Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pemegény

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kicsit lenyúlom a Daily Best kép of tha nap rovatbrandjét és öncélúan beposztolok egy képet a Kashmere Stage Band 1967-es állapotáról. Egységes arculat, határozott arcok, nincs kilógás a sorból. Kedvencem a középen álló hölgy, aki mindenkit odaver a fején hordott…..
Modorosblog Kedves Modor Tibi! 2010.02.20 09:00:00
Szomorúan és meglepődve olvastuk a gasztrobloggerekről szóló posztotokat. Alapvetően nem érdekel, hogy ki mit gondol a blogomról - amit magamnak és az ismerőseimnek írok -, úgyhogy nem is foglalkozom az ilyen véleményekkel, mert ezzel csak a gyalázkodók alá adnám a lovat. Az…..
Itt a Homáron igen sokat lehet olvasni az utasok előadásában arról, hogy a BKV alkalmazottai hogyan alázzák meg/verik át/inzultálják a Naiv Ügyfeleket. Arról már sokkal kevesebbet találni, hogy ez az egész hogy néz ki a másik oldalról. Arról pedig még soha nem posztoltunk egy…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
Nem lepődtem meg, hogy a Londonban rendezett kortárs kínai kiállításon nem tusfestmények vagy agyagszobrok fogadtak, hanem robotirányítású nyugdíjasok. Az ugyanis már közhely, hogy a jelen kínai képzőművészete rövid idő alatt a világ élvonalába került. A kommunizmus…..
Webisztán Wifi a repülőn 2009.01.28 15:17:00
Soha nem értettem, hogy miért kell kikapcsolni a mobiltelefonokat a repülőgépeken. Mindenki tudja, hogy a légiközlekedés az egyik legjobb biztonságtechnikai háttérrel rendelkező iparág. Nem hinném, hogy lenne olyan műszer egy repülőgépen, melynek fejlesztésekor ne gondoltak volna…..
A múlt héten már informálisan kipuhatoltam a főnökömtől, hogy a próbaidőm lejártával hosszabbítanának, amit a teljesítmény-értékelésemen hallottam, attól azért leesett az állam.Arról van szó, hogy megkaptam életem eddigi legnagyobb szakmai elismerését a nagyfőnöktől,…..
 Bár Turul kollega kezdi lassan, de biztosan elvenni a kenyerünket, pár szót mi is szólnánk Kínáról. Hogy ne váljunk unalmassá, mai posztunkat kínai jónők képeivel díszítjük.  A nyugati utca embere – köszönhetően a média folyamatos rinyálásának az…..