Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyógyszerész

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véreim, honfoglaló szittyák, magyar proletárok! Egységbe szólítok mindenkit jobbról és balról, még azt a néhány bal- és jobbfácánt is, aki tévedésből középen maradt! Újabb liberális gyalázat, hedonista nyugatmajmoló őrület ássa alá sorsüldözte nemzetünk jövőjét.…..
gyógyszerész 2010.11.09 00:36:42
@almodhi:
Na ezt nem kellett volna mondani...Semmelweis élt körülbelül 150 éve, Ő úgy jött rá, hogy mi az oka a gyermekágyiláznak, hogy az otthon születetteknél nem volt akkora a gyermekhalandóság. Sajnos, ma is tesz bele némi rizikót a szülésbe a kórház, felesleges oxytocin, felesleges császár..., de annyira azért nem rossz a helyzet, mint 150 éve
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
Hát kérem szépen, az ország kellemesen beleszart az önkormányzati választás urnájába, ahonnan azért előtte kivették a gyereket. A legkreatívabb kampánycsendsértést EVER a Terézvárosban követték el (különdíjat neki!), ahol egy kihangosított mobiltelefont dobtak be az…..
 Amíg az MSZP-vel nem áll szóba, addig az ő szekerüket tolja. Orbán Viktor a Jobbik frakciónál tett látogatás után azt mondta, mélyen elgondolkodna, ha az MSZP meghívná. Miután a Jobbikhoz már elment, az üzenet világos: még a Jobbikkal is inkább, mint az MSZP-vel. A…..
gyógyszerész 2010.07.15 23:22:30
@navan:
Szerintem is erős KKoppány véleménye, no de azért mondanák egy tanmesét. Van mondjuk egy 6 gyermekes család, nevezzük mondjuk Őket Magyar családnak. Sajnos a történelem viharában két gyermeket ellopnak a családtól, máshol nőnek fel. Az otthon maradt 4 gyerekből 3 szeretné, ha valamilyen módon kifejezhetné az elszakadt kettővel a közösségét, szeretnék, ha azok legalább lehetőséget kapnának, hogy használják Édesapjuk nevét. Egy otthon maradt gyerek azonban csak a saját pozicióit kezdi félteni a kinnrekedt testvéreitől. Semmi oka nincs rá ugyan, hiszen tudja Ő is, hogy testvérei - akik többnyire jobban élnek új otthonukban - semmit nem veszélyeztetnek, de képtelen családban gondolkodni, nincs benne szeretet, csak kapzsiság.
Kétségtelen, hogy jogilag ez, a testvéreit kirekesztő gyerek is a része a Magyar családnak, sőt jogai sokkal nagyobbak, mint a távol élőknek, de vajon szívében is tagja-e ez gyerek a Magyar családnak? Szerinted hogy van ez?
gyógyszerész 2010.07.15 23:24:26
@gyógyszerész: mondanék, Úgy látszik egy karakterrel jobbra húzott az ujjam, amikor írtam:)
gyógyszerész 2010.07.15 23:46:03
@gitáros: Neked is ajánlom a hozzászólásomat, én speciel útálom a kirekesztéseket, és mélységesen felháborított, amikor párszázezer magyar kirekesztette néhány millió testvérét.
Az elmúlt másfél hétben sok szó esett arról, hogy a 380 ezer LMP-s kire szavazna át. Szinte alig volt szó azonban arról, hogy a 850 ezer jobbikos mennyire szavaz át a Fideszre. Január elején még jogos volt azt gondolni, hogy a Jobbik számára esélytelen körzetekben döntő részük a…..
gyógyszerész 2010.04.23 22:40:08
@volánrulz: Szerintem nem kéne magyarázkodni, senki nem lepődik meg, hogy a jobbikosok az mszp-re szavaznak. Ezt vártuk, így van jól, előbb-utőbb színt kell vallani
"Habár a nők túlnyomó többségét a kórház nyugtatja meg, van évi párszáz kismama, aki az otthonszülés mellett dönt. Az ő jogaikat tiporja sárba az egészségügyi kormányzat, mely évek óta nem rendezi megnyugtatóan az otthonszülés jogi szabályozását. A hatályos…..
gyógyszerész 2009.12.04 10:57:33
@zzzsuzsa: Kedves Zzzsuzsa! Örülök, hogy arról írsz, hogy a dolog más Nyugat-Európában, ahol van megfelelő kórházi háttér az otthonszüléshez. Tévedsz én nem vagyok kifejezetten otthonszülés párti. Azt meg végképp nem gondolom, hogy mindekinek otthon kéne szülni. A feleségem otthon szűlt, így van tapasztalatom a dologról. Teljesen megértem, hogy vannak szülészek, akkik az otthonszülést, a mai magyarországi támogatással nem tartják megfelelőnek. Csak azt állítom, hogy sok nőgyógyásznak viszont nem szakmaiak az érveik, hanem a bevételüket sajnálják; az élet nekik nem sokat jelent, hiszen nap, mint nap végeznek abortuszt, oltják, ki magzatok életét. Én csak a következőket állítom: 1, Magyarországon is lehetőséget kéne teremteni az otthonszűlésre, hasonló körülményekkel, ahogy ez a világ nyugati felében adott. Ez jelentene némi beruházást, aztán később iszonyatos megtakarítást a magyar költségvetésnek. 2, Biztos vagyok benne, hogy Geréb Ágnest nem a pénz vezeti. 3, Geréb Ágnes kíváló, rendkívül körültekintő orvos. 4, Van róla saját tapasztalatom, amikor az orvos lazán hazudott egy ügy kapcsán, csak azért, hogy Geréb Ágnesről rosszat irhassanak az újságok, így elég kétkedve fogadok ebben a kérdésben minden "szakértői" véleményt. (Egyébként más esetben is, ahogy azt korábban leírtam, Malina Hedvig, vagy Zsanett esetében is érdekes szakértői vélemények láttak napvilágot az "elfogulatlan" orvosoktól)
Nem vagyok fanatikus, nem kifejezetten rajongok az otthonszülésért sem, bár gyermekem, aki otthon született, nagyon kiteljesedett, amit lehet, hogy segített, hogy nem érte trauma a születéskor. Amiket írtam nem rajongásból, nem fanatikusan, csak az igazság tisztelete miatt írtam. Geréb Ágnes rengeteget tett azért, hogy háborítatlanabb születésért otthon, vagy akár kórházban. Amúgy Te miért kezeled tényként, hogy Ágnes későn hívott mentőt?
A HVG találta a cikket, úgyhogy nem csak én keltem a hangulatot az alkohollobbi agymosása ellen, hanem a Sunday Times is le bírt hozni egy publicisztikát, ami szerint az alkalmi füvezés kevésbé ártalmas, mint az ivás a tinédzserek fejlődésére. A szerző, India Knight legalábbis még…..