Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolot

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Öngyilkos szüzek 2009.01.26 16:30:00
Kifejezetten erős ma az ismeretterjesztő vonal, úgyhogy kezdjünk is ezzel. A vörös cárok (Duna, 20:40) című orosz sorozat a legismertebb orosz politikusokat mutatja be magánemberként, a mai részben például Gorbacsovot. Akit nem izgat Mr. Peresztrojka az megnézheti helyette annak a…..
A Saturday Night Live legutóbbi adásának sírvaröhögős digital shortja Justin Timberlake-kel és állat szöveggel. ..
A Magyar Televízió az év médiatámogatója. A Magyar Fesztivál Szövetség (MFSZ) szerint 2008-ban az MTV tette a legtöbbet a hazai turisztikai és kulturális események népszerűsítéséért. A köztévé huszonhét fesztivál és tizenöt komoly-, illetve könnyűzenei koncert sikeres…..
A Guiness Rekordok Könyvének legfrissebb kiadásában a Lost mint a legtöbbször letöltött tévéműsor szerepel, ennek örömére beágyazunk három fanvideót, amiket nagyon ráérő rajongók raktak össze, és az ötödik évadot hivatottak felvezetni. Az elsőt mellesleg igazi promónak is…..
zsolot 2008.09.18 22:57:15
comment:com Elment a Hang 2008.09.03 11:29:00
68 éves korában elhunyt Don LaFontaine, a trailerek koronázatlan királya. Jellegzetes és lenyűgöző hangját nem csupán filmek, hanem tévésorozatok trailereihez is kölcsönözte, így mi is nagyon sajnáljuk, hogy többet nem hallhatjuk. Pályafutása során 5000 filmelőzetes és mintegy…..
A nyúlon túl Ber 2008.08.29 12:25:12
zsolot 2008.09.01 14:44:09
Hank visszaérkezik LA-be apja temetése után, és rögtön Karenbe ütközik, hát nem kedves a csajtól, hogy kijött elé? Hát nem. Mert Karen Bill elé jött ki, aki szintén most érkezett, ráadásul ugyanazzal a géppel, csak az első osztályon. A szokásos torzsalkodás után Bill…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
zsolot 2008.07.16 18:28:33
Amennyire nehéz volt tegnap megtalálni a sorozatok között megbúvó jó filmeket, pont annyira kell ma koncentrálni, hogy el ne vesszen az a néhány kósza epizód a mai, kifejezetten gazdag kínálatban. Elképzelhető ugyan az estének egy olyan forgatókönyve is, ami a szokásos Monktól…..
David Blaine bevállalta, hogy 17 percen túl is képes visszatartani a lélegzetét, és mindezt élő tévéadásban, Oprah Winfrey műsorában kívánta bebizonyítani. Itt egy videó róla, lehet találgatni, hogy csinálta. ..
A CBS promósai vágták össze ezt a kis videót nekünk, amiből kiderül, milyen lenne a Helyszínelők főcíme, ha a sorozatból mondjuk sitcomot készítenének. ..
zsolot 2008.04.21 23:50:38
Hejj, de fasza kis rész volt ez a hetes is, egyem meg a kis szívüket a készítőknek. A főszál is haladt előre, Jackből nem sokat kaptunk, de annál többet a koreai párból, és ige, van két (vagy inkább három) vaddöfakk jelenet is. Az ugrás után a jövő heti epizód promója,…..
A kezembe akadt egy PestiEst, illetve valamelyik konkurense. Régebben is nagy kíváncsisággal olvastam benne az apróhirdetéseket, mert igen ironikus és éles képet ad kultúránk egy szeletéről. Nyilván semmilyen szempontból nem reprezentatív, viszont realisztikus képet mutat. Ilyen…..
Mai alanyunk közkívánatra került be a rovatba, és azt bizonyítandó, hogy semmi bajunk sincs vele. Ali Lartert pölö nagyon nem szeretjük, és nem is fog itt szerepelni soha, de George Eads jó fejnek tűnik, és kissé egydimenziós karaktere ellenére is jobban szeretjük, mint Gary…..
Az a legnagyobb bajom ezzel a sorozattal, hogy olyan kurva lassan bontják ki az egyes szálakat, hogy beleőszülök, pedig Loston edzett, türelmes sorozatfüggő vagyok. Ismét nem nagyon haladtunk előre semmit, pdig lett volna mit, de sebaj. Eheti díjnyertes visszatérőnk Knox, akinek…..
Mindjárt vége a hétvégének, vasárnap este a nyugodt punnyadásé, ehhez próbálunk agyzsibbasztó műsorokat ajánlani, aztán le ne essen a sörösüveg a hálós atlétás hasról. A TV2 ma estére Vasálarcost kínál nekünk, ami tulajdonképpen lehetett volna akár még kurva jó film…..
Ha majd valaki egyszer tévésorozatot akar írni, emlékezzen vissza erre az epizódra: ha elfogy az ötletünk, és kurvára nem tudunk mit kitalálni, akkor ilyen epizódokat fogunk összekalapáni. A filler kifejezés mellé én javasolnám a Websternek, hogy csak ennyit írjon be: Lost, 2 évad…..
Az tök egyértelmű, hogy az előszilveszterezéstől elgyötört idegeinknek ilyenkor egy Bud Spencer & Terence Hill-film tehet a legjobbat. Mondjuk Az ördög jobb és bal keze nem a legjobb filmje Mario Girottinak és Carlo Pedersolinak, de nem baj, egy-két jó poén azért akad benne (RTL,…..
comment:com Laza péntek 2006.12.29 13:07:00
Nekem sem a kedvenc gyerekfilmem a Hahó, a tenger!, de még mindig értelmesebb, mint mondjuk a Kipurcant a a bébicsősz, anyának egy szót se! című filmalkotás, ami egy sávban fut vele. Kicsit túl van komolykodva a Hahó, a tenger!, a srác, aki lelki válságban van, mert kistestvére fog…..
zsolot 2006.12.30 02:43:20
zsolot 2006.12.30 03:06:44
Úgy látszik, hogy a Maffiózók stábjának másodvonalas tagjai fejében megkondult a vészharag, és szépen lassan rádöbbennek, hogy az aranytojást tojó tyúk (ebben az esetben a sorozat) levágásával lehet visszamenni dolgozni, Steve Van Zandt esetében ez mondjuk jelenthetné a Bruce…..