Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sherpa_1

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
Sherpa_1 2012.12.19 21:42:39
Vöröshajú lányok Oriana 2012.12.14 19:00:00
..
Sherpa_1 2012.12.15 14:52:03
Még mielőtt belemerülnék az események taglalásába, azzal a megállapítással kell kezdenem, még jó hogy van saját szemem, így nem kell a hivatalos létszám bejelentésekre várni, ha már ott vagyok egy tüntetésen.Csak három dolgot fűznék a tömegszámláló belügyi szakemberek…..
1....a Dódi bácsitól kapta azt az órát a nagypapa. Persze az oroszok elzabrálták. Kisgazda volt, meggyőződéses kisgazda. Mindig azt mondta, hogy lehet szőlő nélkül élni, de nem érdemes. Aztán 1950-ben a kommunisták elvették a szőlőt, meg a présházat a pincével. Belehalt. Ezt…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Ezzel a nagy képpel búcsúzzunk Matolcsy Györgytől, aki mint a Nemzet Jobbkeze maradandót alkotott. Az indokolja, hogy elmorzsoljunk a szemünk sarkában néhány könnycseppet e géniusz távozásának okán, hogy ismét felröppent a kormány átalakításának híre. És (és-sel nem…..
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
A go-go táncos elnök A köztársasági elnök go-go táncos tanfolyamra jelentkezett, amire azt a magyarázatot adta, hogy annak idején a szüleinek ezt is megígérte. Ismét doktorálni készül Schmitt Pál Schmitt Pál máris elkészítette az általa beígért PhD doktori értekezést: A…..
Februárban országos reprezentatív kutatást végzett (1000 fő megkérdezésével) a Szegedi Tudományegyetem szociológiai és vallástudományi tanszéke és az Ipsos arról, hogy hogyan is döntenének a választók az egyházi státusz odaítéléséről. A kutatás eredménye itt…..
Ennyit kapott Hunvald György első fokon. És DFT, lánykori nevén Kijafaszom Tomi máris terel. A twitteren máris kommentelte az eseményt:"Ezt iszonyatosan elbaltázta a Gál György. Ha annak idején ő igazol a szocikhoz és a Hunvaldot küldi az SZDSZbe, akkor most mosolyogva…..
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
Szívhez szóló imázsfilm készült Magyarországról. Enyhe meglepetést okozott ugyan a belbecs a szerkesztőségben, de a külcsínre nem lehet panaszunk. Véleményezés helyett (ez legyen a kedves kommentelők dolga) inkább lássuk, vajon tényleg tudnak-e a magyarok a semmiből várat…..
 Az ausztrál média információi szerint letartóztatták Jan Eastgate-t, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) elnevezésű szcientológus antipszichiátriai szervezet első számú nemzetközi vezetőjét.Forrás:Indul a…..
Sherpa_1 2011.06.03 20:19:31
@exscn: Valami zavar van a válaszodban, idő spirál?
Amúgy nincs bajom a keresztény értékekkel,,,sem. Azért a képmutatás és a pedofillia elég távol áll tőlem! A vallások maximum a kulturális szintjükön érdekelnek és azt gondolom a helyükön is kezelem őket. Nem leszek az ördög ügyvédje.
Az emberi butaság is csak megmosolyogtat, de megengedem magamnak az "odamondás" luxusát:)
Komolyan tudom irigyelni azokat az embereket akiknek van hitük. Biztosan könnyebb így az életük.Legyen az bármelyik "biznisz" egyház vagy akár történelmi. Egy zárójeles megjegyzés: A Magyar un. bizniszegyházak összes pénzügye nem éri el a pécsi püspökség nyomozati szakban lévő eljárását. A pedofilliáról még nem is beszéltem.
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
A hét fejleményei mind a pártszakadás felé mutatnak. Gyurcsány pedig már aczélgyörgyözik is. Heti szavazásunk. (Fotó: Index) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét blogunk egyik legérdekesebb heti szavazásának az eredményét mutatjuk be: ezúttal azt, hogy mit gondolnak a…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Varánusz Alkotmány, Isten veled! 2011.04.18 06:08:00
"S a nép, az istenadta nép,Ha oly boldog-e rajt’Mint akarom, s mint a barom,Melyet igába hajt?"Nagy nap ez a mai Feleim. Igazi történelmi pillanat ez, amiben megszületik Magyarország új alkotmánya. Mert este hatra megszületik, erről kétsége ne legyen senkinek. A…..
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..