Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chiacchiarelli

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
Chiacchiarelli 2022.02.13 22:48:33
@Pjanista: Miranchukra gondoltam, de gondolom neked is nyilvánvaló volt, bele kellett kötni...
Chiacchiarelli 2022.02.13 22:51:53
@Wizzurah: Egyértelműen a meccs szégyene volt az a 10 másodperc. Azt hitte a BL döntőben egyenlítettünk ki. Annyi volt a probléma, hogy az Atalanta B volt az ellenfél.
A x-et is kimagyarázza majd valahogy a Mister, elvégre nem kaptunk ki, tehát jár az egy pont... Az alagút végén számomra Arrivabene az egyetlen fény, hiszen megkezdte a pénzügyi keret tehermentesítését Serie-B szintű játékosok eladásával, úgy mint Kulusevski és társai.
Chiacchiarelli 2022.02.14 14:21:52
@steven.h: A korábban felsorolt játékosok a kezdőben. Zapata például az üres kaput bevágta volna, nem úgy mint Muriel és 1-0-nál is kihagytak egy ordító ziccert, a keresztlécre emeltek az 5-ösről. Ezeket Ilicic vagy Zapata simán kihasználták volna. Ezek tudatában egy nagyon sima vereség helyett jött egy ajándék x... Allegri mint edző továbbra is rém gyenge, mindent nem lehet a keret nyakába varrni.
A Juventus gyakorlatilag mindvégig erőtlen és elképzelés nélküli játékot nyújtva játszott 1:1-es döntetlent a Venezia otthonában, s ezzel a botlással alighanem még távolabb kerül az élmezőnytől. A mérkőzés ráadásul azzal indult, hogy Paulo Dybala sérülés miatt elhagyni kényszerült a pályát, ahol…..
Hét közben a Juventus hozta a kötelező hazai győzelmet a Malmö fölött a Bajnokok Ligája csoportkörében, s mivel a Chelsea erejéből csupán döntetlenre futotta a Zenit Szentpétervár otthonában, a zebramezesek csoportelsőként várhatják a hétfői sorsolást. Feladat addig is akad, mert a torinóiak szombat…..
Chiacchiarelli 2021.12.11 19:39:51
@Del Pybala: Fiatalítunk majd a 32 éves Witsellel. Ő kihúz majd minket minden szarból.
Az elmúlt hét a Juventus jelenlegi szezonjának talán legmélyebb hullámvölgyét hozta. A csapat előbb a Bajnokok Ligája csoportkörében teljesen kilátástalan teljesítményt nyújtva szenvedett megalázó és megsemmisítő 4:0-ás vereséget a címvédő Chelsea otthonában, majd hazai pályán is pont nélkül zárta…..
A Juventus szép lassan megkezdte a felzárkózást hazája bajnokságában, s ennek fontos lépése volt, hogy az előző fordulóban rendkívül értékes győzelmet aratott a Lazio otthonában. A magabiztos teljesítmény után hatalmas pofon következett, mivel a csapat a Bajnokok Ligája csoportkörében kilátástalan…..
Chiacchiarelli 2021.11.27 19:01:41
@Leram7: Hosszú táv? Kérlek fejtsd már ki, hogy mely játékosok a hosszútávú megoldás?
Chiacchiarelli 2021.11.27 19:07:40
@Leram7: Akkor félreértettem. Ebben egyetértek veled. Sokára fog megoldódni és szerintem Allegri teljesen alkalmatlan arra, hogy változásokat hat3konyan eszközöljön. Szomorú ami most megy...
Chiacchiarelli 2021.11.27 19:27:50
@Bruce57: Morata középcsatár létére életében nem hozott össze 20 gólt egy szezonba. Azért ez is szomorú, hogy egy ilyen játékos van itt megint...
A Juventus kilátástalan játékot mutatva szenvedett megsemmisítő 4:0-ás vereséget a Chelsea otthonában, ezzel átadta a csoport első helyét a londoni csapatnak. "Ez egy súlyos vereség, természetesen meg kell tanulnunk a leckét, ezek a csapatok ellen mindig ezer kilométer per órás sebességgel kell…..
Az európai kupaporondon mindeddig nagyszerűen szerepelt a hazája bajnokságát régen látott bukdácsolással kezdő Juventus, s ennek köszönhetően már biztosan továbblépett a Bajnokok Ligája csoportköréből, melynek utolsó két fordulójában már csak az a kérdés, hogy az első helyet is sikerül-e…..
