Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmoker (Homo Trollicus)

0 bejegyzést írt és 2585 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
szmoker (Homo Trollicus) 2020.06.16 19:59:54
@Opportunista mikroba: 20 év felett minden nap ajándék.
A vasúti személy- és áruforgalom folyamatosan növekszik, így a forgalommal együtt a szállító járművek mérete is évről-évre nő. Az egyre súlyosabb tehervonatok vontatása újabbnál-újabb, erősebbnél-erősebb mozdonyokat igényel. Az Union Pacific Challenger sorozatú gőzmozdonya (kép forrása: Wikimedia…..
Attila garanciális laptopja úgy járta meg az Extrem Digital-on keresztül a HP márkaszervizét, hogy a hibát ugyan kijavították, de csináltak helyette egy másikat, nehogy hiányérzete legyen. Ezek után Attila úgy pattant le az EDigital ügyfélszolgálatáról, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az…..
szmoker (Homo Trollicus) 2020.02.27 11:30:13
szmoker (Homo Trollicus) 2020.02.27 13:19:25
@Opportunista mikroba: ha nem a szerviz, akkor a komornyik.
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
szmoker (Homo Trollicus) 2020.01.16 13:54:41
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
szmoker (Homo Trollicus) 2020.01.09 12:00:40
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.12.09 21:06:25
Marilyn Manson feldolgozta a Doors The End című klasszikusát, méghozzá azért, mert a dal a Stephen King klasszikusából készült The Stand (Végítélet) című sorozat egyik betétdala lesz, és ebben Manson is szerepel, ő játssza majd a piromániás Szemétláda Embert. Valamikor jövőre jön a sorozat, de a dal…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.11.23 23:50:51
@Fülig José: eretnek!
Sok fideszes módszert ismertünk meg eddig a különböző választási kampányokban, ám a mostani önkormányzati voksolás előtt a kormánypárt a legrosszabb pártállami időket idéző eszközöktől sem riad vissza. Nehéz eldönteni, ez annak köszönhető-e, hogy erősen tartanak a választás végkimenetelétől, esetleg…..
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
Történt pár hete, hogy A$AP Rocky híres rappert letartóztatták Svédországban, mert két társával együtt jól megvertek egy embert, aki állítólag követte őket. Van ilyen, más celeb is pipult már be, ha valaki zaklatta. Szóval A$AP Rockyt lecsukták, ami baromira nem tetszett nagy haverjának, Kanye…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.07.30 16:56:28
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.07.24 16:09:48
@erkölcsi hulla: persze. Mégis miért van ennyi garázs-websop? Erre van igény.
"Majd megoldjuk okosba, jóleszaz". Vagy nem :)
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.07.22 12:22:32
@ozur: én anno irreálisan alacsony áron, 930 forintért vettem Polaroid autós napszemüveget a Tescoban. Elírtak egy nullát, bizony, és tized áron volt kint.
A kasszánál kérdeztem, ezt így? Mondták, hogy igen, ha ez volt ráírva akkor így.
MediaMarktban is vettem 2500 forintos fotópapírt 250-ért. Így.
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
Falujáró motorvonat Orosz óriás 2019.07.01 10:31:22
A Transzmas-holding/NEVZ 4ESz5k sorozatú villanymozdonya a legnagyobb a világon. A héten Ukrajnában jártunk, ami a kapudrog lehet a poszt-szovjet térség óriásvonataihoz és óriásmozdonyaihoz. Talán az amerikai, kilométer hosszúságú vonatok közismertebbek, de igazán komolyan csak a szélesnyomközű…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.07.02 14:38:41
szmoker (Homo Trollicus) 2019.07.02 15:25:57
@Benbe: Ahhh... ez megmagyarázza :) elvtársaink átvették az angolból (booster unit) és... ez lett belőle :)
A JR Central további nagysebességű villamos motorvonatokat állít forgalomba 2020-ig, készülve a Japánban megrendezésre kerülő olimpiai játékokra. Az N700S sorozatba tartozó szerelvények a már évek óta megbízhatóan közlekedő N700 sorozat modernizált, továbbfejlesztett változata. A legújabb…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.04.23 00:01:11
@McBus6od: mármint ha majd Japán lesz magyar gyarmat :)
A vasúti közlekedést már a születésétől fogva végigkísérte a rekordok hajszolása, minden mérnök és vasúttársaság azon volt, hogy valamiben a legjobb, legerősebb, leghosszabb, legnehezebb... na és természetesen a leggyorsabb lehessen! A jelenlegi leggyorsabb, sínen futó vonat, a TGV V150. A…..
     Szarka László Csaba akadémikus a következőt engedte meg magának Körösényi Andrással szemben.  "Lehetséges-e például az objektív tudomány képé­ben tetszelgő, kőkemény globalista értékrendszer hirdetése az akadémia mint nemzeti közintézmény keretein belül? Normális körülmények között,…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.02.21 14:34:30
@ámbátor: Körösényi András a Soros-hálózat fizetett ügynöke, anyja pedig egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.
és / vagy
Palkovics László a Soros-hálózat fizetett ügynöke, anyja pedig egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.

A nemzetközi helyzet meg egyre fokozódik. Fene se érti ezt az egészet.
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.02.01 16:04:49
@Online Távmunkás: "Találtak egy se magyarul, se angolul nem tudó szövegírót."
A Word / akármi helyesírás-ellenőrzőjét azért ki tudta kapcsolni. Van ott szakértelem, nem vitás :)
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
szmoker (Homo Trollicus) 2019.01.11 14:49:54
Már több mint 15 éve, hogy a Concorde utoljára repült. Mivel a technológia minden más szempontból hatalmasat fejlődött az azóta eltelt időben, igazán furcsa, hogy ez volt az egyedüli szuperszonikus utasszállító repülőgép a világon, és megragadtunk a szubszonikus…..
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
Ha a bűvész azt mondja, hogy csak a kezemet figyeljék, mindenre kell koncentrálnunk, csak a nagy machinátor kezére nem. Mégis ezzel a módszerrel veri át a magyarok millióit évek óta a kormányzópárt. Ne gondoljuk ezért sem a Simonka György fideszes képviselő ellen folyó nyomozásról, hogy a lényeget…..
szmoker (Homo Trollicus) 2018.10.19 14:48:49
Vajon tényleg joga volt a nemesúrnak elhálni a nászéjszakát a birtokán élő leányokkal? Miért nem lehetett a főnemesnek a köznemessel házasodni? Mit jelent a mágnás kifejezés? Apró-cseprő titkok a címeresek nemesi előjogairól, kiváltságairól! Forrás: Wikipedia, Eszterházy család címere..
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
A Homárra sok elképesztően szövevényes sztori érkezik, miközben a hétköznapok tele vannak rém egyszerű, egyértelmű fogyasztóvédelmi kérdésekkel is. GYIK rovatunkban ilyenekre adunk rövidebb-hosszabb, sorvezetőként bármikor elővehető válaszokat. Ezúttal cipő témában. Nem vagyok egy balhézós típus,…..
szmoker (Homo Trollicus) 2018.08.26 10:42:27