Regisztráció Blogot indítok
Adatok
individuum

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Népszerű hazugság terjed az interneten. Nem, ezúttal nem a chemtrailről vagy a rákot gyógyító barackmagról van szó, de hasonló kaliberű blődli borzolja a gondolkodó emberek kedélyeit. Fidesz-közeli hírportáloktól szélsőbaloldali blogokig sokan megosztották a „hírt”, hogy…..
individuum 2015.11.04 14:31:28
@babbaba: Így van. Lehet spórolni 16%-ot a bérköltségen nőket alkalmazva, de inged-gatyád rámegy pl. a WC-papir fogyasztásra.
Különös szelekció tapasztalható az elszámoltatási kormánybizos munkájában. Vannak ügyek, ahol már néhány százezer forintra, vagy egy sok évvel ezelőtti, esetleg vitatható egyetemi szolgálati autóbeszerzésre is pitbullként veti magát Budai Gyula kormánybiztos, míg más,…..
hogyvolt VV5 - 1x16 2011.09.28 11:51:00
Többször megfogadtam már, hogy közvetlenül Pötyiséta után nem ülök le posztot írni, mert reggel ismét bebizonyosodott, a „fasz feláll az ész megáll” nem kizárólag a humanoid hímnemű egyedekre vonatkozik, így nemcsak az idegállapotom zaklatottabb a szokásosnál, de…..
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
w Imperial March 2011.04.08 07:00:00
Egyelőre még nehéz elképzelni azt a kicsit patetikus, szerelmi szállal átszőtt, de felemelő és izgalmas háborús filmet, amely Európa és Líbia epikus összecsapását beszéli majd el. Pedig a háborúknak ez az egyik fontos funkciója, hogy közös élményként beépüljenek a…..
individuum 2011.04.08 12:45:35
@belekotty:
Azért a helyedben fikázás előtt utánanéznék a depleted uranium hatásainak. A fejlődési rendellenességeket, szövettani vizsgálatokat mutogató sokkoló videók, elég elborzasztók, ezért most inkább egy katonai oktatófilmet ajánlanék a témában:
www.youtube.com/watch?v=5ML8i3XefHQ
A lényeg: nem is annyira veszélyes, ha végig sugárvédelmi öltözékben vagy, és utánna is megkapod a szükséges ellátást...
individuum 2011.04.08 13:34:33
@belekotty:
"Videókra és feltételezésekre ne hivatkozzunk!"
Ázzze, nem a Blikk videomellékletére hivatkoztam, hanem az US Army hivatalos oktatófilmjére. Biztos ők is szenzációhajhásznak, ugye?

Egyébként a végén kiírják a vegyi és radiológiai parancsnokság (vagy hogy hívják) címét, elérhetőségeit, ahová további kérdéseiddel fordulhatsz.
individuum 2011.04.08 14:02:20
@belekotty:
Bár engem nem érdekel, de jó fej vagyok, ezért megkérdeztem HELYETED a commanding general U.S. Army Chemical School Edwin R Bradley Radiological Laboratories-t (Fort McCellan, Alabama), és már válaszoltak is.

A kérdéses számítás eredménye: 42.

Most már jobb?
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
A Zugügyvéd minden politikai hátsó szándék nélkül posztolja ki Morvai doktornő parkolási ügyét. Vajon mi mindenre hiszik, hogy kiterjed a mentelmi jog, a HÉV-en való bliccelésre is?  Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához…..
individuum 2010.03.26 08:58:50
@trezegé: A kurucz egyáltalán nem hiteles hírforrás, de szerintem egyikünk sem feltételezi, hogy pont Morvai nyilatkozatát hamisítanák.
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
individuum 2010.03.24 13:38:55
Adott egy klub. Rétegzene szól benne, ismerős (többségében amatőr) zenakaroktól.
Az artisjusnak súlyos pénzeket (százezres nagyságrend) kell fizetni, hiszen a klub nyilvánosan (telt háznál 30-40 fő) zenét szolgáltat. Meg lettek kérdezve a zenekarok, ők mennyi pénzt látnak az artisjustól? Egy zenekar mondta, hogy kaptak pénzt, 2000 forintot egy évre, azt osztották ötfelé, a többiek inkább be sem regisztráltak az artisjushoz, mert nem éri meg a papírmunkát és a macerát (10 nyomtatvány, igazolások, aláírások, és ha holnap úgy döntenek, hogy a "Bömbi és a fiúk" zenekar-név helyett jobb lenne a "Krajtzigfritzig", vagy a dobos kilép, és belép helyette a basszusgitáros öccse, akkor kezdhetik újra a nyomtatványkitöltést.
Meg lett kérdezve az artisjus, miért nem nekik osztják a pénzt a klub befizetéseiből, mire az artisjus azt mondta, hogy nagyon kidolgozott módszerük van a pénzek elosztására, amely egyrészt a lemezeladásokon, másrészt a rádiós megjelenéseken alapul. (tehát a klub által befizetett jogdíjat megosztva kapja Demjén Rózsi és a legutóbbi megasz(t)ar győztes)
A klub felajánlotta az artisjusnak, hogy napi kimutatást vezet az elhangzott zenékről, melyik zenekar, melyik száma hány percig szólt, a kimutatást havonta elküldi, de erről szó sem lehet. Egyszerűen nincs rá mód, hogy a klub jogdíjai az őket megillető zenekarokhoz kerüljenek.

