Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasdrubai Barcas

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz EPP tagságának megszűnésével a meghatározó kormánypárt hátat fordított annak a kereszténydemokrata irányvonalnak, ami sosem volt igazán jellemző rá. Tudjuk, hogy a Fidesz anno még „kis SZDSZ”-ként indult, és bár Fodor Gábor távozásával a liberális irányvonal meggyengült a politikailag már…..
Segítsünk Ungváry Krisztiánnak egy emlékezéshez méltó, nem elsunnyogott eseményt tartani a náci tábornok tiszteletére! Ungváry Krisztián 2021. február 11-én, csütörtökön, 18.05-től, a Széna tér és Csalogány utca sarkáról indulva szervezte meg idén már 3. alkalommal a náci SS-tábornok, Gerhard…..
Az ellenzéki pártok vezetői nem csak formai okokból ülnek egymás mellett az asztalnál Befagytak a pártprefenciák januárra címmel friss felmérési adatokat közölt a Republikon. Eszerint konzerválódtak az eredmények: a kormánypártok támogatottságában kimutatott, csökkenésről tanúskodó trend megállt,…..
Hasdrubai Barcas 2021.02.02 19:54:12
@kvadrillio: "EGYIK PÁRT SEM ÉRDEMLI A MEGVÁLASZTÁSÁT !"

Igazad van!

Minden hatalmat senkinek!
Hasdrubai Barcas 2021.02.02 19:56:51
@Tölgyes Péter:

Látom te is kihagytad az összegzésből azt a 3-4 millió levélszavazatot, amit a Fidesz fog kapni a határon túli magyaroktól!
(kopirájt by Biden)
Hasdrubai Barcas 2021.02.02 19:59:05
@Tölgyes Péter:

Látom sikerült eljutnod addig a pontig, hogy mért ne a Fideszre savazzak!

Ha lehetne néhány szót arról is, aztán mért savazzak az ellenzékre!
(mán azon kívül, hogy az Orbán szar....)
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
Hasdrubai Barcas 2021.01.25 19:21:47
@chrisred: " Ja, az áfa egészen 27%-ig csökkent."

Nem emlékszem pontosan!

Segítsél mán kicsi vörös-kém!

Ki emelte az ÁFÁ-t 2009 júliusában 20-ról 25 százalékra??????

Köszi a segítségedet!
Hasdrubai Barcas 2021.01.25 19:25:18
@chrisred: "Ja, az áfa egészen 27%-ig csökkent."

Mind e mellett a LEGMAGASABB ÁFA-KULCS A 27%

MEG VAN EGY CSOMÓ CUCC AMINEK 18%, MEG EGY CSOMÓ AMINEK 5% EGY CSOMÓ MÁSNAK MEG 0% AZ ÁFÁJA!!!!!!

ÖSSZESSÉGÉBEN MAGYARORSZÁGON AZ ÁFA-KULCS KB. 20%!!!!!!

UGYANANNYI, MINT AZ EU-27 ORSZÁGON ÁTLAGOS ÁFA-KULCSA!

Szívesen.
Hasdrubai Barcas 2021.01.25 19:30:53
@chrisred:

Ugye 2009-ben örvendeztél, hogy az Isteneid a D-209, a futóbolond meg a libatolvaj 8 éves országlása végén 20-ról 25% emelték az ÁFA-kulcsot!
(persze ez mindegy is volt, hiszen EKKOR MINDEN KERESKEDŐ ÁFA-CSALÓ VOLT.....)
Alapvetően - valószínűleg szakmámból adódan, vagy talán épp fordítva, azért ez a szakmám, mert ilyen a beálítottságom - a biztonsági szempontú “Jobb félni, mint megijedni” hozzáállás híve vagyok. Ezért háborít fel a sok vírusszkeptikus, valamint a rengeteg álhíroldal minden valós alapot és tényt…..
Hanna lassan hét éve él Olaszországban, ahová voltaképpen egy szerencsés véletlennek köszönhetően került. Aki követi a blogot, az talán emlékszik még rá, hogy körülbelül két éve megírta már történetét, miként sikerült elkezdeni operaházakban rendezőasszisztensként dolgozni. Most arról mesélt, miként…..
Hasdrubai Barcas 2021.01.13 21:02:04
@desw:

Egyebekben te szabadúszó vagy?

