Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siktár Vivi

108 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az április 25-i Oscar-gála előtt átadásra kerültek a Rendezők Céhének díjai, melyek a Frances McDormand főszereplésével készült A nomádok földjének direktorát, Chloé Zhao-t díjazta, illetve az elsőfilmes szekcióban kimagasló sikert ért el a Riz Ahmed nevével fémjelzett Sound of Metal, melynek…..
Az Aranyszemet és a Casino Royale-t rendező Martin Campbell új akciófilmjének, a Memory-nak színészi brigádja Liam Neeson-nel, Guy Pearce-szel, Monica Bellucci-val és Harold Torres-szel bővült. A produkció egyike Neeson utolsó akciófilmjeinek visszavonulása előtt.   A történet szerint egy profi és…..
Pár napja érkezett meg a Halálos iramban 9 második előzetese, mely hatalmas nézettségi csúcsokat döntöget a videómegosztó oldalakon, és a családcentrikus, autós akciófilm széria globális rajongótábora nem tud betelni az új médiatartalmakkal, melyek azt sugallják, hogy Vin Diesel és barátai hamarosan…..
A napokban átadásra került a Kosztüm- és Látványtervezők Céhének díjai, melyek nem okoztak jelentős meglepetéseket, ugyanis míg a kosztümterv terén a Chadwick Boseman és Viola Davis főszereplésével készült, Netflix-en bemutatkozó Ma Rainey: A blues nagyasszonya és a Carey Mulligan nevével fémjelzett…..
Az Idegen arcok és a Király ez a srác! rendezője, Joe Cornish készíti a Mark Millar (Marvel: Újvilág, Kingsman, Kick-Ass, Wanted) képregényéből adaptált Starlight szuperhősfilmet. A brit származású komikus-rendező a 20th Century Studios gyártásában készíti az űrbéli szuperhősstory-t.   A…..
A hálószobában és az Apró titkok rendezőjével, Todd Field-del forgat kosztümös filmdrámát a kétszeresen Oscar-díjas Cate Blanchett. A projekt a TAR munkacímet viseli, mely a rendező első filmje lesz egy 15 éven át tartó szünet után.   Bár a TAR történetéről eddig nem szivárogtak ki információk,…..
A Netflix hivatalosan is berendelte A Bridgerton család harmadik és negyedik évadát, és ezzel hosszú évekre bebetonozta a Julia Quinn regénye nyomán készült széria jövőjét. Az első szezont az előző év végén a Netflix adatai szerint 82 millió előfizető tekintette meg.   A sorozat első évada tavaly…..
Nem animációs sorozat, hanem élőszereplős széria formájában tér vissza a képernyőkre a Pindúr pandúrok, a The CW új sorozata Greg Berlanti (A zöld íjász) és Diablo Cody (Juno) gondozásában, és a három főszereplő Chloe Bennet (Sziporka), Dove Cameron (Puszedli) és Yana Perrault (Csuporka) lesz.   A…..
Az 1984-ben bemutatott A toxikus bosszúálló egy szuperhősfilm és egy környezetvédelmi szatíra jelentős rajongói bázissal. A Peter Dinklage főszereplésével készülő feldolgozás ugyan lehet, hogy nem a legjobban várt filmek egyik, mégis izgalmas projektnek ígérkezik.   A Legendary Pictures égisze…..
David Beckham lesz a főszereplője, avagy a házigazdája a Disney+ új reality sorozatának, a Save Our Squad-nak, melyben a futballsztár zöldfülű csapatok segítségére siet edzőként.   Márciusban már felvetődött, hogy a Disney tervezi megkörnyékezni Beckham-et, azonban hivatalos bejelentés csak nemrég…..
Az ízléses alkotás ugyan egy „csupán” reklámfilm az Yves Saint Laurent-nek, mely promózza a Women’s Summer ’21 kollekciót, Jim Jarmusch új rövidfilmje mégis említést érdemel. A French Water címen futó szürreális, száraz humorú kisfilmben Charlotte Gainsbourg, Indya Moore, Julianne Moore, Chloë…..
Mark Fischbach, vagyis Markiplier, a közkedvelt YouTube sztár főszereplője és kreatív producere lesz a The Edge of Sleep tévésorozatnak, amely a csatornája QCode podcastje alapján készül a Chozen című felnőtteknek szóló animációs sorozat két írójának, Jake Emanuel-nek és Willie Block-nak…..
