Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viharboszorka

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
viharboszorka 2010.04.30 21:17:02
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Volt két "kedves"kolléganőm, akik nagyon…..
viharboszorka 2010.04.09 15:28:00
@Bundabandi: nagyon jól látod!
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok,   Cégünknél az utóbbi…..
viharboszorka 2010.04.08 20:10:13
@Andreana1982: Én szívesen olvastalak!
Lyl sajnos idén tavasszal nem tudja kirakni a kertbe azt a két széket, amit tavaly ősszel próbált megvenni a Bricostore-ban, de nem azért mert más megvette, hanem mert egy kis rugalmatlanság miatt a székek szépen visszakerültek inkább a gyártóhoz. De vajon hol volt mindenközben a…..
Évekig (10 évig) itthon dolgoztam, mint vállalkozó. Aztán amikor a gyermekem már nagyobbacska lett, én pedig úgy gondoltam, hogy elhelyezkednék, megpályáztam egy állást egy multinál. Sikerült is, felvettek.   CSakhogy: a pénzügyi és a számviteli osztályon nekem volt egyedül…..
Tisztelt szerkesztők.   Nem szokásom panaszkodni, most is csak azért fordultam önökhöz, hogy tudjanak róla, ilyen is van. Az adataimat kérem ne tegyék közzé. Egy közepes cégnél dolgozom három éve, viszonylag elégedett vagyok. Sokat és keményen kell dolgozni, de a magyar…..
viharboszorka 2010.02.22 12:33:02
Sziasztok!   Az egyik kolléganőm miatt írok nektek. Napok óta betegen jön be dolgozni, fél percenként fújja az orrát, a köhögésétől már a saját hangunkat sem halljuk. Antibiotikumokat szed, látszik, hogy "alig él szerencsétlen". Próbáltunk beszélni vele, hogy…..
viharboszorka 2010.02.05 07:53:13
@Male39: most, hogy mondod, vannak ilyen kollegáim. Még arra is képesek, hogy el sem mosogatnak maguk után. Gondolom, így nevelték őket és otthon is szolgák hadserege áll sorba, hogy kipucoválja utánuk a wc csészét és elmossa a sereg mosatlant.Ezek a mai felnőttek.....
Az új jövevény a Csipke nevet kapta a Noé Állatotthonban. 5 hónapos kislány, akit testvérkéivel együtt mentettek és ünnepek előtt, várólistáról került az otthonba. A gondos orvosi ellátásnak köszönhetően mára mindhárom cicuska egészséges, sajnos azonban a…..
Egy ideje gondolkodunk azon, hogyan tudnánk Zserbó hétköznapjait kellemesebbé tenni, hiszen ilyenkor reggeltől-estig egyedül van idehaza. Kézenfekvő volt egy újabb cica ötlete - persze, jöttek a pro és kontra érvek is. Eltelt így pár hónap, mire a tervezgetésből a megvalósítás…..
Általában egy eleve már megszületésekor halott projektet képviselnek. A létszám minimum egy osztályvezető, két csoportvezető, és egy általuk közepes szinten értelmesnek minősített beosztott (ő az írástudó, tehát ő jegyzetel).   Ők azok, akik   * mindig új, és új…..
viharboszorka 2010.01.17 13:06:58
@Kalmár: és akkor jöhet a why-why és a pareto ;)
viharboszorka 2010.01.17 13:19:56
@gitáros: sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a döntéshozóknak van néha a legkevesebb közük a témához. Egy dolog, hogy valaki csak döntéshozó pozícióban van-e, egy másik meg az, hogy képes-e döntések meghozatalára és a következmények vállalására vagy sem.Elrettentő példakánt említeném kedvenc exfőnökömet: heti legalább 1 "üljönk össze" megbeszélés, ami az elején 30 percre van tervezve, de aztán elnyúlik 2 órásra és az egésznek semmi értelme, nemhogy haszna.Döntések meghozatalára nem képes, de arra sem mindig, hogy megfogadja a témában járatos személy véleményét/tanácsát.És ő döntéshozó.Állítólag...
Üdv Mindenki. Ma ismét én irogatok ide, csapjunk is bele. :)Szóval meglepetések. Az utóbbi pár napban bőven volt részünk nem várt fordulatokban, eseményekben. Egy részüket mi követtük el Zsebi fele, egy részüket ő művelte velünk. Tudni kell, hogy amikor Zserbóka okoz nekünk…..
viharboszorka 2010.01.16 10:32:14
Én 28 éves vagyok. 7 évig köztisztviselő voltam éhbérért, mint ügykezelő, előtte fizikai munkát végeztem.A pár ezer forinttal több mint a minimálbér összegű "illetményemből" elvégeztem egy OKJ-s szakmát+ letettem egy középfokú nyelvvizsgát és jogosítványt is…..
Szia! Az előbb akadtam a blogodra, s nagyon tetszik, mivel én is szívtam/szívok eleget.   Volt egy érdekes nyaram, amikor megint munkát kerestem. A hirdetés: asszisztens egy logisztikai cégnél. Két és fél egyetemi diplomával meg tanári tapasztalattal gondoltam megpróbálom. Én…..
viharboszorka 2010.01.10 10:39:01
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
Nem szoktam Nálad kommentelni rendszeresen, max. ha kétszer hozzátok szóltam. És mert eltöltöttem néhány kellemes órát - természetesen szigorúan munkaidőben - a blog olvasásával, küldök Neked ajándékba egy nem mindennapi hirdetést, amit a bejglivel kapcsolatban dobott ki a…..
viharboszorka 2009.12.29 15:57:11
@Káin: Ebben biztos voltam :) Csak aztán, ha valaki már olyan ötletgazdag lesz, hogy a sütiben el is rejt meglepetést.....mondjuk ólomkatonát...esetleg ráspolyt....na az mókás lesz :))

