlegeset és izgalmasat? Cikkemben három…..
A nyár egyik legnagyobb – és legfinomabb - előnye, hogy végre itt a friss gyümölcsök és zöldségek szezonja. És mi lehetne jobb mint egy finom, hűsítő smoothie, ami tele van vitaminokkal és tápanyagokkal? Ma néhány isteni finom,nyári smoothie recepttel készültem, melyek otthon is könnyedén…..
Agatha Christie egyik legismertebb és legnépszerűbb regénye, "Egy marék rozs", egy izgalmas bűnügyi történet, amelyet minden krimi rajongó imádni fog. A regény az 1950-es évek Angliájában játszódik, és egy békés falu hangulatképévével indít, a nyugalom azonban hamar megbomlik, amikor egy rejtélyes…..
Vajon milyen lehet hónapokig tartó teljes sötétségben élni? És vajon milyen az, sosem megy le a nap? Amíg Svalbard lakóinak ez teljesen természetes, addig mi nem biztos, hogy sokáig bírnánk a világ egyik legkülönlegesebb helyén. Svalbard, - magyar nevén - Spitzbergák egy eldugott szigetcsoport,…..
Albérlet, kollégium, szülői ház, vagy pár hetes vendégeskedés egy haver kanapéján. Sokan sokféle módon oldják meg a lakhatási kérdést, azonban általánosságban elmondható, hogy nem annyira egyszerű jó helyet találni jó áron. Budapesten ez főleg igaz, hiszen minden évben egyetemisták tömkelege…..
  A hosszabb nappalok és a napsütéses reggelek beköszöntével egyre jobb hangulattal indulnak a napok, hiszen a nyár – és sokaknak egy kis vakáció – már szinte kézzelfogható közelségbe kerül. De mi van akkor, ha nem szeretnénk a nyárig várni a kiruccanásig, és a meleg tengerpartig? Barcelona az…..
Izgalmasan indította az évet a Netflix, hiszen nem csak a feliratkozási rendszer megváltoztatásával hívta fel magára a figyelmet, de rengeteg új „néznivalót” is kaptunk az év kezdete óta. Az egyik legérdekesebb új sorozat a Kaleidoszkóp, ami túlmutat a sorozatnézés megszokott rendjénél, és egy…..
Sokan kritizálják a legnagyobb kávézóláncokat, hiszen egy italért akár több ezer forintot is elkérnek mostanság, de mi van akkor, ha nem szeretnénk lemondani az ott kínált finomságokról? Ma a kedvenc „Starbucks” által inspirált italomat fogom bemutatni – otthon is könnyen elkészíthető,…..
A Harry Potter könyv- és filmsorozat az elmúlt évtizedek során hatalmas rajongótáborra tett szert világszerte. Az írónő, J.K. Rowling egy teljesen egyedi és különleges elvarázsolt világot alkotott, melynek középpontjában a Roxfort (eredeti nyelven Hogwarts) varázsló és boszorkányképző szakiskolája…..
  Gyerekkorunk kedvenc játékaira mindig nosztalgiával tekintünk majd, de az örök kedvenceket is meg lehet unni idővel. Bár még mindig szívesen veszem elő a Catant, a Ticket to Ride-ot, vagy a Cluedo-t, mára már lett egy sor új kedvenc, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek egy barátokkal töltött…..
Ha koktélokra gondol az ember akkor rögtön beugranak a hozzávalók meglepő kombinációi, az élénk színek, különleges ízek, de a bonyolult receptúra és a rengeteg hozzávaló könnyen elveheti az ember kedvét az otthoni koktélkeveréstől. Cikkemben most néhány igazán egyszerűen elkészíthető, mindössze 3…..
Bárhol is éljünk, bármennyire különböző is legyen az ízlésünk, időnként mindannyiunkra rájön a lakásfelújítás, átalakítás kedve, de – főleg mostanság – horror árakkal kell szembenéznünk, így sokszor már a kezdeti fázisban abbamarad a lelkesedés. Én mindig is a szoba-átrendezős tinik közé tartoztam,…..
Bár 2022-től már bőven elköszönhettünk, azért még nem kell teljesen elengedni az óévet, főleg TV szempontból nem. Rengeteg izgalmas sorozat kezdődött – és folytatódott – tavaly, mi pedig most ezekből szemezgettünk a legnagyobb kedvencek Top 5-ös listájához. Dráma, rejtély, komédia... vagy akár…..
Mennyibe kerül manapság egy lakás berendezése? Az utóbbi időben sokszor volt szó az albérletárakról, illetve az idén mindenkit aggasztó rezsiárakról is, azonban sokan elfelejtik hozzákalkulálni a költözési költségekhez, hogy egy lakást élhetővé– a bútorozatlan kategóriában – nem a számlák befizetése…..
(Creator: franckreporter | Credit: Getty Images)   Minden évben, szinte menetrendszerű jelenség, hogy december 22-23 környékén a plázák szinte csurig telnek az utolsó pillanatos ajándékvásárlókkal. Mindig elhatározom, hogy ez évben máshogy lesz, és én nem fogok sorban állni 23-án este az utolsó…..
A karácsonyi vásáros horror árakat talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen minden évben amint megnyitja a kapuit a legnagyobb fővárosi karácsonyi vásár, azonnal cikkek és posztok tömkelege lepi el a közösségi médiát – a téma pedig mindig ugyanaz: mennyi pénzből lehet kihozni egy estét, az egyre…..
Elérkeztünk az Advent egyik kedvenc részéhez, ugyanis végre teljes gőzzel dübörög a karácsonyi vásár szezon. Mivel még majdnem három hét hátra van karácsonyig, ezért gondoltam elhozom az én személyes kedvenceimet az európai karácsonyi vásárok közül, hiszen egy év végi – akár csak egy napos –…..
Cikksorozatom előző részében könnyen elkészíthető, pénztárcabarát német recepteket hoztam a hideg őszi napokra, viszont most az édesszájúakra is gondoltam, ezért ma a kedvenc tradicionális desszertjeim egyszerűsített verzióival készültem. Ezek alapja egy-egy klasszikus édesség, melyekkel…..