Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VevőBarát_Ajánlatok

71 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem látsz mindig élesen közelre? Netán már több olvasószemüveged is van? Ezt próbáld ki! Te sem mindig látsz jól, ha közelre kell nézned? Sajnos a legtöbb mai olvasószemüveg nem igazán alkalmazkodott a modern igényekhez. A legtöbbjük csak 30-40 centiméteres távolságra ad éles képet, ami…..
Te is az oldaladon alszol? Nyúzottan, fájdalmakkal ébredsz? Erről érdemes tudnod! Az oldalfekvésben történő alvás sokunk számára a legkényelmesebb pozíció, azonban érdemes odafigyelni a helyes testtartásra, hogy elkerüljük a kellemetlen panaszokat. Miért lehet problémás az oldalfekvés? A lábak…..
Sokat fáj a derekad, hátad? Mutatjuk, mit tegyél a hasogató, szúró fájdalmak ellen! Ismerős a reggeli kínszenvedés, amikor alig bírsz kikelni az ágyból a szúró, lüktető derék- vagy hátfájás miatt?Minden mozdulat kínkeserves, a lépcsőzés szinte lehetetlen küldetés? Az isiász (ülőidegzsába) kegyetlen…..
Neked is nehézkes a körömvágás? Leszámolnál a fájdalmakkal? Ezt szeretni fogod! Te is szenvedsz az alábbiak valamelyikétől? Vastag, nehezen vágható körmök Gyulladt, érzékeny körömágy Benőtt körmök okozta fájdalom Repedt, kemény, töredezett körmök A kényes, problémás körmök vágása extra…..
Téged is lábfájás gyötör? Van segítség, mutatjuk! Gyakran sajog a lábad? Néha úgy érzed, mintha ezer tű szúrna a bokádba, lábfejedbe? Lehet, hogy Neked is ismerős a reggeli ébredés utáni fájdalom, ami miatt szinte lehetetlen a lábadra lépni... Esetleg a hosszú nap végén jelentkező égő érzés a…..
Sokat ülsz székben? Gyakran kell cipekedned? Itt egy hatékony trükk, hogy ne nyírd ki a gerinced! Neked is szokott fájni a hátad, derekad? Akár ülőmunkát végzel, akár nehéz tárgyakat emelsz rendszeresen, a gerinced egészsége kulcsfontosságú a fájdalommentes mindennapokhoz. Sajnos sokan…..
Unod a hamar beköszöntő sötétséget? Itt egy pénztárca-barát megoldás, hogy világosan lásd környezetedet! Szükséged van világításra a szabadban, de nem akarsz bonyolult telepítésekkel vagy magas villanyszámlákkal foglalkozni? Akkor egy korszerű és energiatakarékos opcióra lehet szükséged. A…..
Nem elég jó a mostani olvasószemüveged? Szeretnél távolabbra is jobban látni? "Pluszos" szemű vagy, de távolabbra se mindig látsz élesen? Nem vagy egyedül: a normál olvasószemüvegek 30-40 centinél nagyobb távolságra csődöt mondanak. Így pl. számítógép előtti munkához, távolbanézéshez sajnos…..
Itt a kemény téli idő - így védd autód üvegét a jégtől, dértől, hótól! Ránk rúgta az ajtót a tél, rég nem látott fagyok és havazás köszöntött be az utóbbi napokban. Nincs is annál bosszantóbb, amikor csupa jég vagy hó ilyenkor reggelente a szélvédő. Épp indulnál a dolgodra, ehelyett fárasztó…..
Beköszöntött a téli hideg: így melegítsd fel didergő lábaid! Beköszöntött a hideg idő, biztosan te is észrevetted, hogy egyre nehezebb a lábaidat melegen tartani. Gyakran még a legvastagabb zoknik és cipők sem képesek elég hosszú ideig melegíteni talpaidat. Ez nem csak kellemetlen, hanem csökkenti…..
Kínzó nyak- és vállfájás gyötör? Így tegyél ellene! Sűrűn fáj a nyakad, vállad? A nyak- és vállfájdalom több tényezőből adódhat, mint például a hosszú ideig tartó ülőmunka, helytelen testtartás, stressz vagy akár sérülések. De ne aggódj, létezik természetes megoldás a fájdalom enyhítésére, és nem…..
Te is sokat ülsz székben? Itt vannak a veszélyek és egy szuper trükk a kényelmes üléshez! Te is sok időt töltesz székben nap mint nap? Ha nem megfelelően, kényelmetlenül ülsz, az kegyetlenül meg tudja terhelni a szervezeted. Íme, 5 tünet, melyekről nem is gondolnád, hogy a helytelen ülés…..
