Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z.grey

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zora élelmes volt, nem elégedett meg a blokkon lévő információval - és milyen jól tette. Kitartásának meglett a gyümölcse, nem kellett saját zsebből új nadrágot vennie. Története tanulságos lehet minden vásárlónak: nem is olyan hülyeség néhanapján felkeresni a…..
z.grey 2011.04.01 22:28:20
@hagyma: :)) igen, valahol arrafelé történt az eset. végül is vettem egy gas nadrágot a pénzből (régebben eléggé beváltak, csak aztán nem mindig alakult úgy, h össze tudtam gyűjteni rájuk a pénzt). most szerencsém volt, mert féláron volt ami tetszett, és mivel a pénzt is visszakaptam 4000ft-ba került.eddig tökéletes, nem repedt szét sehol:D
Hosszú idő, és néhány mikroszkóppal még nem mérhető krízishelyzet után újra megjelentem a virtuális világ horizontján:) Elérkezett a tavasz bizony hozzánk is, akármennyire nem lakom a fővárosban, mégis 3 várost tapasztalok nap mint nap, na meg az ezzel járó emberek…..
Hello, kedves olvasóm! Ezer éve nem írtam ide, és jobbnak látom nem megindokolni, hiszen ennyi idő után már a hülye sem fogadja el, hogy azért nem post-olok, mert lelkileg szomorú vagyok. Úgy döntöttem, erőt veszek magamról, és mint minden rendes blogíró, vetek pár sort ide az…..
Barna Párna Birodalom Balzac után 2008.11.08 14:21:00
Régen nem írtam nektek, úgyhogy ezúton szeretnék néhány kedves bocsánatkérő nézést küldeni. Nos, megkaptátok?:P oké.Nemrég olvastuk a suliban Balzac-tól a Szamárbőrt, és úgy látszik, hogy az egyik mondat, ami annyira megragadott lassan az életem felett is átveszi az…..
Későn keltem ma reggel, és végre sikerült kialudnom a hét fáradalmait, mert volt elég, az biztos! Úgy tűnik, én változtam meg, mert már teljesen más szempontok szerint keresgélek a párkapcsolati témákban. Lehet, hogy még mindig nem készültem fel egy új szerelemre? A bizalom,…..
Barna Párna Birodalom Évforduló 2008.09.30 16:11:00
Végre hazatértem a messzi Németországból, ahol az utóbbi egy hetet töltöttem. Természetesen, egész végig fogalmazódtak bennem a témák, amiről majd írni fogok, de valahogy a 14 órás utazás mindent kiszedett a fejemből. Marad az, hogy az ősz szépségeit vázolom fel nektek. Nos…..
Mi lehet az igazi nő kulcsa? Vagyis megpróbáltam megfogalmazni, hogy kit nevezhetünk ténylegesen nőnek, vagy akár női ideálnak. Azt hiszem, hogy az igazi, belső nőiség nem a stílusból fakad. Gondoljunk csak bele, hogy hány jó alakú lányt ismerünk, akik ugye bármit magukra…..
Tudjátok, tényleg egy baj van azzal, hogyha valakivel sokáig nem alakul a kapcsolatod egyik irányba se. Értsétek ezalatt azt az irányt, hogy összejöttök, illetve azt, hogy nem. Mert ugye hogyan legyek bátor akár egy csókban is, hogyha benne van a pakliban, hogy mégse lesz köztünk…..
Jellemzően különös kapcsolatokat szoktam létesíteni, és most is azt hiszem, hogy valami ilyen alakul az életemben. Mégis, saját szánalmasságom bevallására kényszerülök. Most jöttem rá igazán, hogy eddig úgy voltam ezzel az egész összejövősdivel, hogy…..
Pár nap után ismét jelentkezem. Az iskolakezdés örömei elől menekülve ismét idejutottam, az írás megannyi könnyes bugyrát rejtő mély katlanba. (milyen költői lettem:D). Az első nap nem is volt olyan vészes. Lett 3 új osztálytárs, de ez most tényleg nem lényeges. Egyaltalán…..
Vajon milyen az állapot egy nő lelkében két magányos hónap után? Tessék, itt van. Megtudtam. Azt hiszem, az utóbbi 4 évben sosem volt ilyen, hogy ennyi ideig egyedül legyek. Jó, persze voltak kalandok. Kevésbé nagy kalandok is,de alapjába véve ez a nyár SZAR volt! Kezdjük ott, hogy…..
Nos, kezdjük a tegnappal. A vendégek többsége nem jött el, mert hogy nincs kedvük, vagy pénzük,vagy lusták nekem szólni, vagy csak ígérgetősek. Én nem haragszom, ígyis baromira jól éreztük magunkat. Vizipipáztunk és nagyon sok koktél megittunk. Huh, de még mennyit... Most,…..
Azért nem szép dolog emesenen zaklatni a szegény blogírót hogy fejtsen ki valamit, amire a TI ötleteiteket várnám. Na jó, megosztom az egyéni nézeteket. Kérdés az volt, hogy hogyan lehet olyanná tenni a szerelmet, hogy ne akarjunk menekülni előle? Most jönne az a rész, hogy valami…..
Tegnap esett már pár szó a ribanc és egyéb kevésbé szép kifejezések egyetemes alkalmazásáról a mindennapi életben. Szeretnék egy picit foglalkozni a témával, mert igen sok  férfi hiszi azt, hogy a nők megváltoznak. Ki kell ábrándítanom őket, hogy nem! Jó, lehet, hogy egy…..
Két napja szenvedek. Azt hiszem valami influenza vagy valami ilyesmi,de mindenképpen meg kell gyógyulnom, ugyanis jövő pénteken házibuli lesz nálunk. Fuh, kicsit izgulok. Jónak ígérkezik, de félek, hogy nem jönnek el, vagy valami nem sikerül. Jaj, remélem csak kevés hiba csúszik a…..
Sűrű bocsánatkéréssel kezdeném, amiért az utolsó pár napot elhanyagoltam. Látszik is a statisztikák-nál, hogy vészesen lefogyott a látogatószám. Hmmm. Nagyon ideges vagyok tegnap óta! Hihetetlen, hogy mindig én mondom meg a pasiknak, hogy hogyan kell becsajozni. Én mondom meg, mi…..
Hogy lehet egy éjszaka alatt 3x is rémálmodni???Jobb lesz, ha elmesélem, hátha van valami megoldása, csak éppen én nem látom. Szóval, az első álomban egyik kedves barátnőmmel sétáltam valami szűk utcában(kicsit Esztergom-szerű volt) aztán ahogy mentünk fel az utcán, egyszercsak…..
Barna párna? Ennek tényleg nincsen semmi háttérmondanivalója. Nem a női agy egyik újabb fickándozása az éter rejtett hullámain keresztül, csupán egy hangzatos, könnyen megjegyezhető szófordulat. A barna egy abszolút kedves szín számomra, a párna pedig szintén mindenhol…..
Úgy tűnik, tényleg bejött a Cosmopolitan-es hasonlatom, és kaptam egy kedves kérdést is, amivel úgy érzem, ideje foglalkoznom. Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy tipikus tinigond, és majd Dikó a Popcorn magazin szerkesztője megválaszolja. De pont ezért szeretnék kitérni erre,…..
Borzalmas éjszakán vagyok túl. Határesete volt a megfagyásnak,és a forróságnak, amivel az agyam nem nagyon tud mit kezdeni, csak annyit, hogy felkelt óránként. Szuper! Csak tudnám, hogy miért van ma bekattanva mindenki. Hihetetlen...Túl voltam a nap első veszekedésén már nagyon…..