Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Can Yaman Hungaria Fan

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Can Yaman IG történetében Budapestet köszöntötte. Hello Budapest A Disney Plus azonos nevű sorozatában , amelyben Can Yaman az oszmán fosztogatót , El Turcót fogja alakítani. Tisztázták, hogy az Orhan Yeniaras "El Turco" című regényéből adaptált Ay Yapım sorozat forgatására nem Törökországban…..
Can Yaman Olaszországban készült új sorozata várhatóan 2022. szeptember 30-tól az Olasz Canel5 csatornán, Viola come il mare (Lila, mint a tenger).     Violet Vitale, egy gyönyörű és magával ragadó nő, aki mindig is a divatújságírás területén dolgozott, Párizsból visszaköltözik Palermóba, csak…..
A könyvről Nekem is furcsának tűnik / Sembra strano anche a me   A nők szeretik, a férfiak a helyében szeretnének lenni. Több millió rajongóval szerte a világon, Can Yaman a pillanat színésze. De ki is ő valójában? Mi rejtőzik mágneses szemei ​​és hibátlan tehetsége mögött? Can először úgy…..
 Új sorozattal érkezik a LifeTV-re Can Yaman. A török Jason Momoa főszereplésével készült, Derült égből házasság április 27-től minden hétköznap este kerül képernyőre...
 ..
   Gyönyörű, hihetetlen fekete szemekkel és összetéveszthetetlen közel-keleti ízzel. Kiről van szó?..
1 perc Can Yaman-nal (2017) Dolunay1 minute with Can Yaman#Dolunay #CanYaman    ..
.Csók a sötétben... (Kiss in the dark ...)Az a bizonyos első csók, amivel az egész kezdődött. "Kit Csókoltam én meg?"#CanYaman #ErkenciKus..
Bay Yanlis születésnapi parti utáni ébredés.. Bay Yanlis 11. rész eredeti: https://youtu.be/xQihKpZ3Ki4?t=1104 https://www.instagram.com/tv/CFCvI_lAqKU/… #BayYanlis #CanYaman..
Can Yaman Hungary Fan Egy nap 2020.10.23 15:21:00
Az első felvételek Can lakásából készültek, majd az EK forgatásából...
ajánlott böngésző Google Chrome ..
 Yaman és Demet Ozdemir válaszol egy albán riporter kérdéseire. Az interjúban Can beszél albán gyökereiről, jogi végzettsége előnyeiről, haját és szakállát adományozta, amikor katonai szolgálatba kerül. Demet tanácsokat ad a színésznőnek vágyó lányoknak, tanulságaival, táncaival, romantikus…..
Can Yaman Hungary Fan Chi Magazine 2020.10.14 06:02:00
Kattintson a képre a galéria megnyitásához! Can Yaman kifejezetten kérte, hogy ne retusálják a fényképeket...
 A teljes video itt megtekinthető.  ..
Can Yaman Hungary Fan Gif-ek 2020.10.11 15:18:50
HELLO !: Amikor tavaly augusztusban összejöttünk, akkor kezdődött a szédületes „Erkenci Kuş”, később pedig nagyon jó áttörésed volt. Becsülted ezt a hatást, amikor elindítottad a műsort?..
Szerelmes vagyok beléd.. I'm in love with youSana aşığım#canyaman #candivit #canyamanhungary #szabomate.és ezen a hangon...zene: Tuğkan - Kırmızı..
Álmodozó / Erkenci Kus  török romantikus sorozat, drámasorozat, 60 perc, 2018  A történet Sanem-ről egy természetes, vidám és álmodozó lányról szól, aki apja, Nihat élelmiszerboltjában dolgozik, mivel a diploma megszerzése után nem talál munkát. Arról álmodozik, hogy egykor majd híres író lesz, és…..
    Makacs szerelem / Inadina Ask - 2015 török vígjátéksorozat, Defne frissen végzett egyetemista, aki informatikusként helyezkedik el az "Aras Technology" cég. Már az első munkanapján összezördül a bátyjával, aki a ruháira tesz megjegyzéseket, mivel túl frivolnak, és kihívónak találja a…..
Telihold  Dolunay / Ask Baslar török drámasorozat, Ferit Aslan egy sikeres üzletember, aki a végletekig rendszerezi az mind a munkahelyi feladatait, mind a magánéletét tekintve. Nazli gasztronómiát tanul, és szüksége lenne egy jól fizető állásra, mert a kiadásokat nem tudja fedezni. Pont kapóra…..
Bay Yanlis / Mr Wrong / Mr. Rossz Comedy, Romance | TV Series (2020) Özgür nagyon gazdag étteremtulajdonos, hanyag, de boldog életet él, és nem hisz a szerelemben. Ezgi már belefáradt a rossz kapcsolatokba, és elhatározta, hogy megfelelő párt választ és férjhez megy. Látva, hogy Ezgi nem jár…..