Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnlineMarketingFelsőfokon

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közösségi média 2021-ben minden eddiginél fontosabbá válik. Így összegyűjtöttem a 6 legnépszerűbb közösségi média trendet, hogy jövőre még több ügyfelet érj el! Készen állsz? Akkor vágjunk bele! A közösségi média az elmúlt években értékes csatornának bizonyult az ügyfelek és a vállalatok között.…..
Jelenleg Írország adatvédelmi bizottsága (DPC) vizsgálja az Instagramot a gyermekek személyes adatainak platformon történő kezelése miatt. A közösségi média platform tulajdonosának, a Facebooknak nagy pénzbírságot szabhat ki, ha kiderül, hogy az Instagram megsértette az adatvédelmi törvényeket. A…..
Tavaly szeptemberben startolt az Egyesült Államokban a Facebook felhasználók számára készült hivatalos társkereső szolgáltatás, a Facebook Dating, amely mostantól már Európában is elérhető. Szolgáltatásainak nagy része azonos más társkereső alkalmazásokkal, de néhány lehetőség kihasználja a…..
A Facebook Messenger használata határozottan megváltozott 2020-ban. Már áprilisban Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója megjegyezte, hogy a Messenger videóhívások száma megduplázódott a COVID-19 okozta lezárásak idején, míg egyes kategóriák, mint például a csoportos videócsevegés,…..
Mást sem látunk nap mint nap a magazinokban, reklámkampányokban és főként a közösségi médiában, mint a foltok és narancsbőr nélküli hibátlan bőrt, tökéletes alakot, fehéren vakító fogakat. Nem csoda, hogy elkezdtük összehasonlítani magunkat a látottakkal és irreális elvárásaink lettek, holott sokan…..
Szépségszalonodat szeretnéd felfuttatni a közösségi médiában? Nem éred el a kívánt eredményt és egy kis segítségre lenne szükséged? A közösségi média nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépj jelenlegi és potenciális ügyfeleiddel, nagyobb tudatosságot teremts szolgáltatásaiddal kapcsolatban, és…..
Annak megértéséhez, hogy mit jelent az értékesítés kifejezés, kezdjünk egy forgatókönyvvel. Korán felébredsz, és kocogsz az utca sarkán lévő Starbuckshoz. Megállsz, kivárod a sorod, hogy rendelj egy tökfűszeres tejeskávét, miközben az e-maileket átlapozod az iPhone-odon. Utána hazatérsz, felveszed…..
A nagy port kavaró, új Netflix filmről, a The Social Dilemma-ról már megjelent egy cikkem a héten. Ha még nem láttad, ide kattintva olvashatsz róla. A filmben a különféle közösségi platformok készítői, fejlesztői szólalnak meg a közösségi média felhasználókra vonatkozó manipulációiról. Most a…..
Egy vendéglátóipari egység tulajdonosa vagy? Éttermet, kávézót, cukrászdát üzemeltetsz? Akkor pontosan tudod, hogy online jelenléted elengedhetetlen! A közösségi média rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy népszerűsítsd vállalkozásodat, bővítsd vendégkörödet, de ha nem megfelelően használod, nem…..
OnlineMarketingFelsőfokon 2020.10.08 16:02:36
@MaliArti: Örülök, ha hasznosnak találtad! :)
A közösségi média szükségszerűségének megkérdőjelezése nem új keletű, és gyakran indokolt téma. Mai világunkban a közösségi média összekapcsolódik az önértékeléssel, az internetes zaklatással és az autóbalesetekkel is. Ez utóbbinál például a figyelmetlenség az egyik elsődleges ok, és mégis, továbbra…..
A mai digitálisan vezérelt világunkban a közösségi média megfelelő kihasználása mindenképp szükséges azok számára, akik relevánsak és versenyképesek akarnak maradni - ide tartoznak a haj- és szépségszalonok, különféle beauty-szolgáltatást nyújtó vállalkozások. Annyi növekedési és kapcsolatteremtési…..