Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gnemeth@eusp.hu

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy év után visszatért korábbi klubjához, a Werder Bremenhez a német válogatott középpályás Tim Borowski. A 29 éves játékost a Bayern Münchenhez kötötte szerződés 2011-ig, de mivel nem kapott helyet a kezdőcsapatban ezért döntött az átigazolás mellett. Borowski három éves…..
Eto'o az Interé 2009.07.23 12:12:00
A francia L'Equipe napilap szerint megegyezett az olasz labdarúgóbajnok Internationale az FC Barcelona kameruni válogatottjával, Samuel Etoval és a felek 5 éves szerződést írtak alá évi 10 millió eurós fizetéssel. A hírek szerint a Barca által óhajtott csere is létre fog…..
Milito az Interé 2009.06.30 12:21:00
Az argentin Diego Militóval erősítette keretét az olasz bajnoki címvédő Internationale. A Genoa csapatából érkezett 30 éves csatár 24 bajnoki gólt lőtt az előző szezonban és négy éves szerződést írt alá Jose Mourinho csapatával. Az Inter tervei között szerepel, hogy Milito,…..
Továbbra is kérdéses a 2004-es 110 méteres gátfutás olimpiai bajnokának Liu Xiangnak visszatérése. A korábbi világcsúcstartó a pekingi olimpián volt kénytelen feladni a versenyt Achilles ín sérülés miatt, azóta túl van egy műtéten, de a felépülés nem a tervek szerint halad,…..
Ahogy az várható volt Usain Bolt nyerte a jamaikai országos bajnokságon a 100 méteres síkfutást, így kvalifikálta magát a közelgő berlini világbajnokságra. A férfiak 100 méteres döntőjében az volt a nagy kérdés, hogy az idény eleje óta sérüléssel küszködő Asafa Powelnek…..
A török válogatott csatár Nihat Kahveci visszatér nevelőklubjához a Besiktashoz. Kahveci hét és fél, a spanyol első ligában eltöltött év után döntött a visszatérés mellett. A 29 éves csatár Spanyolországban első éveit a Real Sociedadban, majd a többit a Villareal…..
Látványos nappal végződött a Müncheni European Tour golf torna vasárnap. Három ütés hátrányból kovácsolt előnyt a brit Nick Doherty az utolsó 18 lyukon, és végül egy ütés előnnyel meg is nyerte a tornát. Az argentin Rafa Echenique bravúros utolsó kilenc lyukas…..
Az FC Barcelona elnöke Joan Laporta azt nyilatkozta egy Barcelonai rádiónak, hogy a csapat kameruni csatára, Samuel Eto'o visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Manchester Citytől. Laporta hozzátette, hogy mindenki azt szeretné, hogy maradjon a gólvágó, de amennyiben elfogadná az…..
A következő szezontól az argentin válogatott és a klub korábbi edzője, Alfio Basile fogja átvenni a Boca Juniors csapatának irányítását. Basile még 2005-ben került a Boca Juniorhoz, de egy évvel később távozott, mivel elvállalta az argentin válogatott felkészítését.…..
A korábbi brazil válogatott labdarúgó Denilson elhagyta klubját, a vietnámi Hai Phong labdarúgó csapatot. Denilson csupán egyetlen mérkőzésen lépett pályára eddig a vietnámi bajnokságban, most vasárnap, amikor egy szabadrúgásgóllal győzelemhez segítette a Hai Phongot. Denilson…..
Mourinho hosszabbított 2009.05.26 11:25:00
A Serie A bajnokcsapata, az Internationale hétfőn este nyilvánosságra hozta, hogy a gárdát irányító sikeredző, Jose Mourinho 2012-ig szerződést hosszabbított a klubbal. Mourinho jelenleg a Seria A egyetlen külföldi edzője, idén csapatát bajnoki címig, olasz…..
Eltiltások 2009.05.12 12:53:00
Két alap emberére biztosan nem számíthat a Barcelona a Bajnokok Ligája döntőjében. Az Európai Labdarúgó Szövetség ugyanis nem törölte el Eric Abidal és Daniel Alves eltiltását, illetve a Manchester United csapatából a BL elődöntőjében kiállított Fletcher piroslapját sem,…..
Fehérnemű Futball Liga 2009.05.12 12:50:00
Az Egyesült Államokban 10 csapat részvételével hamarosan elindul a Lingerie Football League, röviden LFL első kiírása, ami szabadfordításban fehérnemű foci ligának felel meg. A liga csapatainak neve sokat elárul, a bajnoki címért többek között a Philadelhia szenvedély, a Los…..