Nyáron érkezik Genndy Tartakovsky animált univerzumának utolsó darabja, melynek hivatalos címe Hotel Transylvania: Transformania. A rendezést ezúttal Jennifer Kluska és Derek Drymon feladata lesz, ám Tartakovsky továbbra is tartja a frontot a forgatókönyv terén.    Az eredeti szinkronhangok között…..
Chris Pratt sci-fi thillere, a The Tommorrow War hivatalosan is az Amazon Prime-on debütál ez év nyarán. Az időutazós storyt Chris McKay rendezi. Az Amazon nem kevesebb, mint 200 millió dollárt perkált ki a The Tomorrow War jogaiért, mely a Skydance Media fejlesztett és gyártott, s mely…..
Mint köztudott, az Egyesül Államok nagyobb metropoliszainak (pl. New York, Los Angeles) közvetlen környezetében és agglomerációjában sem a mozik száma, sem pedig az általuk kitermelt bevételi összegek nem elhanyagolhatóak. Az itthoni mozikétól eltérően, a tengerentúli filmszínházat helyzete kissé…..
Brad Pitt nem csupán játssza a kaszkadőrt a Volt egyszer egy Hollywoodban nyújtott Oscar-díjas alakítása után, hanem úgy fest, maga is kvázi kaszkadőrnek áll új filmje, a John Wick társrendezőjének Bullet Train című akció-thrillere miatt. A Deadpool 2-t, az Atomszőkét és a Hobbs & Shaw-t…..
A Marvel Studios általában rendkívül körültekintő és diszkrét a casting-hírek kiszivárogtatásával kapcsolatban, a Thor: Love and Thunder ausztráliai forgatásának színfalai mögül azonban számtalan visszatérő és új színész arca látott napvilágot.   Az MCU legfrissebb színésze nem más, mint Russell…..
A hat Oscar-jelöléssel rendelkező A chicagói 7-ek tárgyalása után Aaron Sorkin író-rendező képtelen megállni, ugyanis képtelen tétlenkedni, így hát elkezdi legújabb sztárparádéja, a Being the Ricardos című életrajzi dráma előkészületi munkálatait.   Az Amazon gondozásában készülő film az I Love…..
Jamie Foxx látszólag otthonra lelt a Netflix-nél, ugyanis a Project Power sikerét követően a streaming csatorna leszerződött az Oscar-díjas színésszel. Amellett, hogy Foxx készíti a Dad Stop Embarrassing Me! című sitcom-ot, gyülekeznek a tehetségek a színész vámpírvadász Day Shift című…..
Dan Stevens (A szépség és a szörnyeteg, Apostol) alakítja a főszereplőt a Starz csatorna Watergate-botrányról szóló dráma sorozatában Armie Hammer távozása után. A Gaslit címet viselő szériában Julia Roberts és Sean Penn is feltűnik, melyet az Universal Content Productions cég gyárt.   Hammer-t…..
A Marvel rajongók tömkelege mutat rá időről-időre, hogy mindenki Bucky Barnes-a a fiatal Mark Hamill kiköpött mása. Sebastian Stan azonban egy Good Morning America-nak tett interjúja során felfedte, hogy mikor lenne esély arra, hogy az ikonikus Star Wars karaktert megformálja, s hogy mi is kéne…..
Dwayne Johnson Instagram fiókján jelentette be, hogy a DC szuperhős spin-off-jának premierdátuma 2022. július 29-re került. A színész a címszereplőt alakítja a képregényadaptációban.   „A bomlasztó és megállíthatatlan erejű üzenet a feketébe öltözött embertől önmaga” – tette hozzá a poszthoz…..
A hamarosan debütáló M.O.D.O.K. animációs sorozathoz most már biztos csatlakozik Jon Hamm, Whoopi Goldberg, Bill Hader és Nathan Fillion is derült ki a március végén tartott virtuális WonderCon keretein belül. Maga a sorozat alkotói, Patton Oswald és Jordan Blum jelentették be a neveket. Hamm,…..
A Humane Society International (Nemzetközi Humánus Társaság) kampányához csatlakozott több ismert filmkészítő zseni is, köztük Taika Waititi, Zac Efron, Ricky Gervais és Olivia Munn. A sztárokkal tömött, stop-motion animációs technikával készülő rövidfilm annak a kampánynak a része, mellyel…..
Jó irányba haladnak a dolgok a Mission: Impossible 7 háza táján, legalábbis egy Simon Pegg által megosztott fotó minden kétséget kizáróan ezt bizonyítja. A március 16-án megosztott, kulisszák mögött készült fotón ugyanis Pegg (Benji Dunn-ként ötödik alkalommal láthatjuk majd) éppen Rebecca Ferguson…..