Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrPepper

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
DrPepper 2014.01.31 13:36:14
@King Arthur: Egy linket szabadna kérnem? Már amin kivehetően hallatszik a más bekiabálás?
DrPepper 2014.02.10 13:02:14
@Kopasz Béla:
Idézzük akkor a klasszikust, magát Gyurcsányt: „Mi csináltuk meg a »köteles akciót is«. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az – egy kis rossz szándékkal – ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (…) És összerakjuk.

Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.”
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
fordítógép Bagoly mondja... 2012.04.18 10:25:19
A mai gyöngyszemre sem kellett sokat várni.Semjén Zsolt úr azt bírta nyilatkozni, hogy Göncz Árpád pártkatona volt.Ezt nyugodt szívvel tehette, mert tény, hogy Árpi bácsi szdsz-es kötődésű volt, de ezzel emlékezetem szerint nagyjából ki is merült párthovatartozásának…..
A köztársasági elnök 11 percnyi hazudozás, szülei emlékének meggyalázása, majd saját teljesítményének felmagasztalása után váratlanul lemondott tisztségéről a parlament plenáris ülésén. Schmitt Pál nemcsak megismételte mindazt, amit az elmúlt napokban nyilatkozott, de rá…..
Két napja minden hírforrásból a köztársasági elnök plágiumügye folyik. Miután (sőt, mielőtt) az egyetemi tényfeltáró bizottság is megállapította, amit nagyjából eddig is tudni lehetett, hogy tudniillik az elnök plagizált értekezést adott be húsz éve és arra kapott…..
DrPepper 2012.03.30 12:00:38
@Zigomer Trubahin: Valóban nem, viszont GYF hazudozása szoros összefüggésben állt a pozícióüjával, sőt annak szerves részét képezte, ehhez képes az államfői posztnak eleve nem feltétele a doktori cím. Kicsit ez az ügy a Clintonnal kapcsolatban annak idején előásott "szívta-letüdőzte" történetre emlékeztet.
Proszektúra A civilek győzelme 2012.03.29 20:09:00
Úgy tudom, Kovács XII. János őrmestert kérték meg a Frankfurti repülőtéren Scmitt Pállal annak tapintatos közlésére, hogy az egyetemi szenátus a köztársasági elnök doktori minősítését visszavonta, mondván nagy terjedelmű szöveg-azonos fordításon alapul. Kovács őrmester…..
DrPepper 2012.03.30 05:59:33
@dr. billy reed: az a baj, hogy Schmitt támadói közül - és itt az ellenzéki vezetőkre gondolok -- a cipőjét sem köthetnék meg, és sokkal nagyobb disznóságokkal mérgezik a közéletet. Azt pedig, hogy ez a botrány valóban úgy pattant ki, ahogyan a HVG állítja: spontán magánkutatás eredményeként, pedig ugye még a poszt írója sem gondolja komolyan. Ez titkosszolgálati munka volt.
DrPepper 2012.03.30 06:57:41
@nu pagagyí: Kurvára nem az, de ebben valószínűleg nem fogunk egyet érteni. Amit én látok a következő: Al Capone segített elkapni az áruházi tolvajt, és most mintapolgárként büszkén feszít a rendőrfőnök oldalán.
Az alábbi változatok egy része sajnálatos módon már megvalósult, mire elkészült a poszt.  Azért lehet, hogy még vannak benne hasznos elemek. "Leír-e bármilyen kötelező következményt a vizsgálati jelentés? Ugye, hogy nem? Hát akkor?" "Nem nyilatkozom, még…..
DrPepper 2012.03.28 14:56:54
@lima31: Nem tudom, a MOB- NOB tagságnak feltétele a doktori cím? Őszintén szólva tényleg nem tudom, hol profitált akkorát ebből a címből, egyáltalán mekkora prasztízsértéke van egy sporttörténeti kisdoktorinak? Szerintem semekkora.
DrPepper 2012.03.29 13:03:37
@lobster thermidor: Bruhaha. Tehát: feltétel a NOB / MOB tagsághoz a doktori cím vagy sem? Igen - nem. A köztársasági elnöki pozíciónak biztosan nem feltétele.
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
DrPepper 2012.03.29 09:04:59
Vannak nehéz döntések az életben. Pláne, ha ifjú politikus az ember, és Kubatov Gabi bácsi iránymutatása alapján tanulja a politikai PR négy ütemét: jól megszívod, besűríted, bent tartva kicsit érleled, majd kipufogod magadból. Az se baj, ha a vége recsegős, mint…..
DrPepper 2012.03.28 12:55:13
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ami származásomat illeti, elég zsidő vér folyik azereimben ahhoz, hogy Izraelben állampolgárságot kapjak, ha szeretnék, de nem szeretnék. A magyar baloldali (ávós) hagyományokkal ugyanakkor nem vállalok közösséget. Minden esetre megkérnélek ne aggódj értem, a magyar jobboldal által sohasem éreztem fenyegetve magam.
Bendit maga írja le életrajzában, tehát itt nem rágalomról, hanem tényről van szó. Attól, hogy a szülőket meggyőzték róla, hogy ez jó dolog, és nem pedofília, tartalmában ettől nem sokban különbözik a pedifiliától - lényegében az. Talán nem véleztlen, hogy a nevelési kísérlet nem terjedt el széles körben. Ami engem illet, nem szeretném ha gyeremekeim ilyen szemléletű intézménybe járnának, és azt hiszem, ezzel a többség így van.
DrPepper 2012.03.28 13:23:17
@dr lecsekkoltam approved by sote:

Ha Cohn Bendit nem pedifil, ha felmentik, SP sem plagizált. Vágod?
DrPepper 2012.03.28 13:39:02
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Az első posztomban megjelöltem a forrást, ami idéz az önéletrajzból. Elég grafikus. Ezt a genetikai maszlagot amit összehordasz valam kapcsolatban nem értem, de azt hiszem te magad sem.
Friderikusz Sándor meglepő módon ismerkedett vízilabdás játékosával a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában a ma esti adás felvételén - írja a Blikk."Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy…..
DrPepper 2012.03.14 12:36:54
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
DrPepper 2012.03.14 07:36:23
@Golem: Március 15 és október 23. sohasem volt a tietek. Te április 4-et és november 7-et siratod.
Kiből lett Magyarország köztársasági elnöke, hogyan is van ez a plágium-ügy és miért ennyire fontos ember a Fidesznek? Nem ígérem, hogy minden kérdésre egyértelmű a válasz, de talán érdemes nagyobb látószögben nézni Schmittre a megvilágosodás érdekében.Schmitt sportoló.…..
DrPepper 2012.03.08 20:58:59
@Hertelendi: Ezt nevezik kettős mércének.
Civil szervezet megalakulása körüli botrány kategóriában új országos csúcsot állított fel nem rég a Magyar Családtudományi Társaság. Az azóta visszavont küldetésnyilatkozat-tervezetük olyan magas labdákat adott fel, mint például az új Alaptörvényre is…..
DrPepper 2012.03.08 09:05:34
@Salemi boszorkány:
Ha jól értem magvas válaszod, a családkutatás áltudomány (figyelmedbe ajánlom a létező szocializmusban előszeretettel használt "burzsoá áltudomkány" fordulatot), amit Amerikában egyébként is jobban csinálnak, mert ott vallásszabadság van.
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
Előző bejegyzésünk igen heves indulatokat váltott ki, egyúttal újra beteljesülni látszik a turáni átok. Ezért a szerkesztőségben úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk összeállítani egy olyan anyagot, ami meggyőzi a Kedves Olvasót arról, hogy mégiscsak szükség van nemzeti…..
DrPepper 2012.02.23 14:42:03
@superfrog: Csak a tényszerűség kedvéért: Budapest légiforgalma kb. az 5x-öse Pozsonyénak, és nagyjából egy szinten van Prágával és Varsóval. Forrás: www.portfolio.hu/vallalatok/legi_haboru_keszulodik_budapest_felett.163232.html