Chiacchiarelli 2021.11.23 22:33:30
@Shaky79: De az a vicc, hogy a bajnoksággal ez kisebb-nagyobb szerencsével működött. Akkor jött a sok okos kereplővel a kezében, hogy az "eredmény számít" meg "csúnya focival lehet nyerni". Hát nem. Ez az eredmény meg várható volt, ez a realitás. Nem lehet minden meccset 1-2 kontrából/tizenegyesből megnyerni. Ez úgy pocsék ahogy van ezzel a sztáredzővel az élen.
A válogatott szünetben eldőlt, hogy az olasz nemzeti csapat csupán csoportja második helyén végzett, így pótselejtezőre kényszerül a világbajnoki selejtezőkben. A Juventus a Fiorentina elleni győzelemmel köszöntötte a szünetet, s szombat este a Lazio otthonába látogatva folytatja a küzdelmet az…..
Chiacchiarelli 2021.11.20 17:27:44
@Patricco: Maxi megoldja. Ha nincs csatár a fiatal alternatíva ne játsszon, majd Chiesa játszik csatárt. Mindenkinek farag valami pozíciót. Rabiot így lett szélső. A legendás alibifocit játszó Morata meg hadd kezdjen, hisz kirobbanó formában van.
Chiacchiarelli 2021.11.20 18:33:53
Beállítottuk a végeredményt! Gratula. Eddig közünk nem volt a játékhoz.

@Wizzurah: nem. 89-be bejön,
megkapja a hosszabbítást. Végig követi majd a kamera ahogy lép 4-et a pályán.
A Juventus a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen jó teljesítménnyel, a Zenit Szentpétervár elleni 4:2-es győzelemmel és továbbjutással feledtette némileg az elmúlt három bajnoki forduló eredménytelenségét. A válogatott szünet előtt a zebramezesek a bajnokságban is javíthatnak az összképen,…..
Chiacchiarelli 2021.11.06 19:57:13
@Matteo89: Majd a sok okos jön, hogy nem a játék számít hanem az eredmény... Vicc.
Massimiliano Allegri nehéz helyzetbe került a Verona elleni meccset követően, mivel a Juventus ismét kikapott, ráadásul a játék képe sem az Öreg Hölgynek kedvezett, így kellett a livornói mesternek értékelnie a csapat teljesítményét.  „A szavaknak jelenleg nincs értelmük. Rossz helyzetben vagyunk,…..
Chiacchiarelli 2021.10.30 23:24:37
@m.martin91: Az elődje nyert egy olasz kupát és kis szerencsével ugyan de meglett a bl szereplés. Kiváncsi leszek mit produkál majd a nagymester.
A Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd úgy véli, a Sassuolo elleni vereség hatalmas pofon volt a  csapat számára, azonban a kispadra visszatérő Massimiliano Allegrinek időre van szüksége. "Arra számítottunk, hogy több pontunk lesz a szezon ezen szakaszában, különösen, ha tekintetbe vesszük az eddig…..
Chiacchiarelli 2021.10.30 22:46:44
@MGB75: Ezért jött ide ez a sztáredző. Mert ugyan nézhetetlen a focija, de legalább eredmények vannak... Hát nincsenek.
A Juventus hazai pályán szenvedett sokkoló vereséget a Sassuolo csapatától, így mindössze tíz forduló után hátránya már 13 pontra nőtt a tabellát holtversenyben vezető AC Milan és Napoli együtteseivel szemben. Amennyiben a zebramezesek el akarnak mozdulni a középmezőnyből, vissza kell térniük a…..
Chiacchiarelli 2021.10.30 12:13:52
@Tony.: Mondd meg a sztáredzőnek, hogy lassan el kéne felejteni a Bonucci - Chiellini párost és mondjuk de Ligtnek kéne több lehetőséget adni, mert kezdenek nagyon komolyan kiöregedni.
Chiacchiarelli 2021.10.30 12:16:25
@Thuglife!: Az a veszélyes kiscsapat amire te utalsz az valójában a 2019/20-as szezon óta egy nagyon kemény középcsapat a Sassuoloval együtt.
A rettenetes rajtot követően a Juventus négy mérkőzésig tartó győzelmi sorozattal megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, majd egy az utolsó percekben értékesített büntetővel ért el 1:1-es döntetlent a címvédő Inter otthonában. A hétközi fordulóban a zebramezesek a középmezőnyben tanyázó…..
