Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geot

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag nem egyértelmű sokaknak. Mindenki aki él és mozog zöldítse a kék portálokat...
geot 2013.04.06 14:02:21
Álldogál egy kis portál az ablakom alatt. Egy furcsa szobor jelöli ha az ember nem a scannert nézi. Senkinek nem árt, nem befolyásol semmit. Tény, hogy erősebb rezonátorokkal van felszerelve, de hogy miért kell lövöldözni rá XMP-vel... A fene tudja. Mindenestre a barbár rongáló jött, lött, ment...
Racemachine Már fut! 2010.11.26 07:35:00
Hajnali egykor apu leszállt a bringáról, magasba emelte, és megkötötte a masnit a futócipőjén! Kezdetét veszi a verseny harmadik része, a futás. 844 km-t kell maguk alá gyűrjenek. Bár Sundin és Uwe hamarabb szállt le a bicóról, apu azt üzente, 'ők úgy mozognak, mint a múmiák,…..
Racemachine Feri sk 2010.11.20 02:49:24
"szisztok népem! tegnap este világosodott meg az elmém,hogy hova,és miért is jöttűnk, így az a helyzet állt elő, hogy az előttem lévők versenyzőből menekülőkké váltak.. csak idő kérdése,remélem, és a tavalyi taktika sikeres lesz. üdv mindenkit :Fecó üdvőzlők…..
Futóblog E.Cs. 2010.06.02 22:21:00
Rémes idő volt hétfőn és kedden, nem jutottam el futni. Kedden végül gyúrtam egy kicsit mellre (bár ezt sem csináltam volna meg, ha Winkler Róbert barátja és életmód-tanácsadója, Herczegh Gábor nem küld motivációs SMS-t), volt egy kis has is, bedurrant, izomláz másnap, de nem…..
Az edzéstervbe még nem néztem bele, mert mozgásterem a hétvégén egyáltalán nem volt. Barátom és életmód-tanácsadóm, Gábor deréktáji panaszok miatt kiszállt a projektből, így a Börzsöny lankái is bebukták – egy magányos kocogás kedvéért nem autózok kétszer negyven…..
Korrektorblog Kornertörvény 2010.05.18 09:53:00
From: olvasó To: Index Fw: Staff Kedves Indexem! Kicsit elcsépelt a mondanivalóm*: Ezt: "Az úgynevezett három csapás..."** stb. pl. ti elkezdhetnétek következetesen "három dobás"-nak nevezni. Nem is elsősorban az eredete miatt, hanem azért, mert úgy lenne neki…..
Kaszala Jánosról, az egykori magyar válogatott csatárról többször írtunk. A 32 éves hokis 2006 óta Új-Zélandon játszik, volt gólkirály és a bajnokság MVP-je. A legutóbbi szezonban – harmadik nekifutásra – az egyéni sikerek után megszerezte csapatával a bajnoki…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Haladunk, haladunk. Múlt csütörtökön a Futóblog csapata magas szinten képviseltette magát a Monspart Sarolta nevével fémjelzett margitszigeti Futóklubban. Józsi valahol a budai oldalon parkolt, és az alapján, amilyen cseppmentesen iddogálta a limonádét a Csacsacsában,…..
Futóblog Tudományos ambíciók 2009.07.15 08:42:00
Valahogy úgy állt be a szervezetem, hogy hetente egyszer kívánja a nagyobb távot, konkrétan a 20 km körült. Ha esik, ha fúj. Mostanában leginkább párás dögmeleg volt, és furcsa, de igazán különös, hogy akkor is. A perverzitást lehet még fokozni, most például dzsekit is vettem…..
geot 2009.07.15 11:22:19
A világbajnokság tizenegyedik napján kialakult a negyeddöntők mezőnye, és lejátszotta utolsó A csoportos meccsét a magyar válogatott. Eldőlt az is, hogy rajtunk kívül Ausztria zuhan a divízió 1-be, szomszédainknak megint nem sikerült megkapaszkodniuk a legjobbak között. Kedden…..
"Magyarország hokiország akar lenni, az ehhez vezető útnak része, hogy a válogatott sokkal erősebb csapatokkal találkozik" – mondta az MTI-nek Pat Cortina a vasárnapi 0-9 után. A meccsen súlyos sérülést szenvedett Benk Andrást megműtötték, jól van. "A…..
geot 2009.04.27 22:42:50
@hokikori: Köszi! Remélem azért Cortina nem bánja, hogy nem ott volt. (Na jó, a német lapoknak mondhatja, hogy bánja.)
Transzparenstervező versenyt hirdettünk, azzal, hogy olyan drapériát alkossunk, amellyel színvonalasan hívhatjuk fel a svájci publikum, valamint a döntéshozók figyelmét a 2014-es magyar vb-pályázatra. Ahogyan a meztervezéskor, úgy most is sok olvasónk bizonyult módfelett…..
Autófília Bal zseb – Jobb zseb 2009.04.10 08:00:00
Nem fogunk politizálni most sem, ezt a jó szokásunkat megtartjuk.Arra szeretnék némi számolgatással rávilágítani, vajon ténylegesen mibe is kerülne az államnak az új autó vásárlások támogatása.Szükség lenne-e rá?Lesznek érvek mellette és ellene.Kezdjük a számtannal, mert a…..
Szombaton reggel azt határoztuk el, hogy két dolgot határoztunk el: az első, hogy lefoglaljuk a nyaralást, amin kábé két hete kotlunk, Excel táblázatokat futtatunk, nézzük a weblapokat PRO és KONTRA, egyszóval nehéz dolog, különösen limitált büdzsén (jövőre horvát…..
Én is nekiduráltam magam felvenni a tempót és a versenyt a futóblog férfi eminenseivel (a lányokat nem hozom szóba, nem nyerhetnek). Sajnos technikai problémákkal küzdöttem, így a kimondottan szerény hozzájárulásom nem fog látszani az eredmények között, de nem is bánom, mert…..
Egészen szokványos reggelre ébredtem péntek reggel is. A sötétítőn nem szűrődött át a napsütés ragyogása, s a zubogó eső sem nyomta el a kinti neszeket. Ám éreztem, hogy valami új van a levegőben. Valami szokatlan, valami, amit rég éreztem utoljára. A Föld műholdas képét…..
           - Vasárnap déltájban elmentem korcsolyázni. Nagyon határozott fogalmaim és elképzeléseim vannak ugyanis a sport és mindennemű testmozgás szükségességéről és hasznosságáról ezért korcsolyát is vittem magammal, hátha…..
Az volt nekem ez a szmogriadó. Több embertől hallottam, hogy otthon hagyta a páratlan rendszámú autóját. Az enyém páros és egyelőre muszáj vagyok használni, ezért én a város határában hagytam hazajövet.Mondják, holnapra feloldják a szmogriadót. Nem értem miért. Mondjuk egy…..
A játékvezető-testület segítségével sorozatot indítottunk. Kedvenc sportágunk szabályai nem egyszerűek. Megkíséreljük végigvenni a fontosabb pontokat. Néhány részen át a cserékről írunk. Először is: milyen szabályok szerint lehet változtatni a pályán lévők…..
Zsarufika Könnyű préda 2008.11.11 13:00:26
Na, ettől megint hanyatt vágtam magam! Nem elég, hogy semmit nem csinálnak a rendőrök, de hogy javítsák a statisztikát magát a feljelentőt is kihallgatják rabosítják.A rendőrség hivatalos személy általi közokirat-hamisításban való bűnsegédlet…..
„Édesem, hány N-(L-α-aszpartil)-L-fenil-alanin-1-metilészterrel kéred a kávét?”Nem minden, ami édes, természetes, mint a cukor.KORONÁSCUKOR„Édesem, hány β-D-fruktofuranozil-α-D-glükopiranoziddal kéred a kávét?”Nem minden, ami természetes,…..
geot 2008.10.28 17:20:33
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
geot 2008.10.06 08:00:07
A sztori marketing szempontból nem rossz, de az elég visszataszító, hogy spammelnek.

