Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jani129

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A haladárok annyi mindenért támadtak már meg hitetlenkedve, hogy felsorolni is nehéz lenne.Megírtam évekkel ezelőtt, hogy a CO2 kvóta abban a formában, ahogy az EU csinálja, kontraproduktív lesz a kontinens autóiparára nézve. Nem hitték el.Megírtam évekkel ezelőtt, hogy a kisautók el fognak tűnni…..
2019 vége fele egy Wuhani víruslaborban a dolgozók megfertőződtek egy denevérből származó vírusmintával.Innen terjedt szét az egész világon a covid19. Az ismerőseim között voltak megbetegedések. Ez egy komoly betegség. Én felveszek minden oltást ellene, amit a magyar kormány javasol. Ez eddig 3…..
Érdekes elnevezés ez az "elektromos korszak".Bár nem tudjuk, mit hoz a jövő, azért elképzelésünk lehet róla. A gőzmozdonyok korában valószínűleg nem hívták a mozdonyokat gőzmozdonynak, simán csak mozdony volt. Mióta nincs gőzmozdony, azóta mondjuk ezt, mert a mozdony szó már mást jelent.A "malaise…..
jani129 Eladó autó / Car for sale 2021.01.05 21:04:14
Eladó autó. Viszonylag megbízható, a korához képest nagyon is az.Car for sale. Quite reliable especially when you take into account it's age. https://auto.jofogas.hu/budapest/Suzuki_Swift_Sedan_1_3_GLX_1_tulajdonos__rendesen_vezetett_szerviz_114057589.htm Eladva/Sold..
Felül magyarul / Scroll down for english A globális felmelegedés miatt a jogalkotók úgy gondolják, hogy szükséges lesz az autóinkat olyanokra cserélni, amik nem bocsátanak ki széndioxidot. Úgy vélem, ez lehetséges. Sőt, ez már jelenleg is folyik, a hatályos jogszabályok szerint 2020 január 1.-től…..
Felül magyarul. Scroll down for english.Túl sok autó van. Ebben mindenki egyetért. Elpusztítjuk a természetet. Hiszen az újság is megmondta.A szomszéd 2 autót tart pedig 1 is elég lenne neki. És milyen vacak autója van. És odaparkol a házunk elé.Egyes emberek a közterületre kitesznek táblákat,…..
Felül magyarul / Scroll down for EnglishA saját álláspontomat közlöm. Nagyrészt egyezik Trumpéval.Bidenék csaltak. Többféleképpen is.Államonként külön választást tartanak.Minden államban a végeredmény akkor megbízható, ha az összes körzetben megbízható. Ugyanis az egy államban levő körzeteket…..
jani129 2020.12.14 15:14:36
"Rengeteg emberen kell átmennie"
Bizony, rengeteg tanú is van.
hereistheevidence.com/
Mi a komoly bizonyíték?
A bizonyítékokat nem szabad a bírósági meghallgatás előtt nyilvánosságra hozni, mert a bírák azt mondhatják, hogy nem tudnak elfogulatlanul ítélkezni. Ez lehetetlenné teheti, hogy igazságot szolgáltassanak. Ezzel együtt, a szavazóbiztosok kiküldése elfogadhatalan éspedig megvalósult. Ennyit tudhatunk már most is.
Ha a bíróság meghallgatás nélkül kidobja az ügyet, az azt is jelenti, hogy a bizonyítékokat érdemben nem mérlegelte. Márpedig ezt történt a legtöbbb esetben.

Ha Trump szavazói tényleg többségben vannak és tényleg csalás történt, akkor Joe Biden nem lehet elnök.
Lehet, hogy a bíróságok végül Trumpnak fognak ítélni.
Lehet, hogy polgárháború lesz.
Lehet, hogy egyik se, de ez azt jelenti, hogy az USA nem demokrácia többé. Ettől kezdve Joe Biden a kedves vezető.
jani129 2020.12.16 08:42:39
@matetoth: jól érted.
A társadalmi béke alapja, hogy elfogadjuk a bíróság jogerős döntését, akkor is, ha tudjuk, hogy kamu. De a választás elcsalása utáni társadalmi békét nem lehet elfogadni.

Honnan vagyok benne ilyen biztos. A szavazatszámlálók kiküldése miatt.
Felül magyarul / Scroll down for EnglishKik a laposföldhívők? Az újságok megírják, hogy egyesek nem fogadják el, hogy a Föld egy gömbölyű bolygó és úgy vélik, ezt csak kitalálták, hogy csúfot űzzenek az emberekből és gazdasági haszonra tegyenek szert általa. Én még nem találkoztam…..