Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jászberényi Lili

91 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem tévedek, ha azt mondom már mindenki várja Az Öngyilkos osztag következő filmjét. Nemrég a Warner Bros. Pictures közzétette a film hivatalos szinopszísát is ezzel a leíró mondattal együtt: “Szuperhősfilm lesz a DC legdegeneráltabb karaktereivel.” A leírtak alapján ugyan nem tűnik új…..
A Netflix egyik legfelkapottabb sorozata A vezércsel volt az előző évben. Bár egy olyan játékról szól, amely nem sok ember figyelmét kelti fel, mégis a köré font életrajzi történések egyszerűen nem engedik el a nézőt a képernyő elől.  Eredetileg egy évadosnak szánták, de már jöttek a rajongói…..
Mindenki nagyon várja már az utolsó részt a Trónok harca könyv sorozathoz. A történet megalkotója, George R.R. Martin ugyanis már jó ideje csücsül az utolsó részen. 2011-ben jelentette be a The Winds Of Winter címet viselő ötödik kötetet, melynek tervezett kiadási időpontja 2014 lett volna, azonban…..
Úgy tűnik, hogy hiába tartják be a szigorú forgatási szabályokat, mégis beszökött a vírus a forgatási helyszínre is.Le kellett állítani a Legendás állatok harmadik részének forgatását. Az információk szerint az egyik fontos színész pozitív Covid tesztel rendelkezik.  Nem ez az első alkalom, hogy…..
Sokaknak hiányzik a mozik nyújtotta élmény, ráadásul nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is. A Cirko Film az utóbb említett (veszélyeztetett) korosztálynak indít online moziklubot, Nézünk, mint a moziban címszó alatt.Az első vetítés február 4-én lesz és egészen április 1-ig minden…..
A Co-Pro Series Pitch sorozatszemle, amely a Berlinale alprogramjának keretein belül fog megrendezésre kerülni, idén immár hetedik alakalommal. A világ minden tájáról érkeztek nevezések, melyek közül 10 sorozat ötlet nyerhet.  A szemle célja, hogy az ígéretes sorozat ötletek megvalósításra…..
Újabb királyi film készül, ezúttal Diana hercegnő lesz a középpontban. A film Spencer címen fut majd.  A történet azon a hétvégén fog játszódni, amikor Diana eldönti, hogy elhagyja Károlyt. Ebben az időszakában egyébként már nem volt jól lelkileg a hercegnő, így ez még több drámára enged…..
A Mátrix negyedik részével kapcsolatban próbálnak minél több információt titokban tartani, azonban egyre több minden szivárog ki.  Gina Torres nemrég arról panaszkodott, hogy miért van az, hogy amíg halottnak hitt karakterek visszatérnek majd a következő részben, addig az életben maradtak, köztük…..
Már nagyban folynak a forgatások a Pókember következő részéhez. Hónapokkal ezelőtt kezdődött a nagy találgatás, hogy vajon mit fog megmutatni nekünk a Marvel legközelebb ebben a filmben. Egyenlőre annyit lehet tudni, hogy az egyik főszerepet Dr. Stange fogja betölteni, valamint a régi Pókember…..
Mundruczó Kornél a 168 Órának adott interjújában arról beszélt, hogy mennyire aggasztónak találja az SZFE jelenlegi állását, úgy a költözéssel kapcsolatban, mint az új tanári karral. Egészen elképesztő, amit letettek az asztalra a diákok, a volt tanárok, és azok, akik még még állományban vannak…..
A Don’t look up című netflixes filmben az amerikai elnököt Meryl Streep fogja alakítani.  A film egy közelgő katasztrófáról fog szólni. Két csillagász (Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence) próbálja figyelmeztetni a Föld lakosságát, a közeledő aszteroidáról, ami becsapódni készül a…..
A 2016-os Szellemirtók női kiadása, bár a kritikák szerint nem lett rossz, a nézőközönségtől kapott hideget, meleget egyaránt. Bár a szereposztás igencsak jól sikerült, sajnos nem mentett meg ez sem a lehúzásoktól Nem rég az eredeti Szellemirtók egyik főszereplőjét alakító színész, Ernie Hudson…..
Anne Hathaway elmesélt egy számára kellemetlen, azonban mégis vicces történetet a nevével kapcsolatban, mind ezt a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon műsorában. Kiderült, hogy kimondottan utálja, ha Anne-nek szólítják.  Amikor 14 éves voltam, készült velem egy reklám, amihez belépőkártyák…..
