Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PB01

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Capitolium ostroma után a nagy techcégek a Twitterrel kezdve, a Facebookon, a Snapchaten és a Youtube-on át, az Instagrammal bezárólag felfüggesztették, avagy letiltották Donald Trump, jelenleg még hivatalban lévő amerikai elnök közösségi média felületeit. A döntés jól rávilágított egy, a…..
A korábban bejelentett, jövőre startoló állami lakásfelújítási programban még többen vehetnek részt, mivel a jogosultak várhatóan támogatott kedvezményes hitelből is finanszírozhatják a korszerűsítést. Ez a lépés a lakásfelújítást tervező gyermekes háztartásoknak teheti még könnyebbé a beruházás…..
A hétfő óta csaknem megduplázódott áramkimaradások száma, ami több, mint 670 000 embert érinthet. A kaliforniai rendszerirányító egyre gyakrabban veszi igénybe az elektromos vezetékek kikapcsolását nagy szelek előtt, mivel nem szeretnék megkockáztatni, hogy az áram alatt lévő távvezetékek bozóttüzet…..
 “Az utóbbi években a felújítandó lakások kevésbé voltak kapósak, a vásárlók inkább kifizették egy-egy korszerűsített lakásnál a prémiumot, azaz többletet a vételár kifizetésekor, ahelyett, hogy végigvittek volna egy ilyen beruházást. Ezért várható a korszerűsítésre váró lakások iránti kereslet…..
Az országszerte bérbe vehető lakások díjainak alakulását ismertető KSH-ingatlan.com lakbérindexből kiderül: idén szeptemberben 5 százalékkal voltak alacsonyabbak az albérletárak az egy évvel korábbinál. “A fővárosban stabilizálódni látszik a 10-15 százalékos éves árcsökkenés, míg az ország többi…..
Többmilliós állami segítséggel kaphatnak lendületet a lakásfelújítások Újabb elemmel bővül januártól az állami lakásprogram, amely egy eddig elhanyagolt szegmenst érint: lakásfelújítási kiadások felét, maximum 3 millió forintot kaphatnak az államtól a legalább egy gyermeket nevelő háztartások...
Új lendületet kaphatnak a lakásépítések az ismét bevezetendő kedvezményes, ötszázalékos lakásáfának köszönhetően A gazdaságvédelmi akcióterv és a korábban beharangozott otthonteremtési program részét képező intézkedés alapján 2022 végéig ismét ötszázalékos áfatartalommal lehet értékesíteni az…..
Stefan Lassnig a cikkében a következő hasonlattal élt - "Ez a járvány olyan mint azok a számítógépprogramok, amik a háttérben rejtőzködve lelassítják a számítógépünket. Ez annyira kimerítő. De ezzel az érzéssel talán nem vagyok teljesen egyedül." A szerző - és talán sokak számára - most pontosan…..
Jókora mozgás volt a budapesti lakáspiacon tavaly. A főváros lakossága kis mértékben zsugorodott, hiszen összességében közel 6 ezer emberrel több ment el, mint amennyi érkezett. Majdnem 40 ezren költöztek ki az agglomerációba, és több mint 61 ezer ember költözött másik kerületbe a fővároson belül,…..
Április eleje óta az érdeklődések 52 százaléka új építésű családi, iker- és sorházakra érkezett, szemben az előző év azonos időszakával, amikor csak 42 százalékot tett ki ez az arány. “Ez jelentős eltérést mutat az aktuális keresleten belül és azt jelzi, hogy a vevőjelöltek most már szeretnének…..
1. Bang! Kaotikus? Csak ha nem figyelsz! A bang szó hallatán egyből az eldördülő pisztoly hangjára asszociálhatunk, ezért talán nem lep meg senkit, hogy a Bang! egy igazi westernjáték amelyben banditák küzdenek meg a sheriffel, illetve játékosszámtól függően annak helyetteseivel is. Ebben a…..
Emelkedett a 30 millió forintnál olcsóbb használt lakások aránya a fővárosban, az évekig tartó lakásdrágulás pedig megtorpanni látszik – derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely több mint 100 ezer eladó lakóingatlan kínálata alapján vizsgálta a lakáspiaci trendeket. Budapesten idén…..
Manapság rengeteget használjuk okostelefonjainkat, és olyannyira magától értetődőnek tekintjük ezt, hogy sokszor fel se merül bennünk, hogy a függőivé váltunk. És ha mégis? Hol húzódik a határ egészséges és függő között? El tudunk-e egyáltalán szakadni okostelefonunktól? Nem tartom magam…..
A kínai Vuhan tartományban kitört Covid-19 koronavírus járvány pár hónapos késéssel elérte az Európai Uniót és hazánkat is. Ma már saját bőrünkön érezhetjük…..