Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Szilvi

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet gyakran olyan helyzetek elé állít minket, ahol a hagyományos és a biologikus gondolkodás ütközhet. Ez az ütközés nem csak személyemnek, de szülőként is kihívást jelent. Egy fogászati látogatás, ahol a hagyományos orvoslás találkozik a biologikus perspektívával ékes példája volt ennek az…..
Kevés ember van, aki ne élte volna át a megcsalást. A legtöbb ember volt megcsalt és megcsaló is. Különbözőképen éli át az ember ezt a érzést. Valakiből dühöt vált ki, valakiben önleértékelést, valakinél depressziót, valakinél félelmet.  De egy biztos, senkinek nem a kedvence a megcsalt pozícióban…..
Sok nő a menstruációt rémálomként éli meg. Vagy azért mert görccsel jár, vagy azért mert túl erős a vérzés. Ezek a tünetek kelthetnek aggodalmat pl. ha hosszabb ideig nincs wc a közelben, vagy a fájdalom elveszi a fókuszt fontos dolgokról, vagy undorító maga a vér, esetleg a szag. Aggasztó lehet még…..
Szerelmesnek lenni jó. Legalábbis az átlag ember szerint. De mi is az a szerelem hagyományos értelemben és miért olyan jó? Emlékszel, amikor egész éjjel nem aludtál a másnapi randi miatt? Találkozáskor izgulsz, kalapál a szíved, vagy a torkodban érzed, pillangó bizsereg a gyomrodban, alig bírsz…..
Amikor egyik pillanatról a másikra a semmiből tör ránk a rosszullét, de a kivizsgálás során mindent rendben találnak, akkor diagnosztizálják a pánikbetegséget. Egy pánikroham során az ember úgy érzi, hogy nem kap levegőt, izzad, hevesen ver a szíve, émelyeg, az ájulás kerülgeti és mindjárt meghal.…..
Nyakunkon a karácsony, egyre nagyobb a feszültség, készülni kell az ünnepre, tip-topnak kell lenni mindennek, ajándékokat kell még venni, de nincs ötletünk mit vegyünk a távoli rokonságnak, sütni kell a bejglit, zserbót, kacsát, pulykát, nagytakarítani kell, mert szenteste jönnek a vendégek és mit…..
Az első programok betöltése az agyba már magzati korban elkezdődik. Megszámlálhatatlanul sok program kerül betöltésre életünk első 10 évében és a programozás sosem ér véget. A magzati agy egynek gondolja magát az édesanyával, így az anya minden egyes érzelme, megélése, konfliktusa úgy hat a babára,…..
A háziállatok olykor életet mentenek. Sokan nincsenek tudatában annak, hogy az állatok mennyi "balhét" elvisznek helyettünk. Jobban mondva az elváltozásokat (betegségeket) átveszik az embertől és akár meg is halnak értünk. Napjainkban nagyon elterjedt a háziállatoknál a rákos betegség, ami rájuk…..
Az ember egyik legnagyobb félelme a betegség és a halál. Nagyon régóta tévúton jár az ember a betegségeket illetően. Szuper jó eszközöket, gépeket, műszereket hoztak létre, amik rengeteg ember életét mentették és mentik meg. Sok információnk van már a test működéséről, a betegségek tüneteiről és…..
A programozás igen korán megkezdődik egy ember életében. Tanulmányok szerint már a magzatkor előtt egy energetikai lenyomat keletkezik. A magzati kor előtt 9 hónappal az édesanya minden megélése rögzül a még nem létező babában. Majd a várandósság 9 hónapja és a baba első életévében rengeteg…..