A filmet már nem egyszer tolták későbbre. Eredetileg 2020. márciusában lett volna a premier, de a vírus miatt 2020. szeptemberére tolták át, majd később 2021. áprilisát tűzték ki célul. Sajnos most mégis úgy tűnik, hogy meg ennél is többet kell várnunk a következő részre és majd csak idén szeptember…..
2020. december 21-én megalakult a Magyar Filmoperatőrök Egyesülete (Hungarian Cinematographers Association, rövidítve: HCA), mely egy politikailag független és csak szakmai szempontok alapján létrejött egyesület. Ez az egyesület azért jött létre, mert a korábbi HSC tagok úgy gondolták, hogy az előző…..
A Star Wars animációs sorozatokból ismert karaktereket egyre többször emelik át az élőszereplős sorozatokba és filmekbe. Eddig az összes karaktert a szinkronhangot is adó színészek alakították. Ilyen karakter volt Ashoka Tano és Bo-Katan is, valamint nagy reményeket fűznek Thrawn admirálishoz is,…..
A Sohavégetnemérős című film rendezője egy igazi karácsonyi vígjátékkal készül a magyar közönségnek. A film előkészületei a járvány időszakában igen csak izgalmasra sikeredett, de közös erővel sikerült elkezdeni a forgatást, ami egyenlőre 41 forgatási napra van tervezve, így várhatóan március…..
Az első három film a Jurassic Park trilógia részei ként jöttek létre. A legelső film 1993-ban készült el, majd követte még két rész 1997-ben és 2001-ben. Ezt követően 14 évet kellett várni, hogy a történet folytatódjon. Újabb trilógia vette kezdetét 2015-ben, azonban új nevet kapott és Jurassic…..
A Szex és New York annak idején hatalmas sikernek örvendett. 1998-től 2004-ig összesen hat évada készült, valamint két mozifilm is kísérte a sorozatot. A rajongók örülhetnek, ugyanis érkezik a folytatás! A sorozat az And Just Like That… címet kapta. Sajnos a megszokott négyesből csak hárman…..
Stork Natasa bekerült a Shooting Stars program 10 ígéretes színésze közé, akiket a European Film Promotion (EFP) fog bemutatni majd a nemzetközi filmszakmának, február végén. A Shooting Stars zsűrijének figyelmét a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben nyújtott…..
CineArt Blog Elhunyt Vass Gábor 2021.01.15 11:29:37
Szomorú hírt közölt a Szídosz-Szinkron Alapszervezet a Facebook oldalán. Vass Gábor színész 64 éves korában elhunyt. A hírt a Retró Rádió is megosztotta, ahol így emlékeztek meg munkatársukról: Megrendülten búcsúzunk kollégánktól és jó barátunktól. Ő adott hangot a szavainknak, és nekünk most…..
Mundruczó Kornél és Wéber Kata közös filmje, a Pieces of a Woman ugyan még csak nemrég vált elérhetővé a Netflixen, máris rengeteg jó kritikát kapott, számos neves újságban írtak róla pozitívan, például a a New York Times, a New Yorker, a Variety és még sok hasonlóan híres magazinokban.   Ez a…..
Rowan Atkinson a Radio Times-nak adott interjúban elárulta, hogy megunta Mr. Bean szerepét játszani, így már nem lesz látható e karakterként. Elmondása szerint a hangját sokkal egyszerűbb kölcsönözni a karakternek, mint a mozgását éppen ezért a megformálása stresszes volt számára. A sorozat…..
A The Walking Dead című sorozat, hatalmas rajongótáborral rendelkezik, azonban sajnos a végefelé halad a sorozat. Még 2018-ban értesültünk arról, hogy a sorozatot mozifilmek formályában is megalkotnák, melyekben a közismert karakter Rick Grimes útját követhetnénk tovább. Sajnos még nem tudni,…..
Már régóta mennek a találgatások a The Suicide Squad folytatásáról, hogy vajon kik lesznek az új szereplők, és miről is fog szólni pontosan a film. A stúdió ugyanis még semmilyen hírt nem közölt, és még csak előzetest sem kapott az idén augusztus 6-án érkező film.   Egy rajongó kérdésére azonban…..