Közben megnéztem Hillék oldalát, tényleg él a link...még jelentkezni is lehetne. Ki tudja, lehet ez álmaink állása...
viharboszorka 2009.12.30 09:56:41
@bergengóc: szia,
nem tartom magam butának, de nem vagyok olyan intelligens sem, mint Sharon Stone, akinek állítólag igen sok IQ-t osztott a Teremtő. Megvagyok én így a magam szintjén.

Én azért nem tudom eldönteni, hogy ez a hirdetés vicc-e, mert azt gondolom, egy fejvadász cég nem biztos, hogy megengedheti magának ezt a talán ízetlen tréfát.
Tudom, hogy a negatív reklám is reklám nekik, de azért ők is csak az elégedett ügyfelekből élnek....

Viszont mi van akkor, ha egy igencsak kreatív álláshirdetéssel van dolgunk és valóban keresnek embert? Ez esetben a szövegezés lehet a szűrő, hiszen nem otromba és ócska szópoénokkal szórták tele az oldalt, hanem nagyon is frappánsan megfogalmazott, a szövegbe amúgy remekül illő megfogalmazással.Nem böki ki az ember szemét, de ha alaposan elolvassa, akkor leesik neki a szójáték. Ehhez kell azért minimum olvasni tudni, de kell hozzá némi intelligencia is. :)
Nekem nagyon tetszett a megfogalmazás módja, igaz, meglepett, hogy a Hill ezt vállalja és megjelenteti a weboldalán.

Kiváncsi lennék rá, hogy valóban tréfa volt-e vagy komolyan gondolták. De ehhez a Hill-t kellene megkérdezni.
Én HR-es voltam pár éve még a közigazgatásban. Az igazgató mellé kerestünk titkárnőt középvégzettséggel.   Sok diplomás is jelentkezett, de kimondottan jó adminisztrációs készséggel rendelkező, perfekt gépírói, iktatói tudással kérte a vezető a munkaerőt. Több…..
Sokszor van szó száguldozókról, esztelen gyorshajtókról, sokkal kevesebbszer emlegetjük viszont a másik végletet, Márk ezzel kapcsolatos elmélkedését osztotta meg velünk, mert legalább ugyanannyira jelen van a közlekedésben ez a helyzet és a türelmetlen autósok miatt akár…..
viharboszorka 2009.10.31 21:30:07
@Davver: valószínűelg az volt az értelme, hogy Te mentél elől, így Neked jobban kellett figyelni az utat és a környezetet, ő meg csak Rád tapadt és a lámpáidat kellett "csak" követnie....
... avagy nekem valók-e egyáltalán a természetes fogamzásszabályzó módszerek? A régi mondás szerint a nők két dologért hajlandók bármire: azért, hogy legyen gyermekük, meg azért, hogy ne. Vannak életszakaszaink, amikor el se tudjuk képzelni a gyerekvállalást, és milyen jó lenne ehhez egy…..
William Peterse tavalyi kiszállását megelőzte a sorozatbeli (titkos) csaját alakító Jorja Fox távozása, ami akkor még nem volt annyira nagy ügy, mert kiszállt, hát kiszállt, maradt az eredeti gárdából elég tag, hadd szóljon. Igen ám, de aztán a Warrickot alakító Gary Dourdan…..
A Homár emlékei szerint nem kizárólag az Unicreditnél kell fizetni a megszüntetni óhajtott számlánál az utolsó, igazából már nem szolgáltatott hónapért, Király Rák viszont náluk futott bele legutóbb az igazából megmagyarázhatatlan jelenségre: Régi rajongódként, meg…..
viharboszorka 2009.08.25 13:29:17