Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajter Ági

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeged és Budapest után nemrégiben a debreceni EPAM irodában is külön területté vált az Cloud and DevOps, ahova nyáron új vezető is igazolt Podlovics Tibor személyében. Vele beszélgettünk arról, merre haladnak, mi a fejlődés iránya és kiket várnak a folyamatosan bővülő csapatba. Podlovics…..
Keserű Kristóf az EPAM Mentorprogram elvégzését követően került a céghez és az itt tapasztalt profizmus láttán kezdetben - pozitív értelemben – sokkolódott, ám a megilletődöttség hamar átalakult motiváltsággá és elhivatottsággá. Hol tart, hogyan érzi magát egy kezdő az első négy hónap után? Milyen…..
A malagai EPAM iroda pálmafás, napsütéses kilátását ugyan nem hozhatjuk a novemberi Budapestre, ám egy igazi, EPAM-os karriert be tudunk mutatni, mely jól példázza, hogyan alakíthatja valaki úgy a pályafutását, ahogyan az számára és a cég számára is a legjobb. Sólya Zoltán Senior Software…..
Ki a Product Manager? A termékmenedzser szervezi a termék egész életciklusa alatt a folyamatok gördülékenységéhez szükséges kutatás-fejlesztési, marketing és értékesítési feladatokat. Mindez magában foglalja a termék piacra jutását és a későbbi terméktámogatást is. Feladatai közé tartozik, hogy…..
Bartos-Diószegi Gábor Senior Talen Aquisition Manager, a hazai EPAM Recruitement csapatának vezetője, még azokban az időkben csatlakozott a céghez, amikor a létszám 3-400 fő körül volt – azóta ez a szám már a 2000-et is meghaladja. Gábornak pedig szinte minden egyes felvett kollégához köze volt…..
A hazánkban húszéves születésnapját ünneplő EPAM a közelmúltban ért el egy másik nagy mérföldkövet is azzal, hogy túllépte a kétezres munkavállaló létszámot - így a cég magyarországi irodáiban immár egy kisebb településnyi IT szakembert foglalkoztat. Ennek apropóján készítettünk interjút Vinkó…..
„Tíz évre előre is az elnézésedet kérem!” – beszélgetés egy „ős-EPAMossal”, Gál Zoltánnal, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Gálúrral. Gál Zoltán, alias Gálúr már afféle intézmény az EPAM céges berkeiben. Saját elmondása szerint is a bolygó egyik legrégebbi EPAM-osa. Karrierjével, személyiségével…..
Egy szolgáltatás, sokmillió felhasználó, sokszáz fejlesztő és közte ott a munka, maga a fejlesztés. A „Projekten vagyok” sorozat legújabb részében egy turisztikai projekt felépítését és működését mutatja be három olyan EPAM-os szakember, akik hosszú évek óta vesznek részt abban a munkában, ami…..
Két mobilfejlesztővel beszélgetni, pláne ha mindketten más platformot képviselnek, nem unalmas időtöltés. Amellett, hogy vezető fejlesztőként mindketten ismerik a mobilfejlesztés sava-borsát, otthonosan mozognak a közkeletű szakmai élcelődések világában is. Jenei Viktorral és Nyéki Lajossal…..
Boros Anna, Business Analyst egy meetupon találkozott először a céggel, majd, amikor megkereste egy recruiter, úgy döntött vált a járvány idején. Most elmeséli hogyan történt mindez otthonról, online.  Az eredetileg közgazdász Anna idén januárban csatlakozott az EPAM-hoz, mint Business Analyst,…..
„Projekten vagyok!” címmel új sorozatot indítottunk a LifeInTech csatornán. A „Mit csinál a...” sorozat szerepköreinek bemutatása után ezúttal arról beszélgetünk, hogyan épül fel egy projekt, egy csapat, milyen szerepekben, kik dolgoznak benne és milyen feladatokat végeznek. A nyitó epizódban egy új…..
Három ikonikus EPAM-os szakember, - Nagy István (Esta), Lead Software Engineer, Szikszai László, Solution Architect és Gyöngyösi Attila (Tsipa), Senior Software Engineer - a technikai interjúztatás rutinos, öreg rókái most betekintést engednek abba, milyen szemmel olvassák a kezükbe kerülő…..