Yao Mingnek véget ért a szezon 2009.05.10 11:05:00
A kínai center, Yao Ming nélkül kell folytatnia a rájátszást az NBA-ben szereplő Houston Rockets együttesének. Ming a pénteki Los Angeles Lakers ellen elveszített mérkőzésen bicegett le a pályáról és a vizsgálatok után kiderült, hogy törést szenvedett el a bal lábában. A…..
Továbbra is a német Alex Cejka vezet a Players Championship PGA golftornán. Cejka az utolsó lyukat birdie-vel vette be, és 72 ütéssel zárta a harmadik napot, így 5 ütés előnnyel vághat neki a vasárnapi zárónapnak a második helyen együttállásban álló hat versenyző előtt. A hat…..
Gasquet is kokainnal bukott 2009.05.10 11:01:00
Tom Boonenhez hasonlóan kokain használatára utaló nyomokat találtak Richard Gasquet, francia teniszező egyik doppingmintájában, amit a Miami ATP 1000-es mesterverseny során vettek Gasquet-tól. A mindössze 22 éves játékos drogügyét a L’Equipe francia sportnapilap szellőztette…..
Tevez távozni akar 2009.05.10 11:00:00
A Manchester United argentin kölcsönjátékosa Carlos Perez Tevez azt nyilatkozta a News of the World napilapnak, hogy minden valószínűség szerint a következő szezontól nem lesz a BL és bajnoki címvédő együttes játékosa. Tevez kölcsönszerződése a szezon végén lejár, ennek…..
Jól sikerült a kemény pályáról salakra való váltás a világranglista negyedik helyén tanyázó skót Andy Murray-nek. Murray a román Viktor Hanescu-val találkozott a második körben és sima győzelmet aratott a 86 percig tartó mérkőzésen. Murray 74 százalékban hozta…..
A Monte Carlo-ban zajló tenisz mester tornán simán jutott tovább a harmadik körbe a torna harmadik kiemeltje, a szerb Novak Djokovic. Djokovic ellenfele a spanyol selejtezőről érkezett Oscar Hernandez volt. A szerb teniszező 70 százalékban hozta adogatópontjait, és 14 ötöt…..
A 2016-os nyári olimpia értékelő bizottsága Tokyoba érkezett egy négy napos látogatásra. A marokkói Nawal El Moutawakel, aki a bizottságot vezeti, a leendő olimpiai épületek terveit nézi át, és természetesen a jövőbeli helyszínekre is ellátogat. Tokyo városa, mely 1964 ben…..
A World Baseball elnevezésű tornán Dél Korea és Japán válogatottja találkozott a san diego-i Petco Parkban hogy eldöntsék a csoportelsőség sorsát az egyes számú csoportban. A koreai Bum Ho Lee szoló hazafutásával 2-2-re egyenlítette a mérkőzés állását a 7. inningben, viszont…..
PGA TOUR PALM HARBOR 2009.03.20 11:19:00
Jim Furyk vezetésével zárult a Palm Harbor PGA torna első napja. Furyk 65 ütésből fejezte be az első napot, ami paar alatt hat ütést jelent és egy ütés előnyre tett szert Stephen Ames-el szemben. További három játékos követi őket 67 ütéssel, de 68-on is kilencen állnak,…..
Az olimpiai bajnok Federica Pellegrini újból felhívta magára a figyelmet egy világcsúccsal. A Riccionéban zajló olasz nemzeti úszó bajnokság 200 méteres gyorsúszó döntőjében 1 perc 54 egész 47 századmásodperces időt úszott, mellyel megdöntötte saját korábbi világcsúcsát.…..
Hatalmas meglepetésre teljesen váratlanul a német Sebastien Bayer minden idők második legnagyobb fedettpályás ugrásával 871 centiméteres európa csúccsal lett Európa bajnok férfi távolugrásban a Torinóban zajló kontinensviadalon. A német több, mint fél métert javított egyéni…..
Síakrobatika 2009.03.04 23:53:00
A japánban található INAWASHIRO-ban zajló freestyle sí világbajnokságon a férfiak mezőnyében az amerikai Ryan Onge nyerte a síakrobatikát. Onge 254 pontot kapott a két ugrására és az idei világkupában vezető kanadai Steve Omischl verte meg két ponttal. A szintén kanadai Warren…..