Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varferenc

382 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 15-én, Nagy Aguilera ellen készül új súlycsoportjában letenni névjegyét Antonio Tarver. A korábbi félnehézsúlyú világbajnok célja természetesen, hogy a királykategóriában is bajnoki címet szerezzen és úgy véli, ebben a Klitschko testvérek sem akadályozhatják meg:…..
Tiozzo edzésbe állt 2010.10.06 13:12:00
Hamarosan visszatér a ringbe Fabrice Tiozzo, a 41 éves korábbi félnehéz,- és cirkálósúlyú világbajnok egyelőre két mérkőzésre tervez cirkálósúlyban, bár jelenleg jóval a súlyhatár felett van a francia bunyós. Tiozzo négy évvel ezelőtt akasztotta szögre a kesztyűit, egy…..
A mindössze tizennégy megvívott profi mérkőzéssel rendelkező Derek Chisora ellen védheti meg legközelebb világbajnoki címeit a nehézsúlyú IBF/WBO címvédő, Wladimir Klitschko. Chisora edzője, Don Charles már biztos benne, hogy a találkozó létrejön és abban is, hogy…..
Újra megváltoztatta álláspontját a középsúlyú világbajnokság kérdésében a WBA. A korábbi tervekkel ellentétben nem fosztja meg az interim bajnok Gennady Golovkint a címétől, hanem egy 180 fokos fordulatot követően igazi világbajnokká nevezi ki őt. A kazah bunyósnak…..
Három hónappal az Alfonso Gomeztől elszenvedett arlingtoni veresége után pénteken ismét szorítóba lépett a korábbi könnyűsúlyú világbajnok Jose Luis Castillo. A visszavonulását a márciusi fiaskója után bejelentő, majd később mégis a folytatás mellett döntő 36 éves…..
Június 5-én, a Yankee Stadionban próbál meg 3. súlycsoportjában is világbajnoki címet szerezni Miguel Cotto. A legutóbb Manny Pacquiao-tól vereséget szenvedő puerto-ricoi ellenfele a nagyváltósúlyú WBA bajnok Yuri Foreman lesz. Cotto a meccs kapcsán elmondta, hogy fantasztikus…..
Valószínűleg a sportág egyetlen hazai rajongójának sem kell elmondani, hogy május 29-én, Puerto Ricoban élete első világbajnoki címmeccsét vívja a magyar Bedák Zsolt. Mivel ellenfele a legendás Wilfredo Vazquez Sr. fia, Wilfredo Vazquez Jr. lesz, az összecsapást - a súlycsoporthoz…..
Elégedetlen a jelenlegi helyzetével a kétszeres nehézsúlyú világbajnok Nikolai Valuev. Az orosz óriás ígéretet kapott promoterétől egy amerikai meccsre, de egyelőre se dátum, sem pedig időpontja nincs a találkozónak. Valuev edzője szerint ha a helyzet nem változik és továbbra…..
Probléma nélkül védte meg márciusban megszerzett WBC könnyűsúlyú világbajnoki címét Humberto Soto. A korábbi nagypehelysúlyú mexikói klasszis honfitársával, a nagyközönség számára ismeretlen Ricardo Dominguezzel csapott össze Los Mochisban. A találkozó folyamán leütés…..
Erdei: Nem vonulok vissza! 2010.05.13 14:15:00
Ahogy lapunk is beszámolt róla, a korábbi félnehéz-, és cirkálósúlyú világbajnok Erdei Zsolt egy interjú során a visszavonulását pedzegette, az Universummal való együttműködés kilátástalansága miatt. Erdeit azóta több hírújságnak is sikerült…..
Május 29-én a WBO kispehelysúlyú címéért száll szorítóba Bedák Zsolt a világbajnok Wilfredo Vazquez Jr., ellenében, mégpedig annak hazájában Puerto Ricóban. Az Universum Box Promotion magyar reménysége profi pályafutása során első ízben bokszol Európán kívül, de a…..
Bedák Zsolt bízik önmagában 2010.05.06 14:07:00
Magabiztosan várja profi karrierje első világbajnoki mérkőzését Bedák Zsolt. A kispehelysúlyú magyar reménység május 29-én Puerto Ricoban indul harcba a WBO világbajnoki címéért a hozzá hasonlóan veretlen Wilfredo Vazquez Jr ellen. "Új szituáció lesz a számomra, hogy…..
