Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Német Bertalan

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProtoHype Itt a Hyundai IONIQ 5 2021.03.01 15:09:32
Régóta az egyik legjobban várt elektromos autóról hullot le a lepel, a Hyundai IONIQ 5-ről. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy igazán karakteres és jövőbe mutató design-al megláldott autót kaptunk, amely úttörő lehet az elektromos autóiparban, és nagyon úgy tűnik, hogy ár-érték arányban is nagyon jó…..
ProtoHype Mercedes - Benz EQA 250 2021.02.02 08:00:00
A Mercedes is egyre aktívabban kíván szerepet vállalni az elektromos autózás terén, és igencsak tetszetős modellekkel rukkol elő, amelyek nem csak szemetgyönyörködtető designe-t kaptak, hanem teljesítményre, és felszereltségre is igen kecsegtetőek. Most a legfrisebb és egyben legkisebb elektromos…..
ProtoHype Xiaomi Mi Air Charge 2021.01.29 13:39:01
Valami elképesztő találmánnyal rukkolt elő a Xiaomi. Az Mi Air Charge egy olyan készülék, pontosabban egy olyan vezetéknélküli töltő, amellyel elég egy helyiségben lenni, hogy tölthessük vele az okoseszközünket. Maga az eszköz elég letisztult formavilágot kapott, nagyjából az új X-Box Series X-re…..
ProtoHype Tesla Model S 2021 2021.01.28 10:26:25
Megérkezett a Tesla Model S 2021-es változata, amely végre elég komoly faceliften esett át, és hamarosan sorozatgyártásra is kerül.    Nagyon sokáig nem voltam oda a Teslákért, de az utóbbi időben egyre jobban rápörögtem a témára, és hát, hogy is mondjam, igazi fan lettem. De az igazi áttörést a…..
Ebben a bejegyzésben két nagyon jól bevált módszert mutatok be neketek, amivel elkezdhetetitek a minimalizmust, és sikerélményetek lesz benne. Az első módszer, amit azoknak ajánlok, akik lassan szeretnének belevágni a minimalizmusba, és megfontoltan akarnak megválni azoktól a dolgoktól, amiket…..
MODESTY Upgrade? 2021.01.15 08:00:00
Szinte fél évente dobják piacra a tech cégek új készülékeiket, legyen az telefon, tv, laptop stb. Biztosan meg kell vásárolni mindig a legújabb, legaktuálisabb modellt? Az ember már csak a fejét kapkodja, annyi irányból dőlnek rá a reklámok, és annyi gyártó közül tud választani, hogy már maga sem…..
MODESTY Mit jelent a minimalizmus? 2021.01.12 13:38:35
A minimalizmust sokféleképpen lehet értelmezni. Van aki anyagilag minimalista, van aki a minimalizmust mint stílust szereti, és vannak azok, akik egy teljes életet élnek eszerint az irányzat szerint. Ebben a bejegyzésben kifejtem, mit is jelent a minimalizmus mint életforma. A minimalizmus mint…..
Német Bertalan 2021.01.14 18:48:12
@Real_Time: Mint nagyon sokmindent, ezt sem szabad túltolni, és szélsőségebe átvinni. Nyilván, vannak olyan emberek, akik extrém minimalisták, akiknek egy táskában elfér minden használati tárgyuk, de ez egyáltalán nem a követendeő példa. Véleményem szerint mindenkinek meg kell találnia az aranyközéputat ebben is, és nem túlzásba vinni, mert akkor pont az ellenkezőjét érjük el a minimalizmussal, egy plusz stresszfaktorral lesz több az életünkben.
Német Bertalan 2021.01.14 18:52:27
@MAXVAL birсaman közíró: Pedig rengeteg minimaltisa életmódot folytató nő van, sőt például itthon szinte kivétel nélkül csak olyan blogot olvastam minimalizmusról, amit nők írnak, és a külföldiek között is szép számmal akadnak hölgyek, akik ezzel foglalkoznak. Szerinted nőként miért nem lehet alkalmazni a minimalizmust?