Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VevőBarát_Ajánlatok

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is olvastál már a véroxigénmérő készülékről? Akár életet is menthet ez a műszer! A mostani járványos időszakban sokat lehet hallani az ún. véroxigénmérő vagy más néven pulzoximéter készülékről. Egyre több orvos ajánlja ezt, köztük napokban a Semmelweis Egyetem rektora is javasolta, mint hasznos…..
Megjöttek a mínuszok, elkezdték keresni a menedéket a kártevők Beköszöntött a télies idő, országosan is fagypont közelébe süllyedt a hőmérséklet. Ez azt is jelenti, hogy számtalan rágcsáló kezdte el keresni menedékét a hideg hónapokra. A kellemetlen kártevők nem átallnak bebújni a házakba,…..
Sosem volt még ilyen fontos, hogy vigyázzunk magunkra és szeretteinkre A mostani járvánnyal sújtott időszakban az egészségvédelem elsőrangú kérdés. Szerencsére ma már léteznek olyan eszközök, mellyel akár otthon is szemmel tarthatjuk szervezetünk működését. Ha időben felismerünk egy betegséget és…..
Te is szeretsz az oldaladon fekve aludni? Ezt jó, ha tudod... Felmérések szerint kb. minden második ember oldalt fekve alszik éjszaka. Ez a kedvelt alvópóz azonban sok esetben megterhelheti a szervezetet. A lábak ilyenkor keresztben pihennek, a derék és a csípő elfordul. A gerincoszlop, az ízületek…..
Neked is van néhány horpadás autódon? Mostantól házilag is eltüntetheted! Talán nincs is olyan autó, amin ne keletkezne előbb-utóbb valamilyen horpadás. Legyen szó egy apróbb koccanásról, kavicsfelverődésről vagy ajtórányitásról, ezek a sérülések eléggé zavaróak lehetnek. Nem beszélve arról, hogy…..
Neked is fontos az egészség? Így tartsd szemmel szervezeted működését! Az egészségmegőrzés talán soha nem volt még ilyen fontos, mint manapság, ebben a járvánnyal sújtott időszakban. Ha időben felismerünk egy betegséget, az akár életet is menthet. Azt kevesen tudják, hogy a véroxigénszint az egyik…..
Autósok, figyelem: ezzel készítsd fel autódat a közelgő hidegre! Sokáig enyhe volt az ősz, de ennek hamarosan vége: a hétvégén érkeznek az első éjszakai fagyok. Ez azt is jelenti, hogy reggelre autód szélvédője kegyetlenül lefagyhat. Ilyenkor jöhet a fárasztó jégmentesítés: ugye Te is el tudnál…..
Te is odavagy a ragyogó karácsonyi fényekért?  A színes díszkivilágítás manapság már az adventi időszak elmaradhatatlan kelléke lett. Nincs is annál szebb, amikor kicsik és nagyok együtt gyönyörködnek a különféle szemkápráztató, meghitt ünnepi fényekben. Egy jól megválasztott világítással Te is…..
Te is ülőmunkát végzel? Garantált a nyak- és vállfájás, ha nem figyelsz erre Hazánkban rengeteg ember szenved az állandósuló nyak- és vállfájástól. Az ülőmunkát végzők hatalmas veszélynek vannak kitéve, ha nem tesznek időben egészségükért. Ha Te is gyakran ülsz a számítógép előtt, akkor tudd meg…..
Itt a járvány második hulláma, ezekkel csökkentheted a veszélyeket! Szerte Európában és hazánkban ismét egyre többen fertőzödnek meg koronavírussal, hamarosan pedig beköszönt az influenzaszezon is. Ilyenkor a megelőzés és a gyors reagálás életet menthet. Szerencsére már több olyan eszköz létezik,…..
Figyelem: jönnek a fagyok, befészkelnek a kártevők! Az elmúlt napok enyhe időjárása hamarosan a múlté, hétvégére éjszakai fagyok is várhatók az egész országban. Ez azt jelenti, hogy az eddig kellemes időjárást élvező kártevők elkezdik keresni téli menedékhelyüket. A hideg elől menekülő rágcsálók és…..
