Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linkek1234

15 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaza volt az összes önsegítő könyvnek. Tényleg a helyes megoldás, az út a boldogsághoz  az volt, hogy megoperáltassam magamat dr. Rusz Zoltánnal. A műtét nagyszerűen sikerült. Már megvettem az ötödik bikinimet, egyszerűen azt érzem, hogy mindegyiknek az enyémnek kell lennie. Alig várom a nyarat,…..
a változás kor A boldog vég 2020.12.09 20:14:00
Most már az én melleim is jó reklámok lesznek dr. Rusz Zoltánnak. Csak én nem fogom mutogatni őket. Azaz fogom csak, finoman. Végül is a saját zsírral történő mellnagyobbítás mellett döntöttem. Ezzel lehet egy teljesen természetes eredményt elérni. Magyarországon még kevés helyen van erre lehetőség,…..
??????? 2020.12.04 20:23:00
Nagyon örülök, hogy hagytam magamat rábeszélni a műtétre. (Bár könnyű Katit táncba vinni, ha ő is akarja.) A műtét után nagyon fájtak a sebek. Akkor kicsit megijedtem, elgondolkodtam, hogy megérte- ez az egész, hogy jól döntöttem-e. Aztán, ahogy múlt a fájdalom, úgy nőt az öröm. Mert tényleg nagyon…..
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
linkek1234 2020.11.22 20:22:30
@Nátha ellen bálna: Csatorna esetében nem lehetséges a felbújtás?
linkek1234 2020.11.22 20:26:19
@úgymond olvasó mmkk: Nálam a legaljasabb társaság az Oli-Alekszo-Baukó-Szandika négyes volt. Persze a vv9-esek sem voltak gyengék. De az egyik legfelháborítóbb jelenet az volt, amikor Oli rá akarta venni Ildi, (a tordasi csajt) hogy feküdjön le Alekosszal, mert különben kiszavazzák. Sebestény Balázs pedig ezt a jelenetet röhögve konferálta fel, hogy ő hogy bírja Olivér "csínytevéseit". És ilyenkor a női jogvédők mi miatt nem rohamozzák meg az rtl klub épületét? Pedig ebben az esetben övék lenne a szimpátiám, mert ez tényleg felháborító volt.
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
linkek1234 2020.11.21 23:05:42
@PYT: Én sem tartom kizártnak, hogy Kasszás Erzsi személyiségzavaros.
linkek1234 2020.11.21 23:09:34
@PYT: Elég rosszindulatú stílusban írnak benne, de valami perverzió miatt szeretem olvasgatni: www.imc500.com/
Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt…..
linkek1234 2020.11.19 21:28:30
@úgymond olvasó mmkk: Ki az a PP?
linkek1234 2020.11.19 21:33:48
linkek1234 2020.11.19 21:45:11
@Gia: És ezt bent tudják?
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
linkek1234 2020.11.18 23:22:43
@Nyuszomuszo83: Diego és Dani zuhanyoznak, miközben a ciao bellát és valami cigány éneket énekeltek. Dani a szégyenlősebb, alsónadrágban van. Diego simán elővette kamera előtt a bránert. Egyiknek sincsen túl jó teste, én azt hittem, hogy kigyúrtabbak. Győzike verset szaval, de ezt inkább nem részletezem. Übergáz. Győzi Amanda édesanyával beszél. A néninek tetszik Amanda játéka, szerinte már elkezdte a lánya a taktikát. Büszke rá, mert nem tett semmi olyat, amiért szégyenkeznie kell. Szerinte, ha így folytatja, akkor sokáig bent tud maradni - mondja az anyai elfogultság. Szerinte nem kétszínű a lánya, ő így ismerkedik. Anyukának az volt az egyik kikötése, hogy csak akkor dugjon, ha nagyon akar, és csak takaró alatt. Renátó nagyon szimpatikus anyukának, vőjelöltnek is elfogadná.
linkek1234 2020.11.18 23:24:49
@nicu71: Pedig összemérhetnék. Náluk szerintem így dől el, hogy ki az alfa, aki eregetheti a spermáit.
linkek1234 2020.11.18 23:26:07
@Mók_Ica: Nekem az a fura, hogy minden vv szülő úgy nyilatkozik, hogy ő milyen büszke a gyerekére. Én ha a gyerekem bemenne a vv-be és ott úgy viselkedne, ahogy egy átlag vv szereplő viselkedik, akkor én otthon örlődnék, hogy mit rontottam el a nevelésben.
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
linkek1234 2020.11.17 22:57:12
@Lilith.Inanna.1: De. Megyek és magamhoz nyúlok.
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
linkek1234 2020.11.16 21:03:29
@Kosztarika: Nem kell magyarázat: "A hangja pedig egy 180 kilós anyakoca közvetlenül disznóvágás előtt." ez a magyarázat teljesen egyértelművé teszi Ginát.
linkek1234 2020.11.16 21:48:37
@tacika: Nekem Amanda nagyon unszimpi lett azzal, hogy ahogy bejött Gina elkezdte neki mondani, hogy de jó, hogy jöttél, mert a többiek (kivéve moh) milyen uncsik, meg hát ezekkel nem lehet semmit sem kezdeni. A mai előzetes alapján meg már a többieknek szidja Ginát, hogy nehogy már ezzel a ribanccal azonosítson engem valaki. Szal nekem most Amanda a legantipatikusabb a bentiek közül. Rögtön utána jön Gina, a többiek közül egyik sem sincsen nagy baj, csak hát olyan.... olyan valóságshowszereplők.