Itt a tavasz, egyre több a kártevő - mutatjuk, hogyan szabadulj meg tőlük! A télen sokáig  csendben megbúvó kártevők elkezdtek mozgolódni, aktívabbak lenni. Ha nem vigyázol, könnyen elszaporodhatnak és eláraszthatják otthonodat. Az egerek, patkányok, bogarak amellett, hogy sok kárt tudnak okozni,…..
Csúf karcok a kocsin? Ne aggódj, mostantól házilag is kijavíthatod! Neked is karcos néhány helyen az autód? Sajnos akármennyire is vagy óvatos, egy-egy apróbb csikarás könnyen jelentkezhet kocsidon. Ez nemcsak esztétikailag lehet rendívül zavaró, hanem egy esetleges eladás során komolyan…..
Neked is folyton bedugul az orrod? Meguntad a spraykkel való szenvedést? Ezt imádni fogod! Sokan szenvednek orrdugulástól, orrfolyástól, megfázástól, allergiától hazánkban is. Ha Te is nehezen veszed a levegőt, szipogva alszol el esténként, akkor itt az ideje, hogy megismerj egy természetes…..
Falat kaparod párod horkolásától? Te is hangosan veszed a levegőt éjjelente? Erről tudnod kell! Csaknem minden második embert érint valamilyen formában a horkolás. Ha Te vagy a párod a hangosan horkolók közé tartoztok, az rettenetesen megkeserítheti a mindennapokat. A fülsüketítő lárma miatt…..
Nem szeretnél horribilis áramszámlát? Mutatjuk, hogyan kövesd fogyasztásod fillérekből! Az megemelt villanyárak miatt kulcskérdés, hogy ellenőrizni tudd fogyasztásod. Egyes túlfogyasztó eszközeid miatt áramszámlád hamar az egekbe szökhet. Elég a meglepetésekből: mutatjuk, hogyan tartsd kordában…..
Továbbra is hideg lesz - így védd autód üvegét a jégtől, dértől, hótól! Továbbra is tart a tél, éjszakai mínuszok várhatók a következő hetekben is. Nincs annál bosszantóbb, amikor csupa jég ilyenkor reggelente a szélvédő. Épp indulnál a dolgodra, ehelyett fárasztó jégkaparással vagy különféle…..
Tudtad, hogy bírság is járhat a lefagyott szélvédőért? Mutatjuk, hogyan kerüld el a veszélyes jegesedést! Az enyhébb napok után hamarosan jönnek az éjszakai, hajnali mínuszok, amelyek során kegyetlenül le tud fagyni az autók szélvédője. Lejegesedett üveggel útnak indulni nemcsak rendkívül…..
Tudtad, hogy bírság is járhat a lefagyott szélvédőért? Mutatjuk, hogyan kerüld el a veszélyes jegesedést! Beköszöntött a valóban hideg téli idő, a kemény mínuszok időszaka. a téli gumi és a fagyálló folyadék mellett más fontos eszköz is van, ami elengedhetetlen az autósok számára ilyenkor. Mivel a…..
Komoly fagyok éjszaka: így előzd meg, hogy csupa jég legyen kocsid üvege! Az enyhébb napok után most komolyan beköszöntött a tél, akár -7 fok is lehet éjszaka sok helyen. Ilyenkor kegyetlenül le tud jegesedni a szélvédő, ami számos kellemetlenséghez vezethet.  Ugye nem akarod, hogy ilyen dermesztő…..
Szeretnél 0 Ft üzemeltetéssel világítani? Itt a napelemes villanykörte! Ha nem akarsz egy vagyont költeni a villanyszámlára, akkor itt az idő takarékos módszerekre váltani. Fényre bárhol szükséged lehet, azonban sokszor bonyolult kábelezés, drága akkumulátorok vagy elemek nehezítik a…..
Kertes házaknak, társasházaknak, nyaralókba nagyon fontos: így tartsd tisztán ereszed, kerüld el a veszélyeket! Ősszel, télen is számos bosszúságot okozhat, ha eltömődik az ereszed. A lehulló levelek miatt nem tud lefolyni az esővíz, így a kiáramló csapadék eláraszthatja otthonod homlokzatát, sőt,…..
Nálatok is gyenge a fény odakint? Itt a napelemes, gazdaságos kerti/utcai világítás, brutális erővel! Neked is halvány a világítás házad, lakásod, garázsod, üzleted körül? Sajnos nagyon sok helyen nem elegendő az utcai fény, gyakran kell sötétben botorkálni. Mivel egyre korábban megy le a nap, ez…..
Itt a hideg, elkezdtek bebújni a kártevők - mutatjuk, hogyan védekezz ellenük! A vártnál hamarabb beköszöntött a kemény őszies idő, sok rovar és rágcsáló húzódik be ilyenkor az otthonokba. Nem ritkán tömegével lepik el a házakat, lakásokat, pincéket, alsóépületeket. Ezek a kártevők rengeteg bajt…..