Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperTrezi

0 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
Nicolò Schira friss értesülésekkel számolt be Michele Di Gregorio kapcsán, az újságíró értesülései szerint Cristiano Giuntolit a kapus Angelo Peruzzira emlékezteti, s a Juventus elképzelése az, hogy a Monzától csatlakozik az olasz hálóőr a következő idényre, s ő lesz Mattia Perin utódja, tehát…..
SuperTrezi 2024.04.26 12:24:53
@DelPiero2: Néhány napja pont utánanéztem Pinsoglio szerződésének. Valami évi 560 ezer eurót kap, ami ugye majdnem negyed milliárd forint. Hát ennyiért én is szívesen nem játszanék sohasem. :)
SuperTrezi 2024.04.26 20:27:03
@DelPiero2: Egyébként jó, segítőkész gyerek, remek csapatember, mókamester, én úgy tudom. És nagyon kedvelik a mindenkori társai sok éve. Csak azt írtam, hogy azért nem minimálbérért csinálja mindezt. :)
A Juventus egy korábbi játékosa, Alen Bokšić a La Gazetta dello Sport riporterének nyilatkozva osztotta meg gondolatait a zebramezesekről ,s természetesen szó esett a Torinóban töltött évekről és a jelenlegi csapatról is. "Ha a Juvéra gondolok, az első kép a Borussia Dortmund ellenében elveszített…..
SuperTrezi 2024.04.25 18:17:05
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
SuperTrezi 2024.04.22 20:54:28
@venember83: Nos igen. Pont azt néztem az előbb, hogy 6 és 7 ponttal vezetünk a Roma és a Bologna előtt, s az utolsó fordulókban mindkettővel idegenben játszunk. Rohadtul oda kell figyelnünk, és pontokat gyűjteni, mert nagy bajba kerülhetünk.
SuperTrezi 2024.04.22 20:56:41
@SuperTrezi: Jav.: Roma és Atalanta előtt. Elírtam, de nem könnyű a helyzetünk így sem. Főleg az utóbbi 2-3 hónap egészen szánalmas teljesítményével.
A Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio…..
A Juventus a Cagliari ellen az első félidőben már kétgólos hátrányba került, ám a mérkőzés végére sikerült pontot menteni, a 2-2-vel azonban korántsem lehetett elégedett Massimiliano Allegri, aki a Sky Sport Italia számára értékelt a meccs után. „Egyszerű, hét kontratámadást engedélyeztünk az…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
SuperTrezi 2024.04.20 09:34:37
@Wizzurah: Dodonai jóslat. :)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
Romeo Agresti nemrégiben ismét friss értesülésekkel szolgált a Juventus kapcsán, ám ezúttal a távozókon volt a hangsúly, nem az érkezőkön. „Adrien Rabiot kapcsán az a meggyőződés, hogy nehéz elképzelni őt a Juventusnál a következő évben. A bére magas, az adókedvezmény híján pedig pénzügyi okok…..
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
SuperTrezi 2024.04.09 11:32:12
@venember83: Teljesítsen jól, és akkor semmi gond. Ha meg nem jól teljesít, akkor felőlem lehet legnagyobb juventino... Amúgy összesen 3 évet játszott a Kígyóknál. Nem mondhatni, hogy ott töltötte egész pályafutását.
SuperTrezi 2024.04.10 08:17:51
@CsakÚjváros: Felőlem az öreg ördög is irányíthatja a csapatot, ha jó és szerethető a játékunk.
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
Massimiliano Allegri a Fiorentina elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón természetesen a várható nehézségekről beszélt, miközben az ellenfél érdemeit ecsetelte. „Fontos, hogy a Lazio ellen sikerült győzni, de ne feledjük, hogy az egy másik sorozat. Az első meccset lejátszottuk, aztán majd…..
A Sportmediaset ma rendkívüli pletykákkal állt elő, amely szerint Federico Chiesa, Daniele Rugani és Wojciech Szczęsny nyáron elhagyhatja a Juventust Thiago Motta érkezésével. A klub pedig Teun Koopmeiners és Riccardo Calafiori érkezésével számol. Gianluca Di Marzio is érdekes fejleményeket osztott…..
Annak ellenére, hogy minden bizonnyal utolsó szezonját tölti a Juventusnál, Alex Sandro hamarosan a klub történetének legtöbb alkalommal pályára lépő külföldi játékosa lehet. A brazil védő pályafutása 324. mérkőzését játszotta a Juventus mezében, amikor csereként pályára lépett a Lazio ellen az…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
SuperTrezi 2024.03.30 20:55:43
@JuveMI: "Nem is értem, hogy merünk ilyen játékot játszani ebben a mezben!"

Ebben a mondatban nagy igazság van. Méltatlan az utóbbi 2 hónap teljesítménye a Juventushoz. Elkeserítő.
Egyébként nem tudom, mi a fasz van. Oké, elment az első hely, de akkor már tojik bele mindenki, hogy 2. vagy 4.?! FELHÁBORÍTÓ!!
Ráadásul ezzel a hozzáállással simán lecsúszhatunk a BL-ről. Na, akkor lesz csak sírás-rívás a Klub háza táján.
A Juventus szombaton a Lazio ellen lép pályára, s ez a találkozó lesz az 500. meccse Massimiliano Allegrinek az olasz első osztályban, így a szokásos sajtótájékoztatón a futballal való kapcsolatáról és terveiről kérdezték a mestert. „Imádom ezt a sportot, szenvedélyesen szeretem a futballt, aminek…..
SuperTrezi 2024.03.30 08:59:38
@venember83: Ilyen kiesőjelölt teljesítménnyel valóban nem.
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
SuperTrezi 2024.03.19 14:14:21
@Leram7: Ez a Weah is olyan eddig, mintha itt se lenne...
A Genoa elleni meccs előtt a Sky Sport számára nyiltkozott Cristiano Giuntoli, akit természetesen a csapat hullámvölgyből való kikerüléséről is kérdeztek. „Az edzőkomplexumban maradás az edző ötlete volt, és ezt megosztotta a srácokkal. Alá akartuk húzni a tényt, hogy számunkra ez nagyon fontos…..
A La Gazzetta dello Sport beszámolt a Juventus helyzetéről, és a milánói sportlap értesülései szerint a klub elkerülheti a kulcsjátékosok kiárusítását, amennyiben ragaszkodni tudnak a következő három évet felölelő üzleti tervhez. A terv legfontosabb része a BL-be való visszatérés, illetve a…..
A Napoli 3:1-es vereséget szenvedett kedd este az FC Barcelona otthonában, s az 1:1-es első meccs után így elbúcsúzott a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásától. Mindez azt jelenti, hogy a Juventus már bizonyosan ott lesz a FIFA Klubvilágbajnokságon. A tervek szerint négyévente megismétlődő új sorozat…..
SuperTrezi 2024.03.14 08:05:16
@Shyr Kahn: Wiki szerint még nem született döntés a városokról.
A Juventus az egyik BL-hely megszerzését tűzte ki célként, de természetesen a klubvezetés tisztában van azzal, hogy az európai sorozat nem csak plusz bevételt jelent a klubnak, hanem plusz terhelést is, így Cristiano Giuntoli nyári erősítések előkészítésén dolgozik. A Calciomercato munkatársa,…..