Azért nem olyan rosszak ezek az önsegítő könyvek, mit is köszönhetek nekik. Éppen olvastam valamelyiket, és éppen azon gondolkodtam, hogy hogyan kellene eret vágnom magamon, amikor ahhoz a sorhoz értem, hogy mindig hallgassak a megérzéseimre. És akkor az a megérzésem támadt, hogy én most leteszem…..
Kamilla, a legjobb barátnőm most átjött és hozott egy csomó önsegítő könyvet. A lényegük azt volt, hogy szeressem magamat, meg fogadjam el magamat úgy, ahogy vagyok. Nagyjából a legkeményebb feladat, amire bárki is vállalkozik. Én legalábbis nem ismerek egyetlen egy embert sem, akinek ez sikerülni…..
Dávid azt mondta, hogy szakít vele, ha még egyszer előadom a nagyhalált a testemről. Nem értem, hogy mit szeret bennem. Hogy tud egy ilyen nővel együtt lenni! És hogy hogyan tudja azt megoldani, hogy nappali fényben szeretkezik velem. Én inkább lekapcsolnám a villanyt, annyira szégyellem a testemet.…..
Mindenki azt mondja, hogy nem is olyan nagy a hasam, sőt, hogy csak eltúlzom a dolgot, mert nagyon jól nézek ki, kifejezetten lapos a hasam. Meg, hogy nyugodtan vegyek fel bikinit. Bikinit! Szerencsére messze még a nyár, jönnek a hidegek, így nem kell majd kint császkálnom a strandon ebben a…..
??????? 2020.10.06 20:22:00
Elült a balhé. Géza megmutatta a céges fotókat. A munkatársnő. … hát hogy is mondjam. Nem kellene levenni a pólóját, hogy megszoptasson valakit. Géza azt mondta, hogy mindig ilyenekben jár, illetve elég szabadszájú a nő, mindenkinek mesélgeti az intimebb dolgait, például most a műtétjét. Igen, akkor…..
Nem fogok tovább szenvedni a kis melleim miatt. Úgyhogy marad az operáció. Remélem, hogy nagoyn ügyes orvost kapok. Szerencsére ebben is nagy segítségemre volt anyu. Egyik munkatársa dicsekedett, hogy a lányának milyen jól sikerült a mellplasztikája, és hogy milyen szépek azóta a mellei. Elég beteg,…..
??????? 2020.10.01 20:20:00
Géza bejött hozzám tegnap este, miután elaltattam Flórát. Azt mondta, hogy ne haragudjak azért, mert tegnap nem vette komolyan az egészet. És hogy megbánta, de ő most is nagyon szépnek lát, nem érti mi a bajom. Aztán átgondolta az egészet, és rájött, hogyha engem zavar, hogy már nem olyan feszesek a…..
??????? 2020.09.30 20:19:00
Ma reggel eléggé kétségbe voltam esve a melleim miatt. Tudom, hogy ez most nagyon nem hangzik szépen, de tényleg zavarnak. A férjemnek elmondtam munkába menet a problémámat, úgyis kérdezgeti, hogy mi a bajom, látja, hogy lehangolt vagyok. Elmondtam neki. Nem igazán értett meg, kicsit úgy érzem, hogy…..
a változás kor Anyu megért 2020.09.30 20:11:00
Hatalmas löketet adott a tegnapi beszélgetés anyuval. Már nem érzem magamat teljesen hülyének és hiúnak és sekélyesnek azért, mert nagyobb melleket akarok. Ma leültem, és végiggondoltam a lehetőségeket. Tudom, hogy vannak mindenféle krémek, amikről azt ígérik, hogyha kenegetjük vele az emlőnket,…..
Úristen, hogy tizenöt évig milyen dinka voltam! Anyu nem szidott le, nem nevetett ki, hanem nagyon is megértő volt. És elmondta, hogy annak idején neki nagy orra volt, és ez hogyan zavarta. És hogy meg megplasztikáztatta az orrát, annyira zavarta. Akkoriban ez még nem volt akkora divat, nem estek át…..
??????? 2020.09.28 20:18:18
Nemrég kezdte le az óvódát a kislányom. Az utóbbi pár hétben ezért elég érdekes dolgokat vettem észre magamon. Ezek közül leginkább az az érdekes, hogy most már kezdem azt érezni, hogy nemcsak anya vagyok. Az utóbbi pár év nagyon erről szólt. Élveztem, de most mintha egy új világ tárult volna fel…..
Tudom, hogy mindenki felületesnek fog tartani, és én sem vagyok túl büszke magamra, de zavarnak a mellek méretei. Jó sok évig hallgattam erről a problémáról. Ez most tudom, hogy úgy hangzik, mintha bármit is túldramatizálnék, de tényleg ez volt. Mintha valami sötét titok lenne ez a mindennapi…..