A németországi székhelyű Sauerland Eventhez igazolt a korábbi IBF cirkálósúlyú világbajnok Steve Cunningham. A súlycsoport egyik legjobbjának tartott Cunningham korábban Don King égisze alatt bokszolt, azonban úgy érzi, karrierének jót fog tenni a váltás: "Izgatottan nézek…..
A bokszvilág lélegzetvisszafojtva várja, hogy sikerül-e végre egy szorítóba toloncolni a jelenkor két legjobb bokszolóját, Floyd Mayweathert és Manny Pacquiaot. Mayweather, aki a napokban Shane Mosley-t győzte le, a mérkőzés utáni interjúk során elmondta, hogy abban az esetben áll…..
Helyi idő szerint pénteken este csapott össze Tokióban a WBC harmatsúlyú világbajnoka, Hozumi Hasegawa és mexikói ellenfele, a WBO övét ezúttal nem kockáztató Fernando Montiel. A 118 fontos kategória legjobbjainak ütközetét a hazai versenyző, azaz Hasegawa kezdte jobban, és a…..
Margarito óriási formában 2010.04.29 14:53:00
Felkészülése utolsó simításait végzi a korábbi többszörös váltósúlyú világbajnok Antonio Margarito, aki hosszú - eltiltás miatti - kihagyást követően május 8-án, Roberto Garcia ellen lép majd szorítóba. "Nagyon elégedett vagyok az elvégzett edzésmunkával, és már…..
Újra selejtez az Universum 2010.04.28 14:39:00
Újabb selejtezőt rendez a bunyósai között az Universum Box Promotion. A hamburgi klub ezúttal félnehézsúlyból szanálja ki Aleksy Kuziemskit vagy pedig a veretlen Igor Michalkint. A két bokszoló május 22-én Rostockban dönti el, hogy ki maradhat a szétesés szélén álló…..
Október 23-án a németországi Oberwindenben összecsap egymással Vető Gábor és honfitársa, Nagy István. A WBC könnyűsúlyú ifjúsági világbajnoki címét nemrég begyűjtő, és 16 mérkőzés után is veretlen 21 éves Vető profi karrierje talán legnehezebb összecsapása elé néz,…..
Visszatér Marco Antonio Barrera 2010.04.23 11:58:00
Mexikói források szerint Marco Antonio Barrera promoteri szerződést kötött a Top Rankkel és folytatja nagyszerű karrierjét. A legendás bunyós a tervek szerint San Antonioban térne vissza könnyűsúlyban. A 36 éves klasszis terve továbbra is az, hogy világbajnoki címet szerezzen…..
Szombaton késő éjszaka röviden már beszámoltunk arról, hogy Vető Gábor 3. menetes TKO győzelemmel gyűjtötte be a WBC könnyűsúlyú ifjúsági világbajnoki címét a tanzániai Omari Ramadan ellen, a hét közepén viszont a svájci (Oliver Duetschler), illetve amerikai (Optimum Sports…..
A Los Angeles Times értesülései szerint a hétvégén sorra kerülő Tomasz Adamek vs. Chris Arreola nehézsúlyú párosítás győztese komoly eséllyel pályázhat egy lehetőségre a nehézsúly IBF/WBO bajnoka, Wladimir Klitschko ellenében. Klitschko jelenleg a WBA bajnok David Haye…..
A korábban kiszivárgott hírek szerint Balzsay Károly és eddigi kenyéradója, az Universum Box Promotion szerződéshosszabbítást tervez, szombaton viszont az illetékesek már hivatalosan is bejelentették, hogy megegyeztek minden fontosabb részletről. A kontraktust ugyan még nem…..
Április 24-én az év egyik legérdekesebbebbnek ígérkező nehézsúlyú meccsét rendezik meg. Chris Arreola és Tomasz Adamek találkozója a királykategória új generációjának egyik fontos összecsapása lett. Az esemény előtt Arreola osztotta meg nézeteit ellenfeléről, a…..
Közel két esztendő kihagyás után tért vissza a szorítóba az egykori nehézsúlyú WBO világbajnok, Shannon Briggs. A stílszerűen \"Ágyú\" becenévre hallgató bunyóst tegnap éjjel Rafael Pedro ellen szólították a ringbe, ahol Briggsnek fél percre sem volt szüksége,…..
Tuaman simán nyert 2010.03.31 15:20:00
12 menetes mérkőzést követően egyhangú pontozással diadalmaskodott Friday Ahunanya ellen a nehézsúlyú világbajnoki kihívó David Tua. A szamoai bunyós sokat támadott a meccs folyamán, de félelmetes ütőerejét nem tudta kihasználni a sokat menekülő Ahunanya ellen. A sikerrel Tua…..