Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Obrew

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyauuuuu dobta be a közösbe a Candy Conveyor linkjét, én pedig lecsaptam rá, örök hála neki. Szerepelt már nálunk hasonló játék: a cél a megfelelő cukrászipari termékek megfelelő kosárba juttatása szállítószalagok és robotkarok segítségével, ráadásként egyeseket még…..
Ha szereted az olyan játékokat, ahol egy kattintás után végtelen ideig nézheted, ahogy gyűlik a pénz és a kombó, akkor az Epic Combo Reduxot neked találták ki. Ha nem, kipróbálni akkor is érdemes. Rém egyszerű darabról van szó: lesújtunk egy bazinagyot a kalapácsunkkal az…..
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
Nem tudom, ki emlékszik még erre a posztra, rég volt, igaz sem volt talán. Sándor nevű beküldőnk egy arra meglehetősen emlékeztető, igazán fárasztó játékot küldött. Az IQ game az, amit a neve is ígér. Illetve, ahogy nekifutottam, inkább a gondolkodás flexibilitását teszi…..
Obrew 2012.01.06 00:16:35
@nattydread88: Ritka fém ;)
 Egy rövid kis összefoglaló az én szubjektív, 2010-ben megjelent albumok toplistájáról. Melyek voltak a legnagyobb meglepetések, melyek okozták a legnagyobb csalódást és a végére egy Top 5. Legnagyobb meglepetés 2010:Alvin és a Mókusok - Unplugged - Akusztikus LemezAz új…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Kettőnégy Gyárfeszt - Miskolc 2010.07.19 23:10:00
Obrew 2010.07.20 19:58:01
Ifjúkorom egyik kedvenc játéka; emlékszem, hogy órákig el tudtunk vele játszani egyszerűsége és gyakorlatilag nemlétező kihívása ellenére is. A videóból kihagytam, hogy a főellenfeleken kívül egy ellenfelet sem kötelező megölni, így a 8 pályából haton csak simán át lehet rohanni. Az eredeti videó…..
Döbbenetes élmény a Small Worlds, nem is a flashjátékipar, inkább a művészet remekének kell tekintenünk. Játszani amúgy sem nagyon lehet benne: mehetünk jobbra, balra és ugrálhatunk – ennyi. Az egyszerű játékmeneten túl azonban ott a felfedezés öröme, ami minden…..
Obrew 2009.11.20 09:36:45
A vízipipa rovat első videó-epizódja, amelyben a vízipipa használatát és a hozzá szükséges kellékeket mutatom be. Egy-két dolog kimaradt a videóból, de hamarosan bepótolom.Köszönet PiPi barátomnak a kamerázásban nyújtott segítségéért!-----------------------------Zene:Poets…..
Páran érdeklődtek a vízipipával kapcsolatban (milyen dohány megy bele, hogy is van ez, stb..), úgyhogy úgy döntöttem készítek egy vízipipás VIDEÓt!Szóval, most nem egy új játékvideó állását láthatjátok jobb oldalt, hanem a vízipipásét.A következő játékbemutatóm…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Második mai játékunk pedig a Totem Destroyer 2, aminek az első része nagy siker volt nyáron. Emlékeztetőül: egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A játék erősségei a jól modellezett fizika, a most már…..
A Super Stacker azért került a rövid játékok dömpingjébe, mert csak 12 pályája van, de egyébként korrekt logikai játék. Kicsit hasonlít a Perfect Balance-ra, a feladat ugyanaz: az elemeket úgy kell egymásra pakolni, hogy ne boruljanak le.[alternatív link]..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..
Obrew 2008.08.13 11:29:51
Obrew 2008.08.13 12:09:13
FantasticContraption.com/?designId=394674

lassan de biztosan működik :D
Obrew 2008.08.16 13:50:29
FantasticContraption.com/?designId=467261 egyszerű megoldás a bonus7a-ra