... és ha igen, akkor milyen témában úszol szabadon?
NemGogol Vakvágányon 2021.01.09 14:00:26
  Érdekes megközelítésban foglalkozik Kádár Barnabás, a Momentum egyik alapítója azzal a ténnyel, hogy Donald Trumpot, hosszas vajúdás után - szerintem erősen megkésetten - kitiltották a "két legmeghatározóbb" közösségi médiaoldalról (El lehet hallgattatni egy ország vezetőjét?).  Mivel a cikkel…..
Hasdrubai Barcas 2021.01.10 19:40:04
@Behaton:

Hát bizony ez így van!

Ha egy ballibsit tiltanak ki a közösségi médiából, akkor az a DEMOKRÁCIA VÉGE!!!!!

Ha egy konzervatívot tiltanak ki, akkor ez a DEMOKRÁCIA GYŐZELME!
Hasdrubai Barcas 2021.01.11 10:28:30
@Tölgyes Péter: "Nem voltam, nem vagyok és nem is leszek hívő. Csak nyitott szemmel járok a világban immár hetven éve."

A stílusodból ítélve jó kommunista lehettél, gondolom párttag, esetleg munkásőr is......
.... vagy csak szimpla III/III-as.......
Az idő rövidsége miatt csak néhány szerencsés nézhette végig az egyik videómegosztó oldalon feLugossy László és Szirtes János 2001-ben készült Tiszta lap című filmjét. A Jégkrémbalett című film alkotói ebben újra bemutatták a „zen-buddhista televíziót”, melyben meghökkentő álmokat és víziókat…..
Hasdrubai Barcas 2021.01.10 19:37:07
@a nagy hohohorgász:

Na, akkor legyél te az az egy, aki tudja merre fekszik!

Megismétlem:

"Mint ahogy 100 magyarból kb. 1 tudná megmondani, hogy az USA 50 állama közül hol van Washington......"
A magyar miniszterelnök alól kicsúszott a talaj; kilenc évnyi látszólagos siker után kilenc hónap kudarc és megszégyenülés következett. Európa persze már korábban kiismerte Orbánt, de az Unió döntéshozói mondhatták a választóiknak, hogyha a látszólag kuruckodó Orbán képes az olcsó bérmunka igájába…..
Hasdrubai Barcas 2020.12.09 19:53:41
@hannibal_barcas_112: "Az admin 1 nécibuzeráns"

Figyusz!

Mi az a "nécibuzeráns"?

Ugye te nem vagy homofób?
Hasdrubai Barcas 2020.12.09 19:54:46
@hannibal_barcas_112:

Rajtad kívül mindenki náci?
A gyógyszerreklámokra vonatkozó jogszabályok érvényesek a covid-vakcinákról szóló propaganda célú cikkekre is.A termék csak a betegjogok érvényesülésével ad kellő garanciát, ez a gyártók érdeke is. Írásom nem oltásellenes, nem gyömbérbedörzsölést javasló célból íródott, és nem a nyugati orvoslást…..
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Hasdrubai Barcas 2020.12.08 21:29:57
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egy biztos!

2020-ban többen haltak meg koronavírusos izében, mint 2019-ben!
(viszont kórházi fertőzésben alig halt meg valaki....)
Manapság a csapból is az folyik, hogy "jogállamiság". Abban mindenki egyetérteni látszik, hogy a jogállamiság az valami nagyszerű dolog, fontos dolog és azt meg kell mindenképpen meg kell védenünk. Ez eddig rendben is van, de mi a csoda ez, amit mindenki meg akar védeni? Egyszerű fogalomról van…..
Ismét közeledik az év vége, és ilyenkor - ahogy az lenni szokott - megkezdődtek a jövő évi minimálbérekkel kapcsolatos egyeztetések.  Idén sem lesz könnyű dolguk a tárgyaló feleknek, hiszen a koronavírus miatt kialakult helyzet csak további akadályokat görgetett a munkáltatók és a munkavállalók…..