A kaloda a minimum.

ui: Láttátok már az artisjus csupa üveg csodapalotáját, és a parkolóban álló audi-BMW gyűjteményt?
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
Pilu Beismerő vallomás 2010.03.11 11:28:00
Sajnálatos módon keveseknek tűnt fel az alábbi hír hallatán a mögötte rejlő valóságtartalom: Hagyó három XII. kerület ingatlanjából kettőt ajándékozott lányának március 5-én.*Ha a pofátlan vagyonmenekítési próbálkozás iskolapéldája szoborba öntetne, az egy párizsit…..
Pilu A végső visszaszámlálás 2010.02.21 10:34:00
Orbán vágja a centit. Nyolc éve várja ezt a pillanatot. Készül rá, mint hülyegyerek a Mikulásra. A drámai feszültség érezhetően fokozódik, miközben a nagy finálé egére egyre csúnyább felhők kúsznak be. Mintha a fodrozódó fekete fellegek Vona arcvonásait formálnák. Baj…..
 Még karácsony előtt történt, hogy találkoztam egy régi, baloldali-szavazó korú ismerősömmel. Leültünk egy félórára beszélgetni erről-arról, érdeklődött a fizetésemről, mondtam, mennyi, hümmögött, majd hozzáfűzte, hogy na látod, ezért háborított fel, hogy…..
individuum 2010.01.07 16:34:19
@Dinsdale Piranha:
De, nagyon feltünő, hogy Mo-on kizárólag az elavult, masszívan veszteséges, adófizetők pénzén tengődő állami mamutok alkalmazottai sztrájkolnak.

Ha ezzel arra célzol, hogy milyen szőrnyű, hogy a rendszerváltás környékén a állami vagyonnal együtt a dolgozói szolidaritás is megszűnt, helyette a munkahelyek jó részén is tömegessé vált az "ember embernek farkasa", illetve a "kaparj kurta, neked is lesz" mentalitás, akkor maradéktalanul egyetértek.

Ha a Kis Pista és tsa. Bt. alkalmazottjaként esélyed sincs kiállni az érdekeidért, mert
a., kutyát sem érdekli
b., rögtön kirúgnak
c., képtelen lennél megszervezni az összefogást

és ezért irigykedsz azokra, akiknek munkahelyén a piaci verseny jótékony szellője még nem tudta maradéktalanul kifújni a dolgozok összefogását, akkor ezt gondold át még egyszer.
Pilu Ó, IÓ, CIÓ, INFLÁCIÓ 2009.12.09 15:05:00
 Rutinból nyílik az ember zsebében a bicska, mikor meghallja a MÁV, VOLÁN, vagy éppen a BKV tervezett áremeléseit. Ilyenkor mindig kiderül, hogy a „szakmailag indokolt” 16 százalék helyett, - figyelembe véve a lakosság teherbíró képességét –…..
 „…A briteknek csaknem a fele nem hisz az éghajlatváltozásban, illetve abban, hogy ha van is ilyen folyamat, azt az emberi tevékenység okozza…” Jesszusom… Bár fogalmam sincs, hogy egy ilyen felmérés milyen eredményt hozna nálunk, de az…..
individuum 2009.12.08 09:04:25
2009. november 17. kedd, 18.00 óra A homeopátia bizonyítékai Beszélgetés Dr. Falus András akadémikussal Falus András immunológus, egyetemi tanár, az Inflammation Research című szaklap egyik főszerkesztője. Az elmúlt években a lapban több olyan cikk jelent meg, amely homeopatikus hígítású ágensek…..
Hagyó Miklós csak akkor aktivizálta szuperhős-szkinjét, amikor a dimenziókapun át kilépő katona fejbe lőtte Tóth Lüszit. Hagyó Miklós kevésbé ismert oldala Miközben szuperöklével kidöntötte az agyvelővel bőségesen beborított falat, folyamatosan tűz alatt tartotta a kapun…..
Pilu A nagyinak üzenem 2009.11.02 12:24:00
 Legutóbbi posztjaim miatt (1,2,3,) rengeteg támadás ért. Az i-re a tegnapi események tették fel a pontot, ugyanis este nagyanyám rám rúgta az ajtót, és leüvöltötte a fejem.„Mi ez a kurucinfós stílus?”, „Mi ez az agyatlan puffogtatás, ez az alaptalan…..
Internet, 200 km, nincs mit mondanom. A kép innen Kedves Szakítós! Hosszas vacilálás után úgy döntöttem, megírom a történetem. Párszor már elhatároztam, hogy megteszem, de mindig történt valami új fejlemény, remélem most már nyugodtan mondhatom, hogy teljesen vége…..