Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mackie

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ebben igaza van a levélírónak, hiszen az embereknek eszük ágában nincs, sorbaállni, hogy visszakapják a komfortdíjat. Mondjuk van 200 utas, akinek visszajárna a komfortdíj: 200*390=78 000, ebből maximum 20 utas fog elmenni, hogy visszaváltsa (már ha egyáltalan ad a kaller…..
Hisztérikus kommunikációs megoldást fedezett fel Mária Marketing szabóság blogján. Bár a Nógrád Volán fizetett újsághirdetéssorozattal igyekszik felhívni az utazóközönség figyelmét, hogy szemetelni és firkálni csúnya dolog, a kivitelezés backdoor-gyökereket sejtet. Csak az…..
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
Az alábbi levelet a Zugügyvéd nem kommentálja, ellenben belinkeli azt az összefoglaló írást, mi szerint az ír gázolót a magyar hatóságok töketlensége miat nem lehet kiadatni.Kedves Sógor ! A Pécsi Munkaügyi Bíróság 2007.november 19-én tartott az ügyemben tárgyalást,…..
Subba Ahoj, ahoj, ahoj, ahoj 2008.02.19 11:38:00
Zenével folytatjuk adásunkat, következzék az utóbbi idők nagy kedvence, Ivo Pesak, a szakállas arc a Jozin z bazinból! A szám pár évtizeddel későbbi, a Dyza Boys nevű formáció alkotása, korszerű cseh diszkóritmusban. És akkor énekeljük ezt is együtt:Nekecá, nekecá, když…..
Mackie 2008.02.20 18:40:48
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
Andrei, az andreiground.com blog gazdája a Homár állandó kommentelője. Andreit egy posztban kifejtett - nem is igazán durva - véleménye miatt elképesztő modorban kezdte el piszkálni a Whysoft nevű cég. A vita kirobbantója a WeblapTudakozó nevű fantasztikus magyar szellemi termék…..
Az emberi tényezőnél nem kell nagyobb biztonsági rés. Balázs nem kicsit került kínos helyzetbe, amikor a Virágneked diszpécsere beolvasta feleségének a nem neki címzett virág üdvözlőkártyáját: Az alabbi levelet januar 9-en irtam a viragneked.hu elerhetosegere. A valasomat nem…..
Subba Használd egészséggel! 2007.12.28 07:42:00
Rendkívül értékes videót kotortunk ki az internetes iszapból: az alábbi felvétel révén betekintést nyerhetünk a munkásosztály utolsó mohikánjainak mindennapjaiba, illetve nem is! - egy jeles ünnepnaphoz van szerencsénk. A fürge ujjak asztalosbrigád virággal köszönti és saját…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
Mackie 2007.12.19 11:27:34
n
Husztra Krisztián, a VDSZSZ kommunikációs referense elmondta, hogy még délután egy testületi ülést tartanak arról, hogy a munkabeszüntetés megkezdődjön-e már vasárnap este, az eredetileg tervezett hétfő reggel hat órás időpont helyett. Ezen az egyeztetésen derül ki az is, hogy…..
Mackie 2007.12.16 21:01:37
Arrogáns Antal teljesen ráfixálódott, hogy valaha is válaszadásra bírhatja a BSA-t, így az APEH elbocsátó szép üzenete után most az adatvédelmi biztos állásfoglalását olvashatjuk közbenjárásával. Érdekes megjegyezni a második bekezdést, miszerint "a felhasználó…..
Subba Táncos kisfilm 2007.11.08 14:54:00
Ezek a kedves kisfiúk szerepeltek már egy másik számukkal a Subba oldalán, de ne nagyon röhögjetek. Nálunk az Ötutcaiak hasonló átéléssel nyomják a kábítást, és ugye a tanyás videóra sem kell emlékeztetnünk benneteket? A bolygó minden részén találni…..
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
Mackie 2007.11.01 12:46:41
2?
Subba Emo csók 2007.09.12 08:00:00
Tessék, korán reggel, éhgyomorra.    ..
Mackie 2007.09.12 08:02:49
1?
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..
Az über alant jön majd, de a bevezető is megéri. Szia! Nemrég tévedtem a blogodra.Mielőtt idetaláltam az én fejemben is megfogalmazódott egy ugyanilyen témájú oldal létrehozásának gondolata.Mivel kb. tizenkét éve élek kényszerű szimbiózisban a MÁV-val-történettel tudok…..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
Mackie 2007.07.12 20:06:42
FAcQlyás menyét 2007.07.12. 19:24:09

Ne feledkezzünk meg róla, hogy csupán arról az egy kérdésről van szó, hogy "közszolgálat-e a könnyűzene". A korábbi műsorok "kiirtásának" - nem győzöm hangsúlyozni - ehhez semmilyen köze nincsen. Olyan műsorstruktúrával jelentkezik a Petőfi (a műsorszolgáltatási szerződés keretén belül), ami nekik jólesik, ha már a profiljuk ilyen megváltoztatása mellett döntöttek. Egyébként pedig röhej volt, ami a régi Petőfin ment. Nagyanyám hallgatta, most már a Kossuth mellett én is "rátekerek".

Visszatérve a kérdésre: a popzene közszolgálat, amit korábban kimondott és megerősített az ORTT, mert ez a kérdés nem mostanában merült fel. (magyarul: könnyűzene sugárzás sérti-e a műsorszolgáltatási szerződést?) Konkrétan egy ügyről tudok, amelyben az irodánk egy közszolgálati műsorszolgáltatót képviselt és az ORTT bizony a javunkra döntött. Ergo, akát tetszik, akár nem tetszik: popzene = közszolgálat. A médiatörvénynek nem célja a cenzúra bevezetése, hogy ízlésficamosan pont ők döntsék el, hogy mi fér bele ebbe a kategóriába? Mozart igen, Schönberg nem, ABBA igen, Csárli nem etc. No, ez bizony már cenzúra a javából.

Jogorvoslat pedig van: mindenki fordulhat az országgyűlési képviselőjéhez, és kérelmezheti a médiatörvény - alkotmánnyal konform és sajtószabadságot nem sértő - módosítását. Én azonban kötve hiszem, hogy az ORTT nyíltan szembe menne a korábbi határozataival, akkor is, ha sokan panaszkodnak. Annyi azonban bizonyos, hogy amit a régi Petőfi "közszolgálatiság" címszóval művelt, nem jött be és módosítani kellett és - véleményem szerint - jól tették.