Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcstaal

1 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó sajnos nem ilyen..
marcstaal 2023.12.15 09:04:03
@eurocat2k: Minden szavad a helyén. Egyik másik külföldön játszó srác egyébként egész jó, de ehhez a magyar jégkorongnak nevezett biznisznek semmi köze. Ez a Ladányi is milyen ügyesen visszatalált a perselyhez, miután bedöntötték a győri projektet és átbasztak egy csapatnyi fiatalt.
És akkor a kangyal meg meg szakérteni a tv-be :) De amíg mindig mindenki csak polkorrekten hümmög, úgysem változik semmi. Félanalfabéta edzők tömkelege az utánpótlásban, kabaré. Egy e-mailt nem tudnak helyesírási hibák nélkül kiküldeni...
Csányi és Pozsgai nem játszanak Svédország ellen..
marcstaal 2023.05.19 11:47:54
@eurocat2k: erre válaszolva jelezném, hogy az összes fenti hozzászólásoddal hasonlóképpen egyetértek.

A tegnapi svédek elleni borzalom tökéletes helyzetjelentés volt minden tekintetben.

Stúdióban szakért Ancsin, aki edzőként szénsavas ásványvizet itat a padon a játékosokkal, mert abban buborék van, amitől majd sok lesz bennük a "zoxigén".

Kint a lelátón a magyar hoki gyurcsány ference beszél a kakasülőn lévő magas lóról és véleményez mindent arisztokratikus arroganciával.

A padon edző pápák, akik nemzetközi szinten jegyezhetetlenek és egy vezetőedző, aki inkább nálunk veszi fel a nagy zsét, mint hogy valódi versenyhelyzetben küzdjön meg napi szinten a folyamatosan fejlődő konkurenciával.

Szögezzünk le valamit! Az A csoport nem az ELIT!!! Az ELIT legfeljebb 10 csapat a világon. Utánuk jönnek a dánokhoz fogható elit közeli országok (hívjuk őket liftezőknek). És csak utánuk a hozzánk hasonlók, akikre leginkább az jellemző, hogy csak a jégkoronghoz imitt-amott hasonló sportot űznek.

Belátom, sokan nagyon jól megélnek ebből a katyvaszból és semmi érdekük nem fűződik ahhoz, hogy érdemi előrelépés legyen. Ez már UP szinten is így van. Amíg fent tudják tartani ezt a rózsaszín ködbe burkolt fantazmagóriát, hogy nekünk itt bármi közünk van bármihez, addig elég a duma. Pár száz egyszerű ember mindig kimegy majd sörözni a válogatott meccseire, fotózkodik a sztárokkal, akik szépen lassan úgyis a volánban kötnek ki a napi szintű grind alternatívájaként sokkal több pénzért.

A játékosaink pedig... Őket nem bántom. Ők eszközei ennek a szélhámosságnak. Elhiszik, hogy pár ilyen svédek elleni meccs és az majd segít felvenni a tempót... Akkor majd ők is technikailag tökéletesen és gyorsan fognak korcsolyázni, ütőkezelésük, passzaik, lövéseik, helyezkedésük mind mind ELIT szintre fejlődik. Sajnos nem