Én a múltkor ilyen spamet kaptam tőlük:


2008/8/14 Szûcs Edina

Szia!
Ezt nem fogod elhinni: apukám a hétvégén bérelt egy vízibiciklit, és féltestvéremmel együtt összeütköztek egy vitorlással. Nem tudom miért nem vették észre, de olyan messzire tekertek a parttól, hogy csak egy hajókürtre lettek figyelmesek. A menetrendszerinti hajó jelent meg mögöttük, ahogy éppen elhagyja a
kikötőt. Erre persze jól megijedtek, és nem vették észre, hogy a másik irányban pedig egy vitorlás száguld feléjük. Tekertek, tekertek aztán csak
üvöltést hallottak, na meg az iszonyatos csattanást, ahogy a vitorlás nekiütközött a vízibiciklinek. Szegény féltestvérem (Judit egyébként)
kirepült a vízbe, apám pedig utána ugrott, hogy kimentse. Biztos láttál már olyan vízibiciklit, aminek két delfinből van a teste. Nos ez is ilyen
volt, az ütközéstől leszakadt az egyik feje. Pech. Mire apám kimászott volna karjában Judittal, a vízibicikli fél oldalra dőlt és lassan süllyedni
kezdett. Még az volt a szerencse, hogy a vitorlás visszafordult és kimentette őket.

Nem értem apámat, hogy lehet ilyen felelőtlen? A kölcsönzős kiszámlázta az egész vízibickli árát. Kitalálod, hogy mennyi volt?
Hetven ezer forint. Törlesztjük majd családilag.

Na mindegy, azért fel a fejjel.

Néztem most is néhány érdekességet a netről:

"Adunk most Neked egy LG LCD TV-t, ha veszel egy lakást, akár 0 Ft-al! Ez jó, akár 0 Ft a részedről, de a TV-t már viheted is!

Zugló legjobb részein építünk, vannak azonnal költözhető lakások is, közvetlenül a beruházótól vásárolhatsz és mindent egy helyen elintézünk Neked!

Szeretettel várunk: Nagy Lajos Király útja 212. ( Erzsébet Királyné útja sarok, Hermina Residence Bank Center )

Hermina Bau

Júniusban, az első 8 Vásárlónk között egy Tengerparti nyaralást is kisorsolunk! Szívesen elutaznál egy szuper helyre a mi költségünkön?

750 ezerért 2 garázst adunk, 3.000.000 Ft os álomkonyhát kapsz ajándékba, ha a Hermina Happy Land-ben vásárolsz tetőkertes lakást, akár már 290e Ft-os nm áron!

Sok ajándék, rengeteg kedvezmény, szuper lakások, alacsonyabbnál is alacsonyabb árak és kitűnő, ellenőrizhetően csúcsminőség, ez a Hermina Bau!

Ezt a levelet a
www.csajozunk.hu helyett most a www.pasizunk.hu továbbította.
Leiratkozás

Szerintem tök jó, én már utána néztem, valószínűleg veszek itt lakást, ajánlom neked is!

Edina