Szívesen eltüntetnéd autód kisebb-közepes horpadásait? Óvod, félted, vigyázol rá, de sokszor hiába... Egy-egy apró kavicsfelverődés, rányitás nyoma előbb-utóbb biztosan megjelenik autód kasztniján. Idáig két dolgot tehettél ez esetben: vagy megpróbáltad megszokni a felettébb csúf látványt, vagy…..
Közeleg a hűvös idő, behúzódnak a kártevők! Hamarosan hűvösebbre fordul az idő, ezért egyre több rágcsáló és rovar dönt úgy, hogy menedéket keres a hidegebb időszakra. Ilyenkor ősszel az egerek, patkányok, pockok és nyestek elkezdenek behúzódni a lakóhelyek irányába. Nem beszélve a rovarokról: az…..
Kínzó nyak- vagy vállfájdalom gyötör? Így szüntesd meg gyorsan! A nyak- és vállfájdalom hazánkban is rengeteg ember életét keseríti meg. Ha Te is ülőmunkát végzel, gyakran számítógépezel, okostelefonozol, akkor nyakad fokozott terhelésnek van kitéve. Ez rövid úton akár állandó, szűnni nem akaró…..
Itt a hideg, bevackolnak a rágcsálók - mutatjuk a megoldást! Beköszöntött a hidegebb idő, hamarosan jönnek az első éjszakai fagyok is: ilyenkor rengeteg rágcsáló keres menedéket télire, ahová örömmel befészkelheti magát. Sok helyen ellepik a pincéket, alsóépületeket, lakásokat, otthonokat.…..
Sokat gyalogolsz, gyakran fáj a térded? Van kiút! Magyarországon is rengetegen szenvednek térdfájástól. A fájdalom lehet időszakos vagy súlyos esetben állandó, egy dolog azonban biztos: a panaszok kegyetlenül megkeseríthetik a mindennapokat, nagymértékben akadályozhatják a mozgást.  Ha gyakran…..
Figyelem: indul az őszi az rágcsálóinvázió! Így védekezz! Beköszöntött a hidegebb idő, az eddig odakint éldegélő rágcsálók elkezdik keresni őszi-téli menedéküket, ezért előszeretettel lepik el a házakat, alsóépületeket, pincéket. Ha egyszer bevackolnak valahová, nagyon nehéz tőlük…..
Itt a járványszezon! Te hogyan védekezel? A jelenlegi járványos időszakban a korai felismerés nagyon fontos. Szeptember óta megnőtt a koronavírusos esetek száma hazánkban, nemsokára pedig beköszönt az influenzaszezon is. A szabályok betartása (pl. maszkviselés, távolságtartás) és a rendszeres…..
Tudtad, hogy a maszk nem minden esetben elég a vírusok ellen? Felszálló ágban van a koronavírus járvány hazánkban, ráadásul hamarosan beköszönt az influenzaszezon is. Biztosan Te is egyetértesz, hogy az egészségvédelem ebben az időszakban elsőrangú kérdés. Mivel mindkét betegség cseppfertőzéssel…..
Elkezdődött a poloskaszezon - mutatjuk, hogyan védekezz! Itt a hűvösebb idő, az indián nyarat eddig élvező poloskák szép lassan elkezdenek behúzódni az otthonokba. Biztosan tapasztaltad már, hogy sokszor a redőny vagy szúnyogháló sem állja útjukat. A büdösbogarak a legapróbb réseket is képesek…..
Neked is sajog a nyakad, vállad? Van kiút! A nyak- és vállfájás egyre több embert érint. Az állandósuló szúró, hasogató fájdalom kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapokat. Ne várd meg, míg súlyosbodik a görcsös érzés nyakadban, vállaidban! Mutatjuk a legfőbb okokat és egy új, hatékony…..
Elindult a Vevőbarát blog! A népszerű Vevőbarát Webáruház mától blog formában is elérhető. Ha imádod a kedvezményeket, újdonságokat, ajándékötleteket, akkor a legjobb helyen jársz! Miről fog szólni a blog? Célunk, hogy részletesebben is bemutassuk az aktuális termékeket. Közülük sokat a TV-ből…..