Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalapács

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú leszek, de velős. Lustáknak a lényeg: alacsonyabb parlamenti és finanszírozási küszöbbel a vérgőzmentesebb hétköznapokért, valamint az örök és megbonthatatlan szabadpiacos kapitalizmusért. Mit kíván a magyar nemzet? Elitváltást, azt. Kívánja a magasan kvalifikált,…..
kalapács 2007.10.02 09:06:12
Az a gáz csak, hogy az ügy nem végződik a pártok szintjén. Lehet, hogy ott kezdődik, de az államapparátus szintjén végződik, az is fertőtlenítésre szorul. És aki azt hiszi, hogy a politikusok-pártok cseréjével ez könnyen lehetséges, igen naív. Mint ahogy az egséz képviselői tiszteletdíj meg a "Cuslág" ügy is naív demagógia önmagában nézve. Lassan a közpénz szó is az lesz. A lényeg mindenütt elveszik a könnyen kommunikálható demagógia mögött. 7 pontos legszigorúbb csomag... ha-ha-ha. Európa egyik legszigorúbb közbeszerzési törvénye a miénk - önmagában mire mentünk vele?
Bírságoljuk a Strabagot és elégedett a nép? Kik írták alá a Strabaggal a szerződést, kik voltak döntéshozók az állami megrendelő szintjén? Ott van az, akinek kóterben a helye. A Strabag csak tette, amit cégként neki kell.
Az egész, Magyarországon felépített EU pályázati rendszer alapjaiban büdös és terhelt. Annyira gáz, hogy a tisztességeseket is trükközésre kényszeríti.
Az "baloldal" éppen napjainkban teszi rá a kezét a LEADERnek nevezett vidékfejlesztési forrásokra (60 milliárd lesz az, nem 60 millió), 2010-es választási pénznek szánják vidéken. Persze nem az egészet, az önkormányzati lobbyval karöltve osztják majd a pénzt. Miért baj ez? Mert az önkormányzait rendszert leépíteni kellene, nem beletolni a pénzt. (persze, osztani kell, csak az EU másra szánta) Szal ez a rendszer nagyon-nagyon beteg.
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
w Valami Amerika 2007.01.31 03:30:00
Most érdemes visszafogottan spekulálni. Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját, valamint beígérte, hogy huj-huj-hajrá, két héten belül ők bizony belerobbannak a közéletbe. Szorítkozzunk most csak erre a fellépésre, mivel a felkonferált…..
Egy érdekes, a bűnrészesség határait feszegető ügyet tesz közzé a Zugügyvéd. Egy személyi eladása tényleg ostobaság, de két év letöltendő szabadságvesztést talán egy kicsit sok érte. Az ügyvéd kolléga cellabikás viccét meg kommentálják mások. Tisztelt Zugügyvéd!…..
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..