Az, hogy vajon minden kerettag odavaló-e, vagy vannak egyenlőbbek, örök kérdés. Talán az sem egészséges, ha egy külföldi nevelésű játékost úgy magasztalnak az égig, hogy amúgy csak egy ezredik nulla a saját közegében.
JLE: Sose volt elegendő jó bekkünk, de miért?..
Henrik Nilsson maga jelentkezett a válogatottba..
marcstaal 2022.11.11 12:46:11
@KCs: és tényleg... Kipukkadt ez a lufi is sajnos, a kutya se kíváncsi már erre a belterjes társaságra
Liga 2: a legfontosabb most a brandet felépíteni..
marcstaal 2022.08.30 14:24:49
@KCs: A lényeg ez: "Az U25-ös bajnokság alapvetően még TAO-ból finanszírozható"
Csak egy újabb szemfényvesztés. Andersen liga...
Akkor már inkább Münchausen
Történelem az NHL-drafton: szlovák 1/1-es és 1/2-es..
marcstaal 2022.07.27 09:17:47
@Antibes: Körülnéztél már a magyar edzői körökben? Ki kinek a kije és mennyit keres? Van egy új kedvenc szavam, a söpredék. Na az jut róla eszembe. Magyar hoki nincs és nem is lesz. Játszanak itt is valamit jégen a világ legdrágább cuccaiban, de ha a svédek meg a szlovákok hokiznak, akkor ezt ne hívjuk mi is annak.
Távozik Sean Simpson..
marcstaal 2022.05.24 08:18:52
@manga2: Ezt én is így látom. Bemákolhat ez a brigád bárhogy egy A csoportos részvételt, közük nincs ahhoz a szinthez. És ezzel semmi probléma nem lenne, ha nem a szapporói tuskók fújnák a passzátszelet és vakítanák az egyre fogyatkozó szimpatizánsokat, hanem egy hozzáértő szakmai stáb dolgozna szisztematikusan lépésről lépésre.
Ez a társaság, aki manapság irányítja a honi jégkorongot, sajnos egy zsákutca. De kit érdekel, nekik legyen jó és kész.
marcstaal 2022.05.24 08:21:26
@Dallanan: Szapporót a japánok meg nem adott gólja miatt. Mák
Az Ó, Riviéra korszaka véget érhet, ha így van, valami újat kell építeni..
marcstaal 2021.12.10 08:10:17
@KCs: ez jó
Ezekkel a sorokkal meccselünk a fehéroroszok ellen Hetényi (Arany) – Macaulay, Stipsicz, Erdély, Hári, Magosi – Szirányi, Szabó D., Papp, Bartalis, Terbócs – Tóth G., Csányi, Galanisz, Tóth R., – Horváth. Pozsgai, Mihály, Révész, Vas, Szita...
marcstaal 2021.04.22 09:33:38
@DominiKing: Hári egy nagyszerű képességekkel megáldott hokis. Nagyon látja, érzi a játékot és a pályát (olvassa, ahogy manapság a sok idióta mondja), de olyan mértékben primitív és egyszerű, hogy képtelen igazán kinőni magát. Ezért is van otthon
Megvannak a sorok is az osztrákok elleni meccsre Rajna (Arany) – Stipsicz, Macaulay, Erdély, Hári, Terbócs – Szirányi, Szabó D., Papp, Bartalis, Magosi – Garát, Tóth G., Csányi, Galanisz, Tóth R. – Horváth, Pozsgai, Mihály, Révész, Vas, Szita...
A Fehérvár a kupakudarc miatt kirúgta Karhulát..
marcstaal 2021.04.07 20:00:29
@DominiKing: otthon nincs képzett edző, de ha lenne, azt biztos ellehetetlenítené a többi tulok.

Egy volánnak egy debrecent mindentől függetlenül is agyon kellene verni nullára edző ide vagy oda.
Újra munkában a férfi válogatott   Arany Gergely G FTC-Telekom Hetényi Zoltán G DEAC Rajna Miklós G UTE Garát Zsombor D MAC HKB Újbuda Horváth Milán D Hydro Fehérvár AV19 Macaulay Scott D MAC HKB Újbuda Pozsgai Tamás D MAC HKB…..
Titánok–MAC HKB Újbuda 2-3 Kasperi Vuorinen: – Szerettünk volna jól kezdeni, de nem sikerült. A második harmadban már jól hokiztunk, csak összeszedtünk néhány kiállítást, és riválisunk ebből szerezte meg a győztes találatot. Úgy hisszük, a saját kezünkben van a sorsunk, ennek megfelelően…..
Magyarország U20–Fehéroroszország U18 2-3..
marcstaal 2021.02.15 10:33:52
@KCs: Ez így van. Szomorú és szánalmas egyben. Tanulatlan, primitív "edzők" dagonyáznak a számolatlanul költött tao pénzeken. Ahogy egy barátom mondta régen, amíg lószar van, veréb is van.
Nem a gyerekek hibája, hogy fényévekre vannak az elittől. Kitől tanuljanak?
marcstaal 2021.01.08 11:10:40
Opten Vasas HC–MAC HKB Újbuda 2-5 Ladányi Balázs: – Talán lehetett volna több a meccsben, talán vissza lehetett volna hozni, de nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk. A védekező harmadban kevés férfi van közöttünk, aki meri vállalni a fájdalmat, ennyi lövést nem szabad engedni az ellenfélnek,…..
3 pontot hoznának a Jegesmedvék Nagymihályról..
marcstaal 2021.01.08 11:01:40
Is