Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csurilla Dániel

708 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg az egész világ Marvel-éhségben szenved, és mindenki a Fekete Özvegy júliusi bemutatójára vár, ami két évvel az utolsó moziban bemutatott Marvel-film, a Pókember: Idegenben után érkezik, addig a napokban megérkezett a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája első előzetese, mely a filmstúdió első…..
Számos különböző rendezőt kipróbált a The Mandalorian a sorozat két alkotóját, Dave Filoni-t és Jon Favreau-t is beleértve. Epizódot rendezett Taika Waititi, Peyton Reed, Bryce Dallas Howard, Robert Rodriguez, Rick Famuyiwa és még Carl Weathers is. Most könnyedén elképzelhető, hogy az…..
A népszerű Downton Abbey-sorozat nyomán készült, azonos című filmes adaptáció – mely maga is egy folytatása a szériának – folytatást kap, ami idén decemberben érkezik a visszatérő szereplőgárdával Simon Curtis (Egy hét Marilynnel) rendezésében. A Downton Abbey 2 forgatókönyvet ismét Julian Fellowes…..
Paul Thomas Anderson hivatalosan is belép a 2021-2022-es Oscar-szezonba új produkciójával, mely a Soggy Bottom munkacímet viseli, és november 26-án kerül bemutatásra Bradley Cooper és Benny Safdie főszereplésével. Ugyan sokaknak nem kell bemutatni Anderson-t, aki 8 Oscar-jelölést halmozott fel 25…..
A Disney+ oldalára érkező Secret Invasion szereplőgárdáját erősíti immár a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke és az Oscar-díjas Olivia Colman, aki A korona és A kedvenc főszereplője. Ezen a ponton kérdéses viszont, mely karaktereket fogja alakítani a két színésznő a bejelentett szériában. A Marvel…..
Gotham P.D. címen fut a Matt Reeves rendezésében, Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman spinoff-tévésorozat, mely Jim Gordon kapitányról szól pályája kezdetén, és jövőre érkezik az HBO Max kínálatába. A Gotham P.D. azonban nem ugyanaz, mint a Gotham Central, ami Ed Brubaker 2002-ben…..
A Bryan Fuller-féle Hannibal-sorozat mindössze három évadot élt meg, mégis jelentős kultkövetést ért el az utóbbi években a lebilincselő, gyakran erőszakos, ám konzekvensen látványos képi világnak, a Mads Mikkelsen és a Hugh Dancy részéről való remek alakításoknak és a kielégítő befejezésnek…..
Úgy fest, továbbra is átlengi Paul Walker szelleme a Halálos iramban-franchiset ugyanis míg a rajongók arra várnak, hogy a versenyzős akciófilm széria elérjen a következő sebességbe a Halálos iramban 9 által, addig a kocsitolvajból lett szuperkémet alakító Vin Diesel megosztott pár őszinte…..
Csaknem 30 éve, hogy Whoopi Goldberg átvette a Legjobb Női Mellékszereplő Oscar-díját Oda Mae Brown karakterét megformálva a Ghost-ban nyújtott alakításáért, és most úgy fest, hogy újabb projektbe vágja fejszéjét a bejelentett Apáca show 3 mellett. A legfrissebb értesülések szerint Goldberg…..
Amikor Alfred Molina megkörnyékezésre került, hogy ismét eljátssza Doktor Oktopuszt a Tom Holland nevével fémjelzett Spider-Man: No Way Home-ban, akkor a Marvel szívélyesen megkérte, hogy tartsa a száját. „Forgatás közben azt parancsolták, hogy nem beszélhetünk róla senkinek, mert eredetileg ez egy…..
A The Flash egy különleges bestia, ugyanis fél évtizede folynak tárgyalások rendezőkkel, történnek átírások a Villám szólófilmjének forgatókönyvében, és kerülnek ki színészek a szuperprodukcióból. Kezdetben úgy hittük, a kellő aggályokkal vagyunk kényszerűek kezelni Michael Keaton DC-filmekbe való…..
Erős déjà vu foghatja el azokat, akik nagy rajongói az Így jártam anyátokkal szériának, mely a Disney tulajdonában álló Hulu streaming szolgáltató égisze alatt folytatássorozatot kap Így jártam apátokkal címen. A főszerepre Hilary Duff énekes-színésznőt szemelte ki a csatorna. 2014-ben készült egy…..