Chiacchiarelli 2021.10.27 19:18:25
@BellaDona: 1-0 már tuti nem...
Chiacchiarelli 2021.10.27 19:25:47
@Pjanista: Nem lehet minden meccset lehozni kapott gól nélkül... Várható volt, hogy valaki be fog találni...
Chiacchiarelli 2021.10.27 21:22:12
@Szabi984: Pirlo legalább megpróbált létrehozni egy 3-5-2-es felállással labdabirtokláson alapuló focit. Ehhez képest a hős Allegrid egy feljutó csapatot idéző 4-4-2-es alapú 11 emberrel védekező kontrafocit játszik... Kérdezem én, ha neki van megint örökszerződése és ő a felelős az építkezésért akkor mire számíthatunk? Kb. az Atleti mágikus focijára leszünk alkalmasak, semmi többre nem...
A Juventus zsinórban négy győzelmet aratott a bajnokságban, s ezzel megkezdte a felzárkózást a tabellán. A zebramezesekre azonban a bajnoki szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár, hiszen a zebramezesek vasárnap este a címvédő Inter otthonába látogatva próbálják folytatni a győzelmi sorozatot. A…..
Chiacchiarelli 2021.10.25 20:14:58
@Rikoo: Akkor lenne nem egyszezonos csoda, ha potenciális esélye lenne a bl győzelemre. Közük nincs ehhez, van 3 favorit. Ne haragudj egy kabaré volt az a győzelem amit összehoztak, a másik ágon volt a PSG, a City és a Bayern. Ha ez szar kifogás, akkor mi a kifogása a Juventusnak Portok, Ajaxok, Lyonok elleni kieséssel? Bl egyenes kieséses szakasz majd választ ad minden kérdésre. De már tudom is mi lesz a válaszod, a bl nem prioritás, hadd építkezzen előbb a Nagymester.
Chiacchiarelli 2021.10.25 22:35:10
@steven.h: Rendben, a Chelsea nyerte tavaly a blt és vezetik a bajnokságot. Egyértelműen ők a legjobbak. Találkozunk majd velük ismét a döntőben, ahol ha felszívja magát a csapat nyerünk. Ha a legjobbak nem tudtak megverni akkor senki se.
Chiacchiarelli 2021.10.25 23:02:59
@Rikoo: Valakinek ellentétes a véleménye a tiéddel és nincs elájulva a csapat jelenlegi helyzetével akkor már válságértekezletet kell tartani? Érdekes.
A Juventus komoly gödörből szeretne kilábalni, hiszen mindössze egyetlen bajnoki ponttal szerénykedve várja a negyedik fordulót, amely során a mindeddig magabiztos teljesítményt mutató AC Milan látogat Torinóba. A héten mindkét csapat megmérette magát a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a Juventus…..
Chiacchiarelli 2021.09.20 04:12:56
@Shyr Kahn: Egy 1960-as évekbeli szezonban volt utoljára ilyen szezonkezdet. Jelen állás szerint a nagymarosi Tóth Pista is nagy valószínűséggel jobb rajtot tudott volna hozni.
A Juventus nem tudta megismételni a Sampdoria ellen nyújtott remek teljesítményt, azonban így is értékes 2:2-es döntetlent játszott az AS Roma otthonában, ráadásul mindezt úgy, hogy Adrien Rabiot kiállítása miatt az utolsó félórát emberhátrányban töltötte...
Andrea Pirlo Juventusa a Sampdoria elleni magabiztos győzelemmel kezdte az új szezont, s a bajnokság második fordulójában egy igazi rangadón, az AS Roma otthonában kell folytatnia. A zebramezesek keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Matthijs de Ligt, Alex Sandro, valamint Federico…..
Chiacchiarelli 2020.09.27 21:58:45
@The king of alibis: Talán 10 perc alatt többet csinál a szélen, mint a 2 pályán lévő bohóc.
Chiacchiarelli 2020.09.27 22:17:58
@The king of alibis: Szar ez a Douglas Costa, ugye?
Chiacchiarelli 2020.09.27 22:21:48
@The king of alibis: Felgyorsította a játékot és kiugratta Danilot. De ha mindent meg kell magyarázni, szerintem ne elfogulva nézd Douglas játékát...