A nagy erő nagy felelősséggel is jár, így nem egy, hanem ismételten három rendezője lesz a Pókember – Irány a Pókverzum 2-nek, mely az Oscar-díjas, animációs szuperhősfilm közvetlen folytatása lesz. A filmet ezúttal Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson rendezik, míg az első részt…..
A Bosszúállók: Ultron kora és az Oscar-díjas A zongorista rosszfiúja, Thomas Kretschmann is szerepel a jövőre érkező Indiana Jones 5-ben, melyet a Logan és Az aszfalt királyai direktora, James Mangold vezényel le a visszatérő Harrison Ford és John Williams segítségével. Korábban arról számoltunk…..
A Wall Street farkasa és a Volt egyszer egy Hollywood egyaránt kritikus- és nézőkedvenc filmek, melyekben Leonardo Dicaprio helytállóan szórakoztató, komikus szerepekben tündökölt, azon pont emiatt vonakodott öt hónapon át elfogadni új filmje, a Netflix-re érkező Adam McKay-féle Don’t Look Up…..
Újabb istenek csatlakoznak az MCU-hoz, ugyanis nemrég Russell Crowe bejelentette, hogy ő fogja alakítani a Marvel-univerzum Zeuszát a Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Szerelem és Villámban, amely jelenleg is forog Ausztráliában. A Chris Hemsworth nevével fémjelzett folytatásfilmben eddig…..
Eredeti musical készül George Gershwin amerikai zeneszerző munkásságából Martin Scorsese kreatív produceri irányításával, akihez csatlakozik producerként Irwin Winkler (Rocky) és John Carney, aki a film rendezője lesz. A produkció munkacíme Fascinating Rhythm Gershwin azonos című szerzeménye…..
Az előző héten ünnepelte volna 89. születésnapját a legendás divattervező, Roy Halston Frowick, így a Netflix gyártásában készülő életrajzi minisorozat Ewan McGregor főszereplésével sajátos módon állít emléket témájáról, mégpedig az első képkockák segítségével. Halston az 1970-es és 1980-as évek…..
Új forgatási képek láttak napvilágot az Ausztráliában készülő Thor: Szerelem és Villám, avagy Thor 4 munkálatairól, melyek a Gorr, a Mészárost alakító Christian Bale-t ábrázolják, aki a Taika Waititi által rendezett szuperhősfilm szokatlan testalkatú rosszfiúját formálja meg. Bale jól ismert…..
Az utóbbi időben egyre erőteljesebben rakosgatja össze az HBO a készülő The Last of Us sorozatot színészek és stábtagok terén egyaránt. A videójáték nyomán készülő adaptáció a csatorna egy nagyszabású produkciója lesz, melyet rajongók és tévénézők szintúgy élvezhetnek. A Pedro Pascal (Joel), Bella…..
A Land egy patetikus parabola, ami szívélyesen bocsátkozik műfaji filmes közhelyekbe, veszi alapul a nála felsőbbrendűbb Út a vadonba és A nomádok földje központi konfliktusát és karakterívét, s teszi ezt mégis egy olyan formanyelvben gazdag és remekül eljátszott drámában, hogy a néző szinte…..
Az előző héten fejeződött be a Disney+ műsorán az Anthony Mackie és Sebastian Stan nevével fémjelzett A Sólyom és a Tél Katonája, melynek befejezése bíztató jövőt ígér az Amerika Kapitány-filmek szempontjából. Spoilermentesen belebocsátkozni A Sólyom és a Tél Katonája történetébe körülményes,…..
Martin Scorsese és a Taxisofőr és a Dühöngő bika forgatókönyvírója, Paul Schrader streaming szolgáltatóra készítenék új sorozatukat, mely egy presztízsdráma lenne a kereszténységről, és három évadot ölelne fel The Apostles and Apocrypha címen. Scorsese olyan hitről szóló filmeket készített, mint az…..
Megnéztem Az oltalmazót, ami Liam Neeson legújabb akció-thrillerje nyugdíjba vonulása előtt. Rögtön az első impresszumom az volt, hogy ezt a filmet akár Clint Eastwood is rendezhette volna, hiszen annyira jellegtelen és öreges. Eastwood egy élő legenda, és számtalan remekművet készített a Nincs…..
Nehéz nem szeretni a Senkit, ugyanis számtalan értékes szakember dolgozott azon, hogy élvezetes akciómozit készítsenek. A film rendezője Ilya Naishuller, aki korábban az első first-person shooter filmet készítette (Hardcore Henry), míg a Senki szerzője a John Wick-filmek veterán forgatókönyvírója,…..